Dodaj do ulubionych

Gortowski szuka klubu

IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 28.06.05, 21:43
lekkie nieporozumienie zamiast Gortowskiego powinien wylecieć tyc i to już
dawno. Nie wiem co trenerzy w nim widzą, chyba tylko nazwisko i długi
czerwony po imrezie w skippensie noc.
2 LIGA 2 LIGA OKS !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Gortowski szuka klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:05
      Dajcie mu szansę. Przecież to jest nasz chłopak, z Opolszczyzny. Pewnie
      znajdziecie gdieś nowego Solnicę, który sprzeda ODRĘ tak jak kiedyś. ODRA musi
      oprzeć się na zawodnikach z naszego regionu, dla których nasz klub coś znaczy.
      • Gość: kibic Re: Gortowski szuka klubu IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 28.06.05, 22:54
        Tomek, A Ty byles na jakims meczu Odry ? Ze takie bzdury piszesz. Tycowi zalezy
        na grze w Odrze haha, chyba jego staremu. Powiedz ile on juz szans otrzymal i
        to od roznych trenerow. Mamy go trzymac i oplacac a on bedzie podczas meczow po
        jajcach sie drapal a potem do kasy i na uzywki i drineczki i znowu na boisko
        pospacerowac i tak do kola. Lepsze NIC niz TYC. On to jest usposobienie
        pilkarskiej tragedii i w Opolu nikt nie chce go "podziwiac". Tyc out z Odry.
        I nie pisz ze swoj chlopak bo on juz ma Odre w d...e od kilku lat.
        • Gość: OKS kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:26
          ale tomek zdaje sie pisal o gortowskim:] bo co do tyca to chyba zaden kibic w
          Opolu nie ma watpliwosci - cpunow w Odrze nie chcemy!!! TYLKO ODRA OKS!!!
        • Gość: tomek Re: Gortowski szuka klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:08
          Chodziło mi o Gortowskego, a nie o Tyca. Pozdrawiam
    • Gość: buber 666 Czechu, wyrzuć Tyca zamiast Grotowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.05, 09:00
      Czechu, nie bądź miękką fają i do Graczy pogoń Tyca (szkita nieudacznika), a
      nie Grotowskiego
      • Gość: m Re: Czechu, wyrzuć Tyca zamiast Grotowskiego IP: *.localdomain / 207.234.208.* 29.06.05, 21:43
        nie przejmuj sie Gorti
        • Gość: ok Re: Czechu, wyrzuć Tyca zamiast Grotowskiego IP: *.1.sm.ptd.net 29.06.05, 21:45
          wszystko będzie Irek ok
          • Gość: ODRA Re: Czechu, wyrzuć Tyca zamiast Grotowskiego IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 29.06.05, 22:10
            Jezeli zagra w Skalniku tak dobrze jak Sienczewski w Torze to moze jeszcze
            wrocic. nie wiem tylko dlaczego gorsi pozostana w klubie i o co prezesom odry
            chodzi w ich polityce kadrowej bo napeewno nie o umiejetnosci i zaangazowanie w
            treningi i mecze. Z taka polityka to i na 100 lecie nie awansujemy
    • Gość: nie ODRA zu Re: Gortowski szuka klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:08
      Jak gorowski przyszedl do nas to ja myslalem ze bedzie wychodzil w podstwowym
      squadzie,a tu wychodzil na koncowki, albo w rezerwie gral. Co pijak? dac mu
      szanse!!
    • Gość: kargul Re: Gortowski szuka klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:04
      Co do tyca sie zgadzam, natomiast pytanie w postcie nie ODRA zu jest
      retoryczne. Pijak i to mocny. Nie wiem czy kibice mają świadomość ( bo ja nie )
      ile ten typ zarabiał za opierdzielanie sie ?? Moze ktoś z zarządu odpowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka