Dodaj do ulubionych

MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA Z Opola to BANDYCI

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.03.05, 23:27
Wstyd mi za tę młodzież, pobić chcięli pół roku temu mojego kolegę uderzył
szef młodzieżówki młodzieży wszechpolskiej, wstyd i hańba dla Polski wy hamy
niemyte
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek sosna Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA Z Opola to BANDYCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 23:44
      Najgorszym prawicowym bandytą jest Tomasz Banaszewski pseudo "Banan".
      Jest znanym pseudokibicem Cemwapu Opole, jest podobno odpowiedzialny miedzy
      innymi za podpalenie baraku kościelnego na opolskim zetwuemie. Wraz ze swoim
      bratem dokonał bestialskiego ataku na kibiców śląska świętochłowice w 1994 r.
      Obecnie podobno pełni funkcję szefa LPR from opole.
      • Gość: Franz Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA Z Opola to BANDYCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:51
        Banaszewski robił ostatnio zadymę o krzywo powieszoną polską fanę :)
        ot poziom polityki do jakiej się na daje

najbardziej jednak do WSZECHPOLAKOW pasuje nazwisko ich "opolskiego"
        (przeflancowanego z lubelskiego) lidera: Przemysław KOŁTUN!!!
        fuehrer KOŁTUN :-)
        • opole1 Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA Z Opola to BANDYCI 27.03.05, 20:49
          Gość portalu: Franz napisał(a):

> Banaszewski robił ostatnio zadymę o krzywo powieszoną polską fanę :)
          > ot poziom polityki do jakiej się na daje
          >
          > najbardziej jednak do WSZECHPOLAKOW pasuje nazwisko ich "opolskiego"
          > (przeflancowanego z lubelskiego) lidera: Przemysław KOŁTUN!!!
          > fuehrer KOŁTUN :KOŁTUN TO BANDYTA , NIE JEST NAWET CHRZEŚCIJANINEM BO BIJE
          KOLEGÓW PO PIJAKU W AKADEMIKU.PIJACKA LIGA TO TAK .WSTYD MI ZA ELITARNĄ LIGĘ
          RODZIN POLSKICH.WYRZUCIĆ TEGO GÓWNIARZA
      • Gość: ahtr Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA Z Opola to BANDYCI IP: *.com.pl / *.com.pl 30.03.05, 11:32
        Banaszewski przed wstapieniem do Ligi byl wczesniej w PISie i startowal do
        Sejmu w 2001 roku z PISu i to jest pewne. Byl zwiazany z radnym Kowalskim.
    • Gość: pluto Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA Z Opola to BANDYCI IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 28.03.05, 07:54
      Jaki lider taka partia !!
      • Gość: bynek Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA Z Opola to BANDYCI IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:42
        Jak byłem dzieckiem i gdy coś zbroiłem to moja oma krzyczała na mnie ## ty
        KOŁTUNIE jeden ##. Ja niewiedziąłem co to takiego. Teraz już wiem.To taki tłusty
        debil.
    • Gość: to pasuje TU Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA Z Opola to BANDYCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 21:51
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=22103657&a=22143700
      • mmikki Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA Z Opola to BANDYCI 29.03.05, 19:00
        jak i z reszty kraju
      • Gość: Hainc re: to TU PASUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 18:14
        to odniesiecie się do tego wątku czy nie??? kaj żyście sum MODE WSZECHPOLOKI???
    • Gość: eh.... Eno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:44
      ...jednak mają coś ciekawego do powiedzenia:

www.wszechpolacy.pl/d.php?id=20
      taaaak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka