Dodaj do ulubionych

Elblag-miej.urodzenia

IP: 24.83.177.* 12.01.06, 23:44
Moze,ktos sie urodzil w tym miescie,a aby bylo smieszniej i zarazem
powaznie,moze na malutkiej uliczce-Bocianiej-Pozdrowienia-
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: 24.83.177.* 13.01.06, 22:58
      Nie koniecznie na ul.Bocianiej-Elblag-
      • Gość: Marek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 15.01.06, 05:38
        E nie nieladnie-nikogo-?????????
        • Gość: lorisa Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.06, 10:06
          ja urodziłam się w elblągu w szpitalu wojskowym;)
          • Gość: Marek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 16.01.06, 04:55
            Dzieki-Marek
            • Gość: lorisa Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.olsztyn.mm.pl 16.01.06, 19:29
              nie ma sprawy;)ale po co ci ta wiedza?;)pozdrawiam
              • Gość: Marek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 16.01.06, 23:27
                Naprawde bez przyczyny konkretnej inni sie w okreslony sposob "odnajduja",a
                niby dlaczego nie my-Pozdrowienia-Marek-
          • renatulka Re: Elblag-miej.urodzenia 21.01.06, 20:18
            ja też :D
    • Gość: Jarek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 18.01.06, 18:20
      Przy dosyc duzym miescie jak Elblag cos nie duzo Nas tu sie wpisuje.Moze ,ktos
      dolaczy????
    • Gość: bin2 Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.06, 14:16
      Też urodziłam się w Elblągu, mieszkałam kilka lat na Armii Czerwonej, w 1970
      roku wyprowadziliśmy się do Katowic. Po studiach byłam kilka dni i odkryłam, że
      kamienica w której mieszkaliśmy a miała być zburzona w 70 roku - stoi i ma się
      nieżle.
      • Gość: Do Bin/Marek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 23.01.06, 06:48
        No fajnie.W pierwszym poscie pisalem na jakiej uliczce sie urodzilem przed
        kanalem.Co ciekawe mieszkalismy tam z rodzicami i dom zostal przeznaczony do
        rozbiorki w 58roku stoi do dzis.Pozdrawiam-Marek-
        • Gość: Marek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 30.01.06, 18:51
          Nie duzo Elblazan tu -ZAGLADA-Pozdrawiam-Marek
          • romilka Re: Elblag-miej.urodzenia 30.01.06, 22:46
            Ja tez sie urodzilam w Elblagu ;)
            Teraz mieszkam w Warszawie ale czesto jezde do rodzicow!!Miszkalam na
            Robotniczej ;)
            Pozdrwawiam
            • Gość: Do Romilki Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 31.01.06, 01:28
              Nie chce Cie wypytywac o prywatne sprawy,ale czy Twoi rodzice to mama H,a Tata
              M (inincjaly).Ja jestem Marek -emigrant-jezeli tak to Kolega Twojego
              taty.Pozdrowka-Marek-
              • Gość: Marek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 01.02.06, 08:34
                Elblazanie -Nie Naciskam-ale,moze z 20 postow bedzie fajniej.
      • Gość: Gin Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.pt.lu 01.02.06, 17:17
        Ja tez urodzilam sie w Elblagu w1949r.
        moj Ojcic byl wowczas wojskowym,
        • Gość: Marek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 02.02.06, 19:23
          No Elblazanie chociaz do 20 postow to nie chodzi o IlOSC tylko o sentyment do
          miejsca urodzenia.
          • Gość: Marek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 06.02.06, 18:33
            Powiem uczciwie,ze.......dopisuje ten post aby Was i siebie-WESPRZEC-
            • Gość: Marek Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 16.02.06, 23:42
              Przy mojej pomocy dobijemy 20stki-Marek-
              • Gość: MM Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 22.02.06, 20:38
                I jest dwadziescia pozycji przy mojej pomocy,hmmmmmm.
                • Gość: To Ja Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 27.02.06, 19:50
                  Troche mi zal,ze na 20 wpisow jest osiem moich.Ale coz pozdrawiam elblazan-
                  Marek-
                  • Gość: madzia:) Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.softel.elblag.pl 02.03.06, 21:49
                    Ja na Żeromskiego konkretnie 02.01.1980
                    • Gość: Ja Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 04.03.06, 00:20
                      Dzieki Madzia podnioslas nasza statystyke-Marek-
                      • Gość: Ja Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 06.03.06, 23:29
                        Cos NAS nie duzo no coz????-Pozdrawiam Elblag-MM-
                        • brenda32 Re: Elblag-miej.urodzenia 08.03.06, 21:28
                          Ja nie urodzilam sie w Elblagu ale mam wielki sentyment do tego miasta bo z
                          tamtad pochodzi moja mama. Wszystkie wakacje w ciecinstwie tam spedzialam jest
                          to piekne miasto. Pozdrawiam z Wrocławia wszystkich Elblążan :-)
                          • Gość: Ja/ do Brendy Re: Elblag-miej.urodzenia IP: *.vc.shawcable.net 09.03.06, 23:18
                            Dziekujemy Brenda moja kolezanka nosi Twoje imie-Pozdrowienia-Marek-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka