Gość: ariwa IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.08.05, 08:38 Jak chcesz sie dorobic to wal z grubej rury a nie za 40,-PLN-ow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike-great To ktoś jeszcze kupuje na Allegro??? 21.08.05, 21:51 To ktoś jeszcze kupuje na Allegro??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: To ktoś jeszcze kupuje na Allegro??? IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 21.08.05, 22:09 Oczywiście, ze ludzie kupują na allegro, zreszta ja również czasem tam zaglądam. Ostatnio np. kupiłem aparat cyfrowy za 1000zł na allegro i 250zł taniej niż w fotojoker. Z polską gwarancją, instrukcją, fakturą itd. Wnioski? Nie jest wariatem ktoś kto kupuje na allegro. Tylko, tak jak wszędzie trzeba uważać. Kupiłem ów aparat od kogoś kto się nazywa fotobasia, i nie jest to kryptoreklama, po prostu wyrażam swoje zadowolenie. Wysyłka kurierem, za pobraniem, płatne po obejrzeniu co jest w środku. Naprawdę super i 250zł w kieszeni. A czarnych owiec jest wszędzie pełno. Rola sądów i mediów moze być tu decydujaca. Surowe wyroki i ich medialne nagłośnienie na pewno zrobiłoby swoje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ten koziar to genialny oszust internetowy...Taki IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 21.08.05, 22:51 allegrowy Arsin Lupin. Cwana sztuczka. I proszę, nic mu nie grozi, bo był na urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Re: Ten koziar to genialny oszust internetowy...T 22.08.05, 10:32 Raczej mało (mało powiedziane, że mało) inteligentni klienci oszusta, ciekawe, czy jak by wystawił cenę 5 zet to też by uwierzyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Gazeta wali oczywiście bugi z grubej rury... IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.08.05, 12:26 Pan koziar1 może i sprzedawał zdrapki, ale w grudniu oszukał około 80 osób, które zakupiły u niego dyski twarde po około 200 zł.. Więc przekręt na trochę szerszą skalę :) Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: Gazeta wali oczywiście bugi z grubej rury... 22.08.05, 15:13 Gość portalu: @ napisał(a): > Pan koziar1 może i sprzedawał zdrapki, ale w grudniu oszukał około 80 osób, > które zakupiły u niego dyski twarde po około 200 zł.. > Więc przekręt na trochę szerszą skalę :) Jaki z niego tam Pan koziar, zwyczajna, kuta na cztery łapy, koza. Już koledzy z pod celi zrobią mu z dupy internet.,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: Ten koziar to genialny oszust internetowy...T IP: *.host.pl / *.75.60.70.ostrow60.ptc.pl 22.08.05, 20:02 proponuje nie zabierac glosu jak sie nie wie co to sa aukcje internetowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomeks Re: To ktoś jeszcze kupuje na Allegro??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:09 Ja kupiłem baterie do telefonu, dałem 17 złotych plus przesyłka czyli 24, wcześniej przeszedłem mnóstwo sklepów gdzie ceny kształtowały sie między 40 a 55 złotych. Wniosek - oczywiście że warto kupować ale jak kolega stwierdził zawsze jakiś naciągacz sie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raper Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.pool80183.interbusiness.it 21.08.05, 21:51 a te kody to niby w jaki sposob mialy byc generowane? Czy w 100% leglnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.08.05, 02:08 ogólnie to nie ma problemu w kupieniu karty o wartości 50 pln za około 40 po prostu kupuje sie ja bez vatu ale jak sie ją załaduje na telefon to nie ładuje sie 50 pln tylko tyle ile to było bez vatu już teraz dokładnie nie wiem jaki vat jest nałożony na usługi telefoniczne ale chyba 22% może sie myle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) chyba zartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:11 Regularnie kupuje na Allegro kody POP50 w cenie od 38,50 do 44 zlotych. Juz nie pamietam kiedy kupilem nie na allegro.pl Zawsze doladowane jest 50 zlotych. Z VAT. Malo tego - na zdrapki POP50 kupione po 40 zlotych tez mozesz dostac fakture VAT. Tyle ze trzeba doplacic 2 zlote na wysylke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Forum onetu a nie tinyurl.com IP: 195.136.247.* 21.08.05, 21:55 Nie tinyurl.com/8lq2p ale forum.onet.pl/0,2,1,0,23547,13396070,37780905,uforum.html Jak by ktos niewiedział to tinyurl służy do skracania adresów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba chełmińska??????? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.08.05, 22:10 O ile sie nie myle mowa tu o chełmskiej komendzie policji. No chyba ze miesci sie w Chełmnie ale jak byk pisza ze z Chełma. Ktora to w koncu komenda???? Ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANKAN Bardzo im tak dobrze IP: *.aster.pl 21.08.05, 22:13 Sami chcieli kupić coś nielegalnego, w 100% kradzionego i teraz mają pretensję, że ich okradli. To jest hipokryzja! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sIK Re: Bardzo im tak dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:19 a dlaczego zaraz kradzione Jak się takie karty hurtowo kupuje to pewnie jest jakaś zniżka, przecież to się komuś musi opłacić. Po co kioskarze mają kupować karty z których nie ma ani grosza zysku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven tansze karty IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 22:27 oczywiscie, ze w hurcie jest taniej. najlepiej widac to chyba po duzych nominalach, np zdrapka pop 150 kosztuje kioskarza 120zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat albert Re: tansze karty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:33 Zasłużyli na to oszustwo . Dziadowski naród ,który tylko szuka okazji jak zrobić rodaka w wała . Sami sobie zasłużyliście na taki Rząd i innych złodzieji ,bo sami im napędzacie koniunkture . Żałosny narodek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: tansze karty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 01:34 bracie alberciej ak widzę po adresie sam jesteś ŻAŁOSNY.i jak ci sie nie podoba to spadaj:)biedaku jedyny i słuszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: tansze karty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:01 Nic dodać nic ująć - swoim postem doskonale się opisałeś - żałosny ludzik, któremu nic się nie podoba, dookoła sami oszuści, a robić cokolwiek się nie opłaca - lepiej siedzieć i zrzędzić jak stara baba. Na szczęście takich jak ty jest w Polsce niewielu. Ludzie chcą coś robić, a nie tkwić w maraźmie. A jak im się już uda, to nie martwią się tekstami tobie podobnych żałosnych ludzików, że złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Re: tansze karty 21.08.05, 22:47 Sam bez problemu moge kupic pop50 za 46pln w hurtownii.. papierosow. Jezeli tak sie oplaca to pewnie od producenta(operator) hurtowo mozna jeszcze taniej. I nie musi to byc zaraz kradziez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Bardzo im tak dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:35 pewnie, ze dobrze. nawet w hurcie nie ma tak tanio - cos o tym wiem. troche rozwagi i rozsadku, a byle oszust cie nie wykiwa. Zas co do Allegro, to sam tam sprzedaje i klientow traktuje powaznie. A nie jestem odosobniony. Zatem aukcji bac sie nie trzeba, tylko jw. troche rozsadku i wszystko będzie dobrze. Z jednym zastrzezeniem - zlodziej wszedzie trafic sie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Skad masz takie informacje? IP: *.host.pl / *.75.60.70.ostrow60.ptc.pl 22.08.05, 20:04 to moze byc przelomowa informacja w tej calej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Sami powinni być ukarani za paserstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:21 Dobrze im tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efg Niekoniecznie. Gość moze przesyłac mailem nry ze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:31 zdrapek. Jak kupi karty hurtem to ma taniej a oszczedza sie na wysyłce, poczta kolego w polsce jest droga, nie zauwazyłes ? Kupując programy komputerowe tez czesto kupuje sie kod aktywacyjny do dema które jest w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Masz jakies info o ktorym nie wiemy? IP: *.host.pl / *.75.60.70.ostrow60.ptc.pl 22.08.05, 20:07 byles swiadkiem przy kradziezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a moe peekaa1969 Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.server.ntli.net 21.08.05, 22:36 chej a ten nick to chyba powinnien byc peekaa1969 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.szczecin.mm.pl 21.08.05, 22:41 Ja to ujal w swojej ksiazce Rafal Ziemkiewicz: oszust oszuka tylko oszusta,z uczciwym mu nie wyjdzie.Zadziwiajace jak jego slowa sie sprawdzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.dyn.optonline.net 21.08.05, 23:27 raczej z chelmskiej policji, a nie chelminskiej... heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasaq Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.kronopol.com.pl 21.08.05, 23:28 jestem w szoku jak moga być naiwni ludzie, nie żal mi ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaurenO Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:56 Dlaczego naiwni? Zdrapki POP kupowałem na allegro 7 razy - także u peekaa1969! Ani razu mnie nie oszukano - dlaczego miałem się tego nie spodziewać i w tym wypadku? Cena nie była wcale wyjątkowo niska - 42zł. Najtańsza zdrapka jaką kupiłem kosztowała 40,06zł, a anjdroższa 43,99zł. Aukcja nie wyróżniała się niczym podejrzanym, a użytkownik miał tylko 5 negatywów na kilka tysięcy pozytywów, i to wystawionych w różnym czasie. Gdzie tu naiwność? Zastanów się lepiej, co piszesz. Nie kupujesz chyba na allegro, a napewno nie u tego użytkownika, więc nie znasz sprawy w ogóle. Dlatego proszę - nie pisz bzdur! Nerwowych oszukanych może to naprawde "kopnac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupowalem od peka wadliwy system komentarzy na Allegro.pl - skutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:24 Faktycznie - ja tez kupilem. allegro.pl/show_item.php?item=56353489 Aukcja zakonczona pelnym sukcesem. Sprzedający: peekaa1969 Przemyslaw Kosiarski P***** 4**/*1 45-087 Opole opolskie Polska przemyslaw@koziarski.biz Czegos nie rozumiem. Facet mial 1200 pozytywow jako koziar1 i okolo 500 jako peka1969 czy moze ktos mu przejal konto? Juz pisalem do Allegro aby zmienili kolejnosc komentarzy. Czesto w aukcjach, w kwestii komentarzy pada: "KOMENTARZE Ponieważ kupujesz, Ty jako pierwszy wystawiasz komentarz." Proponuje ZAKAZANIE takich klauzul i narzucenie kolejnosci odwrotnej. Powinno byc tak, ze sprzedajacy - zaraz po otrzymaniu pieniedzy - wystawia komentarz. Dopiero po wystawieniu komentarza przez sprzedajacego - powinno byc mozliwe wystawienie komentarza przez kupujacego. Jako kupujacy juz wiele razy bylem zakladnikiem nieuczciwego sprzedawcy. Nie moge wystawic mu negatywnego komentarza - bo on wystawi negatywny mi, mimo ze uregulowalem platnosc terminowo i w pelnej wysokosci. Dlatego komentarze na Allegro - nawet jak ktos ma 100% pozytywnych - niewiele znacza. System komentarzy na Allegro.pl ma teoretycznie za zadanie chronic uczciwa konkurencje i klientow. W dzisiejszym ksztalcie dziala dokladnie odwrotnie. Kupujacy czesto sa kupujacymi poczatkujacymi i negetywny komentarz otrzymany "w odwecie" od nieuczciwego sprzedawcy - calkowicie znieksztalca obraz kupujacego. Natomiast co do sprzedajacego - nawet jesli jest nierzetelny - nie ma szansy dowiedziec sie niczego negatywnego, bo posiada same komentarze pozytywne. Zatem prosze o wystapienie do Allegro.pl z prosba aby zmienilo swoje zasady dotyczace wystawiania komentarzy, wprowadzajac zasady sprzyjajace uczciwym ocenom sprzedajacych. Takie rozwiazanie zwiekszy wiarygodnosc handlu internetowego i ochroni konkurencje i klientow przed nieuczciwymi i nierzetelnymi handlowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary A kupiłeś coś kiedyś na aukcji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:07 Bo idę o zakład, że nie. " NIe znam się, więc chętnie się wypowiem" :))) - szkoda, że większość ludzi na tym forum wychodzi z takiego założenia. No i oczywiście allegro złe. NIe ma słowa, że podobne oszustwa zdarzają się gdzie indziej. Z tego co wiem, w ebay.pl współpraca z policją dopiero raczkuje, ale o tym cicho - sza. Odpowiedz Link Zgłoś
citizenl Re: Opolanin oszukuje na Allegro 21.08.05, 23:38 Jak to powiedzial jeden muzyk: "Powinni normalnie obcinac rece..." Mam nadzieje ze sprawa nie rozbije sie o nieudolnosc/lenistwo policji jak to sie czesto zdaza i oszust poniesie kare. Na allegro mozna kupic czesto fajne rzeczy po troche nizszej cenie (jak rowniez stare rzeczy ktorych w sklepach juz nie ma), ale zeby tak pozostalo oszustow trzeba sprawnie lapac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leperowiec Prezio i jego banda ukradli setki milonów euro i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:54 nikt ich nie rusza.I nieruszy PiS i PO . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe fajna afera.. jutro w sądzie w bytomiu za 6,5mln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:43 zł defraudacji pewna sprytna baba dostanie 3lata więzienia. a wyborcza superpoinformowana (dziennikarze pracują pewnie na onecie) pisze o aferze komórkowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jakto jeszcze go nie macie? IP: *.sympatico.ca 22.08.05, 07:09 przeciez juz wszyscy wiedza,ze teraz uzywa nicku:dumnyzeswejorientacjigej albo ignorant11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernesto Bądź czujny ! Już wkrótce nadejdzie wyzwolenie !!! IP: *.swiatniki.sdi.tpnet.pl 22.08.05, 09:11 afisz.pl Rewolucja rozpocznie się w Krakowie! Rewolucja obejmie całą Polskę! Rewolucja porwie cały Świat! Bądź czujny! Już wkrótce poznasz prawdę... 999.@fisz (PL) Viva la revolucion ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokefeler15 Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:01 Niestety w internecie trzeba uwarzać. Aukcje które są bardzo wygodne mogą być oszustwem. Należy zwracać uwagę na sposób płatności i kierować się zasadą ograniczonego zaufania a najlepiej całkowitego braku zaufania do sprzedającego. Wtedy można uniknąć tego typu sytuacji. Zresztą kto kupuje u osoby która miała tak złą opinie na tej aukcji. Zapraszam na moja strone www.setlers3.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osking(spam6@o2.pl Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: 195.136.49.* 22.08.05, 12:04 Widzę że większość osob, które się wypowiadają na tym forum nie mają żadnego pojęcia o funkcjonowaniu allegro. Skoro gość miał ponad 1000 pozytywów to chyba nie z przypadku. Domyślcie się, że gdyby miał taką ilość negatywów jak teraz to nikt by u niego nie kupował!!! Widocznie wystawił kilknaście aukcji w tym samym czasie i za te właśnie aukcje otrzymał negatywy. Troszkę myślenia. A co do allegro to widzę, że niektórzy dziwią się że ktoś z tego korzysta. Zgadnijcie dlaczego ludzie tam kupują: Bo jest taniej !!! ZNACZNIE TANIEJ !!! Niektórzy nigdy na to nie wpadli. A to że zdarzył się oszust to jest właśnie ryzyko związane ogólnie z transakcjami przeprowadzanymi przez internet. A przy okazji kupno tych doładowań po niższej cenie nie jest żadnym oszustwem, więc nie wiem czemu niektórym osobom się tak wydaje. Nie potrafia pojąć czegoś takiego jak sprzedaż hurtowa. Przecież jeśli ktoś kupuje na wielką skalę to wiadomo, że jest taniej. Logika!!! Gdyby ceny tych doładowań były wszędzie takie same to kupić moglibyście je jedynie u producenta, bo nikt by nie sprzedawał wam tego w kiosku bez zysku!!! Nie oszukujmy się zawsze ktoś musi zarobić. A te debilne opinie, że im się należało to naprawdę jakieś totalne bezmózgi musiały pisać. Gratuluje inteligencji takim osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator system komentarzy do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:29 Czesto w aukcjach, w kwestii komentarzy pada: "KOMENTARZE Ponieważ kupujesz, Ty jako pierwszy wystawiasz komentarz." Proponuje ZAKAZANIE takich klauzul i narzucenie kolejnosci odwrotnej. Powinno byc tak, ze sprzedajacy - zaraz po otrzymaniu pieniedzy - wystawia komentarz. Dopiero po wystawieniu komentarza przez sprzedajacego - powinno byc mozliwe wystawienie komentarza przez kupujacego. Jako kupujacy juz wiele razy bylem zakladnikiem nieuczciwego sprzedawcy. Nie moge wystawic mu negatywnego komentarza - bo on wystawi negatywny mi, mimo ze uregulowalem platnosc terminowo i w pelnej wysokosci. Dlatego komentarze na Allegro - nawet jak ktos ma 100% pozytywnych - niewiele znacza. System komentarzy na Allegro.pl ma teoretycznie za zadanie chronic uczciwa konkurencje i klientow. W dzisiejszym ksztalcie dziala dokladnie odwrotnie. Kupujacy czesto sa kupujacymi poczatkujacymi i negetywny komentarz otrzymany "w odwecie" od nieuczciwego sprzedawcy - calkowicie znieksztalca obraz kupujacego. Natomiast co do sprzedajacego - nawet jesli jest nierzetelny - nie ma szansy dowiedziec sie niczego negatywnego, bo posiada same komentarze pozytywne. Zatem prosze o wystapienie do Allegro.pl z prosba aby zmienilo swoje zasady dotyczace wystawiania komentarzy, wprowadzajac zasady sprzyjajace uczciwym ocenom sprzedajacych. Takie rozwiazanie zwiekszy wiarygodnosc handlu internetowego i ochroni konkurencje i klientow przed nieuczciwymi i nierzetelnymi handlowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: system komentarzy do bani IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.08.05, 09:03 Do Komentatora: 1. Sprzedawca, po otrzymaniu pieniędzy, wystawia Ci komentarz pozytywny, a Ty - szantażując go negatywem - a) domagasz się zwrotu części wpłaconych pieniedzy, pod jakimkolwiek pretekstem; b) nie odbierasz przesyłki, bo gdzieś kupiłeś/masz zsansę kupić taniej, albo rzecz przestała Ci być potrzebna i krąży ta przesyłka po kraju, a sprzedawca jest stratny na dodatkowej opłacie za transport i pod groźbą negatywa, zmuszony zwrócić Ci pieniądze. Itp., itd. 2. Przypominam, że na Allegro wystawianie komentarzy nie jest obowiązkowe, więc trudno by było serwisowi uregulować kwestię kolejności wystawiania NIEOBOWIĄZKOWYCH komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukany Re: system komentarzy do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:02 Oj - cos nie tak. Przeciez sprzedawca ma juz kase i za przesylke i za towar. Dopiero wtedy wystawialby komentarz. A Twoj fikcyjny przypadek - nie pasuje. Wysylasz raz - jak gosc nie odbiera - to zwracasz kase potracajac koszty a towar wystawiasz po raz drugi. Jak pojawi sie neg - to jest on niezasluzony, i w opisie podajesz przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
robocop koziara1 czy koziar1 22.08.05, 14:11 To różnica i użytkownik koziara1 mógłby poczuć się zniesławiony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chełminianin Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:52 Powinno być chyba z 'chełmskiej policji' a nie z chełminskiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany na allegr Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:39 Mnie tez oszukano na allego kiedys i tez w podobny sposob - oszust o nicku "aureus" tez sprzedawal doladowania ktorych nie mial. allegro to mekka dla oszustow juz tam nie kupuje, za duzo przekretow ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuz aLLEGRO IP: 81.193.128.* 22.08.05, 16:55 Ostatnio kupiłem na Allegro kamerę video wartą ponad 6 tys. zł za 4 tys. Nowa, z gwarancją. Bez problemu. Wystarczy rozmowa telefoniczna, zapłata po dostarczeniu, są też systemy pozwalające zabezpieczyć pieniądze do otrzymania przedmiotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaraz Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: 217.153.5.* 22.08.05, 16:59 Cóż za wybitna inteligencja użytkowników allegro. Skoro takie matoły tam kupują to może sam jakiś numer wykręcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i bardzo dobrze zlodzieje kupowali od oszusta tez zlodzieja IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 22.08.05, 17:16 biedni oszukani... ale okradac innych wolno. chcieli zaoszczedzic 10zl, a moze to nazywa sie okradanie... he???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza W artykule jest błąd.... IP: *.21.pl / *.21.pl 22.08.05, 18:05 chodzi o żytkownika: "koziar1", a nie "koziara1" jak jest napisane w tytule artykułu... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻyczliwyAlegrowicz Pragnąc pomóc Policji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:17 Polecam zapoznanie się również z Allegrowiczem: SLAVEFREE (rok temu przekręt na ok. 100tys. zł. na Allegro również na zdrapkach) i NOKIA8855 (przekręt sprzed niespełna dwóch miesięcy. Też na kodach ale na mniejszą skalę). Pozdrawiam, Michał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Re: Opolanin oszukuje na Allegro IP: *.broker.com.pl 22.08.05, 18:39 Mnie oszust na Allegro naciął na 1200 zł (notebook). Zgłosiłem do allegro, odpowiedzili że to mój problem. Nic już więcej nie kupie na tej złodziejskiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś