Dodaj do ulubionych

NOWY MOST PIASTOWSKI

07.06.05, 18:24
oj wątpie żeby w razie czego 2 ikarusy się tam bezproblemowo minęły- ulica
węższa na moje oko, chodnik poszerzony az za bardzo. wyprowadźcie mnie z
błędu jeśli sie mylę albo utwierdźcie w myśleniu...
Obserwuj wątek
    • Gość: odpowiedz Re: NOWY MOST PIASTOWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:49
      Ikarusy tam nie beda jezdzily... Zreszta MZK Opole ma coraz mniej przegubowcow i
      o nowych nie mysli. Niedlugo zakupi jeszcze mniejsze autobusy i poczujemy sie
      jak sardynki w puszce.
      • Gość: pppp Re: NOWY MOST PIASTOWSKI IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.06.05, 20:55
        Po co wogole autobusy mowia ze beda budowac metro przed wyborami.
        hahaha
        • Gość: greg NOWY MOST PIASTOWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:48
          ueeeee....
          wogóle jest jakiś takiś beznadziejnyś...
          żadnych atrakcji, phi...
          i nawet te ścieżki rowerowe po właściwej stronie :-)))))))))

nie to co dzieło łojPOLSKIEJ MYŚLI INŻYNIERYJI MNIEJSKIEJ most nad kan ulgi
          tam jest wesoło :-))))
      • Gość: opolanin rozum macie mniejszy niz sardynka w puszce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:45
        widzę że swego szczęścia ukryć nie umiecie.
        A po za tym jak prokurator dał ci przepustkę to nie powinieneś pojawiać się na
        forum.
        • Gość: my Re: rozum macie mniejszy niz sardynka w puszce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:50
          za to ty opolanin to usta masz wszechstronne:
          i peany pośpiewasz
          i gdzie trzeba poliżesz
          a i rąsia wie które plecki klepnąć
    • Gość: ziutek Re: NOWY MOST PIASTOWSKI IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.06.05, 22:52
      Zaklady
      Jak dlugo wytrzyma most po remoncie?
      Ja mowie ze do 5 lat zrobia ograniczenie nosnosci.
      Potem wycofaja autobusy a na koniec zamkna dla ruchu i do remontu powinno to
      byc w 2015 roku. Ten most to nieporozumienie.
      hahaha
      • Gość: mruk NOWA KLADKA DLA PIESZYCH i ROWEROW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:46
        - a Wy mowicie o jakims moscie , o co chodzi?
        Ale tak powaznie, to autobusow nie powinni tam puszczac,ta konstrukcja jest
        zbyt wiotka i za jakis czas znowu bedzie sie nadawala do remontu
        • Gość: ??? Re: NOWA KLADKA DLA PIESZYCH i ROWEROW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 08:35
          szerokość jezdni wynosi 2 * 3,00 m tak więc nie ma problemu, Konstrukcja jest
          sprężona kablami i nie widzę problemów z nośnością. Faktem jest to półśrodek
          ale lepsze to niż nic !!!!!!!
          • Gość: mruk Re: NOWA KLADKA DLA PIESZYCH i ROWEROW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:26
            A gdzie Ty widziales to sprezenie kablami? Cos Ci sie chyba snilo? Sprezenie
            kablami konstrukcji stalowej , ciekawe?, dotychczas sprezalo sie tylko zelbet...
            • Gość: ??? Re: NOWA KLADKA DLA PIESZYCH i ROWEROW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:55
              Konstrukcje stalowe też można, wejdź pod obiekt od strony przęsła zalewowego i
              popatrz, albo zadzwoń na Polibudę do Wrocka bo ich naukowcy to wykombinowali.
              Jak zobaczyłem projekt budowlany to też się zjeżyłem na kable, ale po
              obciążeniach jest oki ! konstrukcja się usztywniła !!
            • miejscowy2 Re: NOWY MOST PIASTOWSKI 08.06.05, 17:00
              dobrze że mamy festiwal bo jakoś dziwnym trafem śmiem twierdzić iż remont
              oddanego mostu mógłby trwac jeszcze z ładne kilka tygodni. zapomniałem dodać iż
              remont nowego mostu bedzie teraz wielką chlubą ekipy rządzącej prawdopodobnie
              aż do przyszłych wyborów. gratuluję udanej inwestycji.
              • Gość: aabb Re: NOWY MOST PIASTOWSKI IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.06.05, 17:51
                Najbardziej udana inwestycja sa goryle.
                hahaha
                • Gość: do sardynek boleści na NOWY MOST PIASTOWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:01
                  SIROTY Z MINIONEJ EPOKI NIE WIEDZĄ O KONSTRUKCJACH SPRĘŻONYCH ZA POMOCĄ STRUN.
                  XXI w JUŻ NASTAŁ!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka