Gość: xenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:02 zal po Papiezu, i zal, ze pracuje sie dla takiej firmy :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mądry Niech żyje OTTO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 00:10 Choć jedna normalna firma. Czy my już mamy drugi Iran? Żyjemy w chorym społeczeństwie. Mam już przesyt tego zalu po smierci Papieża. Nie wszyscy są katolikami w Polsce. Aż flaki się przewracają. Wszędzie klepsydry. Nawet lidzie na antenach samochodowych przywiązują czarne szarfy, a w domu chleją i walą żonę w pysk. Taki jest obraz polskiego katolika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Niech żyje OTTO !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.04.05, 07:57 koleżanko, jak ci się nie podoba praca w OTTo to rzuć pracę w OTTO. Na Twoje miejsce znajdzie się stu kandydatów. Piątek to zwykły dzień rooczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lanka3 Re: Niech żyje OTTO !!! 07.04.05, 11:56 to zmień pracę.Przestanie ci być żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władca łopaty Re: Niech żyje OTTO !!! IP: *.pureserver.info 09.04.05, 14:21 W Otto na jedno miejsce stu kandydatów? Hehehehe, masz poczucie humoru koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polrich Re: Niech żyje OTTO !!! IP: *.ny325.east.verizon.net 08.04.05, 04:11 Ze wzgledu, przedewszystkim na Papieza i na to co On powszechnie uczyl i czym zyl a takze poniewaz ze od prawie 40 lat mieszkam w USA a co za tym idzie nie jestem obeznany w tym jak naprawde sie zyje w obecnej Polsce musze sprobowac swoj komentarz ujac w sposob tak delikatny na jaki pan "Madry" swoim tutejszym wpisem specjalnie nie zasluguje. Gdyby pan "Madry" przezyl chocby pare godzin w warunkach w jakich zyje przecietny mieszkaniec Iran'u to by na kolanach blagal zeby go wpuscili do tej Polski w ktorej mu sie "flaki przewracaja" Pomimo ze w Iranie nigdy nie bylem ale znam i obcuje na codzien z osobami ktore nietylko tam spedzily jakis czas ale i te ktore sie tam urodzily i ktorym sie udale wydostac. Osoby te, pomimo ze sa wyznania Islamskiego to jednak szacunkiem i zalem ( w przeciwienstwie do pana "Madrego") otaczaja tego Papieza ktory jest z Polski a ktory wszyskich traktowal jak dzieci jednego Boga. Wielu z nich wzielo dzien wolny (bezplatny) aby moc obserwowac i w pewnym sensie uczestniczyc w pozegnaniu "WIELKIEGO CZLOWIEKA". Nikt ich do tego nie zmuszal wrecz przeciwnie finansowo sa na tym stratni. Jednym z ich komentarzy jest ze w Iranie za takie postepowanie przynajmniej siedzieli by w areszcie jezeli nie gorzej. Wyglada na to ze pan "Madry" nie moze sie pogodzic z faktem ze jeden czlowiek i Jego poglady moglyby podbic tylu ludzie ze wszystkich stron swiata i z roznych wyznan. Widocznie z religia jest pan na bakier. Z jednym stwerdzeniem pana moge sie w pewny sposob zgodzic. Codzienne postepowanie ludzi nie zawsze rowna sie z naukami religi. Ale to nie jest zarezerwowane tylko dla "polskiego katolika" Niestety tak postepuje wiele osob w Polsce jak i na calym swiecie, takze i tych co obecnie oplakuja Papieza. To po prostu moze oznaczac ze nie zawsze sluchamy glosu milosci ktory nam przekazuje Bog w rozne sposoby. Wydaje mi sie ze pan "Madry" ma jeszcze duze braki w zyciowym doswiadczeniu. Prosze nie przyjmowac tego stwierdzenia jako chec obrazy pana. Zycze powodzenia w zyciu i lagodniejszego podejscia do reakcji innych ludzi. Podejrzewam ze OTTO by wiele nie starcilo w ten jeden dzien. Przepraszam za pomylki gramatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna2004 Re: Niech żyje OTTO !!! 08.04.05, 19:52 Szanowny Polrich!Piekny list napisales! Wylozyles wszystko tak, ze nic dodac nic ujac! Chce tylko dodac, ze OTTO jest posrednikiem dla firm holenderskich, Holandia zas nie jest to kraj ktory pograzyl sie teraz w zalobie, wszyscy pracuja tam normalnie jak na kraj protestancki przystalo. Malo tego : nie odwolano lokalnych swiąt. Nic wiec dziwnego, ze OTTo majac swoich w Holandii mocodawcow (jak mi sie wydaje) nie oglasza piatku dniem wolnym od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwarcarbeiter Re: Niech żyje OTTO !!! IP: *.proxyweb.net 09.04.05, 14:20 Ja jeszcze dodam, że Holandia (jak również Belgia) to kraj ciotek, dzieciobójców, ćpunów, itp. Tak więc taka postawa nie dziwi, jako, że stoją oni w ewidentnej opozycji to stanowiska Rzymu. Więc masz rację Otto jako ich przedłużenie zachowało się jak na ciotki przystało. Acha, jeszcze przypomniało mi się, że ewidentnie protestancki kraj (a Holandia nim jest powiadasz :-D ) jak Anglia wysłała wswego wysokiego urzędnika na uroczystości pogrzebowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Niech żyje OTTO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:33 >>>w Iranie nigdy nie bylem ale znam i obcuje no bomba logika :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polrich Re: Niech żyje OTTO !!! IP: *.ny325.east.verizon.net 10.04.05, 23:43 Moze trudno w to uwierzyc ale od ludzi z innych krajow, w ktorych nigdy sie osobiscie nie bylo, mozna duzo sie nauczyc albo dowiedziec. A wiec logika tu nie nawala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent - stan spocz Re: Niech żyje OTTO !!! IP: 64.246.36.* 09.04.05, 14:11 Brawo! To esensja antyklerykalnej ideologi! Nareszcie forum wybiórczej wraca do normy. Hip, hip, hura! Ja np. zabrałem się w piątek do orki pola, żonka zrobiła pierwsze od miesiąca pranie i wywiesiła je na podwórko. Poza tym zjadłem z kilogram wędlin i przeczytałem wszytkie zaległe wydania NIE. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowany Re: OTTO pracuje w piatek IP: 217.173.202.* 07.04.05, 13:43 ukamieniować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka1 Re: OTTO pracuje w piatek 07.04.05, 20:02 Podobno w tym kraju mamy wolność!!!OTTO tak trzymać- to Twój wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: OTTO pracuje w piatek IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.04.05, 07:59 otto ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +yes widzisz Szyszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 09:54 taką wolnośc mamy w tym kraju że plac Wolności znika... Odpowiedz Link Zgłoś