Gość: Maryla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:54 Prezydent Zembaczyński powinien też sam siebie zwolnić ponieważ nim też interesuje się prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marynia Re: SLD walczy o posady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.05, 14:02 Tego prezydenta i jego klikę z kowalskim na czele, to trzeba będzie chyba odspawać od stołków, bo sami raczej nie odejdą. Bo dokąd? Do Społem? ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viva Re: SLD walczy o posady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:32 A czym sie Siedlak wykazał w MOK-u? Może ktoś z pracowników sie wypowie? Wiele osób nie widzialo wtedy ze cos takiego jak MOK istnieje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: SLD walczy o posady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:20 Ja też jesteś świetnym fachowcem! :) Może jest jeszcze jedno miejsce :p A co do Zembaczyńskiego to na razie w kiciu siedzą SLD-owcy więc tu jest pewne prawdopodobieństwo, że jednak ten pan nie jest czysty :) ale skoro jest fachowcem od MOK-u to i w funduszu się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Re: SLD walczy o posady IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.06.05, 19:33 nawet jak mu sie uda odkleić od sterych afer to fakt jak przyszedł i po co do Funduszu gwarantuje nowe afery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cecylia Re: SLD walczy o posady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:28 Wygląda na to,że złodziej i aferzysta z SLD jest be natomiast aferzysta i złodziej z PO jest cacy.Logika rodem z Franza Kafki.Ja myślę,że jeden i drugi jest be.Ale widocznie jestem w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOBBER Re: SLD walczy o posady IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.06.05, 23:23 i TY TEŻ PEWNIE JESTEŚ BE Odpowiedz Link Zgłoś