Dodaj do ulubionych

stare matury

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:59
11 maja br. po raz ostatni uczniowie techników pisali tzw. "starą maturę ". wszystko byłoby ładnie i pięknie gdyby nie wyniki zamieszczone w gazecie (12 maja) pani dyrektor II Lo Maria Romanowska "przepięknie" sprawdzała mam tą maturę - błąd na błędzie a na tym błędzie jeszcze jeden. ja rozumiem że niema ludzi nieomylnych każdy popełnia błędy ale nie tyle!!!! w tym momencie cieszę się niezmiernie że nikt z mojej najbliższej rodziny nie chodzi do II Lo bo jak tak rozwiązywałby zadania jak ich dyrektorka to krzyżyk na drogę. z drugiej strony zastanawiający jest fakt czy matury sprawdzane przez panią ROMANOWSKĄ były sprawdzane tak jak ta ostatnia. czekam na szybkie sprostowanie gazety i oczywiście wypowiedź pani Romanowskiej. A wy maturzyści nie przejmujcie się będzie dobrze:))
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: stare matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:07
      wstyd i jeszcze raz wstyd. ciekawe czy pani dyrektor będzie miała odwage sie przyznać?? i ja chodziłem do takiej szkoły. teraz sie zastanawiam czy moja 4 z matury jest wiarygodna....
    • Gość: karolina Re: stare matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:32
      pani mario ile pani zapłaciła za obięcie stołka dyrektorki w tak renomowanym liceum?? może my maturzyści lepiej byśmy sobie poradzili na tyl stanowilku??
    • Gość: dorosły Re: stare matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:26
      i tak trzymać maturzyści!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka