Dodaj do ulubionych

Pani znalazła psa

IP: 156.17.253.* 16.05.05, 09:46
robie sobie poranny przegląd prsy, zaglądam na pierwszą strone mojej
macierzystej GW w Opolu i cóz widzę, z jednej strony odnaleziony pies z
drugiej niechciany kogut. Kojarzy mi sie scena z "Siekierezady" kiedy Wasyluk
pyta Pradery jak mu sie podoba buda, a Pradera mówi:
- Jak świat światem Panie Wasyluk, zawsze były budy na zrębach
Na co Wasyluk mówi:
- No to i my tera SWIATOWE.
Obserwuj wątek
    • Gość: dingle Re: Pani znalazła psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:56
      Ta ciekawe czy by było tyle zametu o zwykłego kundla pani Zosi X, jak o tego
      rasowego championa za kupe forsy. ale i tak kongratulejszyns za inicjatywe,
      chociaz lepiej zajmijcie sie bezdomnymi z krakowskiej niz psami za pare tysiaków.
      • Gość: fiodor chodzi o psa ? hę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:51
        Coś mi się wydaje że przy okazji artykuliku o psie szanowny redaktor próbował
        upolować pewną suczkę (patrz foto przy artykule)
        • Gość: jacek Re: chodzi o psa ? hę ? IP: *.arcor-ip.net 16.05.05, 17:29
          fiodor: masz kudlate mysli jak ten piesek.
          • Gość: Radek Wiśniewski Re: chodzi o psa ? hę ? IP: 156.17.253.* 17.05.05, 09:51
            A gdyby tak Pani wpadła w dziure i bohaterski pies rzuciłby jej linę, a potem
            jeszcze zrobił oddychanie usta-usta - to byłby dopiero NEWS!
            • Gość: fiodir Sprawa dla policji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:19
              Ciekawe co robił koleś na polach w rejonie Makro?
              Może porwał psa dla okupu i sam go tam schował?
              Albo szukał pretekstu do umówienia sie z jego właścicielką?
              hmmmmm. wszystko to bardzo ciekawe. Mam nadzieję że jakiś mega śledczy reporter
              z Fakt... ooops sorki z Wyborczej zajmie się ta niebywałą sytuacją i wyjaśni ja
              do końca. Trzeba odnaleźć tego kolesia i mocno go wypytać o szczegóły.
              • Gość: Radek Wiśniewski interwencji! interwencji! IP: 156.17.253.* 17.05.05, 14:05
                nastepnie nalezy przeprowadzic akcje zabezpieczania wszystkich duzy dziur w
                które mogłyby wejsc psy rasowe bez wiedzy swoich włascicieli i koniecznie
                codziennie raportowac jak posuwaja sie prace na froncie identyfikowania dziur i
                ich łatania i wprowadzic rubrykę kynologiczna opinia publiczna.

O. własnie. Tak.
                • Gość: Fiodor Patriotyzm ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:12
                  Apel do Młodzieży Wszechpolskiej. Zadbajcie o to by nikt nie kupował jakichś
                  tam "biglów", "pitbulów" czy innych "seterów". Jedyna słuszna rasa to Owczarek
                  Polski.

GAZETO !!! Racja !!! Zbadaj sprawę dziur !!! Może znajdą się tam brakujące
                  dowody w sprawie przewałów w BOŚ z udziałem obecnego prezydenta Opola.
                • Gość: Radek Wiśniewski Re: interwencji! interwencji! IP: 156.17.253.* 17.05.05, 14:55
                  i oczywiście zdjęcia zdjęcia, psów, dziur, wascicieli, smyczy, pejczyków:-)
                  • Gość: Fiodor Kurde belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:25
                    Kurde belek teraz łażę po mieście i szukam dziur...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka