Gość: Heyah IP: 213.17.147.* 21.07.05, 21:29 OSZUŚCI i tyle. Bo jak to tłumaczyć w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Jak Era nabiera IP: *.gaz.zabrze.pl / *.gaz.zabrze.pl 22.07.05, 06:46 Ułatwiło mi to wybór operatora. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus Re: Jak Era nabiera IP: *.uni.opole.pl 22.07.05, 08:04 Nie pierwszy to i nie ostatni klijent, który podziękuje na zawsze salonom ERY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plusiak Re: Jak Era nabiera IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:17 Ja korzystam już ósmy rok z Plusa i nie myślę o zmianie operatora. Cenię profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiodor Nie tylko ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:39 serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,2823461.html Przeczytajcie to zobaczycie że nie tylko Era kantuje ludzi. Najgorsze jest to że chciał do Polski wejść czwarty operator z Chin i Hong- Kongu ale obecne sieci zrobiły ściepę, pożyczyli kasę Netii i czwartym operatorem jest firma która nie zamierza kompletnie działać na rynku telefonii komórkowej. A takie artykuły jak ten to można napisać o każdej sieci. Skoro tym krajem rządzą matoły to dlaczego w firmach ma być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Nie tylko ERA IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:15 Mam dwa telefony w sieci Plus i Era(służbowy) Z Plusem nigdy nie mam problemu, natomiast dzwoniąc z Ery nie raz są problemy z połączeniem (sieć zajęta) dziadostwo i tyle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: Nie tylko ERA 22.07.05, 10:53 Od czterech lat jestem w erze i nie narzekam, o wiele więcej problemów miałam z plusem! A co do konkursów to gratuluje wszystkim, którzy biorą w nich udział. Po prostu Polacy są naiwni i tyle, liczą, że dostaną cos za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plusiak Re: Nie tylko ERA IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:09 kobiety w ogóle mają więcej problemów, nie tylko z plusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina Re: Nie tylko ERA IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 22.07.05, 12:32 Jestem kobietą, mam telefon w Idei i żadnych problemów. A może ty masz problem ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plusiak Re: Nie tylko ERA IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:50 Gość portalu: Delfina napisał(a): > Jestem kobietą, mam telefon w Idei i żadnych problemów. od jak dawna jesteś kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: Nie tylko ERA 22.07.05, 14:19 Starasz się byc zabawny czy chcesz pokazać jaki to swietny koleś z ciebie? przykre ale odbieram cię jako osobe bardzo zakompleksioną no cóz bywa i tacy sie rodzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plusiak ERA - sieć dla frajera! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:29 kinguch napisał: > Starasz się byc zabawny czy chcesz pokazać jaki to swietny koleś z ciebie? Odmawiam odpowiedzi na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Nie tylko ERA IP: 83.238.47.* 22.07.05, 22:09 > od jak dawna jesteś kobietą? od kiedy prszestałąm być idiotą.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika6 Re: Jak Era nabiera 22.07.05, 19:41 Czemu?????? Zreszta..... kazdy orze jak moze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ miś Re: Jak Era nabiera IP: 213.17.147.* 22.07.05, 20:18 Dla mnie z artykułu nic nie wynika, oprócz tego , że trafiło na oszołoma. Złożył reklamację i nie dał czasu na jej rozpatrzenie. Każdy operator ma takie konkursy, uczetnictwo jest wolą klienta. Powinno się ocenić sposób załatwienia reklamacji a nie fakt, że problem wystąpił (bo problemy występują u każdego opa). A powyższa dyskusja odbywa się na poziomie niziutkim, że aż strach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Jak Era nabiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:45 właśnie - najłatwiej napisać prościutki tekścik, walnąć mocny tytuł ... a gdzie tutaj miejsce na prawdziwą dziennikarską robotę... (rekalamacja nierozpatrzona, sprawa wtoku - więc o co całe halo??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Jak Era nabiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:21 Synku, Twoi rodzice, albo nawet i dziadkowie pomylili się, dając Ci komputer do ręki. Takiś cwany? Bo młody? Żeby nie dziadkowie, a potem rodzice, nie wiedziałbyś, co to internet i do czego powinien służyć. A już na pewno nie do obrażania. A swoją drogą, to te zdobycze techniki, to zasługa nie takich małolatów albo gołowąsów, jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziad Re: Jak Era nabiera IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.07.05, 23:51 Jestem młodym człowiekiem i uważam,że telefony powinny byc dla wszystkich. Oszołom to raczej jestes ty, bo dzieki takim głąbom te firmy kręcą kasę . Co to znaczy "wpadka"? płacisz to wymagasz. Jestes przyzwyczajony do korzystania z erzaców/ jesli wiesz co to jest/ to nie zaniżaj poziomu do swojego. Chodzi o zasady. Jak ktos Ci obije mordę na ulicy przez pomyłkę - to awaria sytemu wg Twojej teorii. Też kiedyś bedziesz starszy i szanuj ludzi... Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Re: Jak Era nabiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:21 Masz rację Dziad, płacę - wymagam. To dziś nikogo nie powinno dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERA Re: Jak Era nabiera IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:13 Co tu dużo mówić, najgorsza sieć w Polsce, najlepsza to ONI maja tylko kampanie reklanmową w mediach, zaopraszam do ERY, najlepsze gó.. w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobea Re: Jak Era nabiera IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.07.05, 19:56 Jak dla mnie, ten artykuł, to szukanie taniej sensacji przez ludzi z gazety! I o co afera??? Pomyłki zdarzają się wszędzie. Era na pewno zwróci temu Panu pieniądze za "prenumeratę", musi tylko trochę poczekać. Osobiscie od lat mam telefon w Erze i jak do tej pory żadnych zastrzeżeń. Ludzie opamiętajcie się!!! Przecież nikt specjalnie nie czychał na grosze za smsy tego starszego Pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MH Re: Jak Era nabiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:15 Te grosze z SMS pomnożone przez ilość użytkowników składają się na całkiem niezłą sumę - i o to Erze chodzi zapewne, bo ilu się nie upomni? Era zwróci pieniądze za prenumeratę - a za stracony czas i nerwy również zwróci? A powinni i to po swoich stawkach za minutę. Niemożność i bezczelność operatorów telefonii komórkowej i stacjonarnej w Polsce przechodzi ostatnio wszelkie granice, a klienci tutaj ich jeszcze bronią. A może to piszą pracownicy Ery? Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Jak Era nabiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:39 Jeśli tak uważacie to .................. Odpowiedz Link Zgłoś