Dodaj do ulubionych

Skąd się wzięła w TV Opole Kawecka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:59
Czyżby powrót do telewizji Opole dawnej czerwonej nomenklatury? Czy to sie
kiedyś skończy!!!???
Obserwuj wątek
    • Gość: telewidzka Re: Skąd się wzięła w TV Opole Kawecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:13
      widocznie wywalili ja z PIP-u!
      • Gość: ... Re: Skąd się wzięła w TV Opole Kawecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:42
        Tv schodzi na psy, pozbyli dwóch fajnych prezenterów(Buchowski, Grzegorzak) a
        wracają do łask dawne towarzyszki , ani one urodziwe ani inteligentne, samo
        dno! Dobrze, że pojawily sie chociaz mlode i nowe twarze, ale czy na dłużej?
    • Gość: MIeszaniec red. Kawecka IP: *.pl / 217.173.202.* 28.04.05, 18:04
      Nigdy nie mogłem zrozumieć, czemu Jola przed kamerą tak nudnie gada, chociaż
      prywatnie mówi w sposób bardzo swobodny.
      Tyle lat praktyki i trema?
      Im wszytskim coś nie bardzo wychodzi.
      Zbyszek Górniak taki wygadany cwaniaczek, taki luzak, a przed kamerą wychodzi
      na jakiegoś ciężkiego faceta z mózgowym zegarkiem spowolnionym do minimum.
      Co jest grane na szklanym ekranie?
      Ile lat można mieć tremę? Jen klid, moi państwo!
      Ci młodzi, którzy byli, też wypadają na sztywniaków z zakładu pogrzebowego (mam
      na myśli pracowników oczywiście), jako i wszystkie panie zachowujące się niczym
      baronowa von Botzenheim.
      A gdzie swoboda w stylu Kamila Durczoka, Krzysztofa Ibisza czy Ireny Dziedzic?
      (młodzi chyba nie wiedzą nawet, kto to była ta pani Dziedzic).

Natomiast szanownym forumowiczom z Opola życzę aby przestali ludzi klasyfikować
      w/g kryterium czerwony - nieczerwony, bo primo - kto czerwony, tego nie wiedzą,
      secundo - szmatławe to kryterium w odniesieniu do kogokolwiek i czegokolwiek.
      Zrobilibyście pewnie gwiazdą TV radnego KOwalskiego, bo antykomuch, a po
      miesiącu opluwalibyście go, wytykając mu każde potknięcie.

A może sami nadajecie się na gwiazdy?
      No to już!
      Do TV!
      Może się okażecie lepsi od mdławej Joli.
      Próbować. Wyrzucą drzwiami - wejść oknami. Kto jest dobry i tak zostanie
      dostrzeżony.
      POwodzenia!
      • Gość: oglądacz TV Re: red. Kawecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 08:22
        Myślę, że nie chodzi tu o tremę tej, czy innej Pani ale o to , że niektóre
        twarze delikatnie mówiąc się opatrzyły i niestety zawsze kojarzyć się będą z
        czasami słusznie minionymi. A młodzi, którzy sie pojawili z czasem pozbędą się
        tremy. A jeśli pojawi się ktoś w stylu Pana Durczoka to i tak nie zechce
        pokazywać się w naszej mizernej telewizji regionalnej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka