Dodaj do ulubionych

OBI nie dba o dane klientów

IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 22.08.05, 04:10
Dziwne, cała rodzina bierze faktury? Bo przecież kupowanie na paragon jest
anonimowe...
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo22 Re: OBI nie dba o dane klientów IP: *.opole.internetia.pl 22.08.05, 07:52
      Ten klient to albo maniak komputerowy albo jakiś maniak, gdy wszyscy mieli
      tylko takie problemy:) Powinien napisać do Przyjaciółki:)
    • Gość: Kaśka Re: OBI nie dba o dane klientów IP: *.opole.wsa.gov.pl 22.08.05, 09:27
      Pan Mariusz Materlik stracił dodatkowy zarobek w instytucji o nazwie
      www.112.opole.pl, ale zapędy reporterskie nadal w nim kwitną. Obecnie szuka
      tanich sensacji, czepiając się bzdur.
      • Gość: Daro Re: OBI nie dba o dane klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:09
        Jak ktoś chce na przykład odliczyć coś od podatku to faktury są potrzebne, bez
        względu, czy ktoś prowadzi firmę czy występuje przed skarbówką jako osoba
        fizyczna. Więc nie pisz głupku, że paragony wystarczą.
        A ja nie życzę sobie, żeby byle kto po nazwisku dotarł pod mój adres
        zamieszkania. Po to jest ustawa o ochronie danych osobowych, żeby ją
        przestrzegać, a nie żeby Obi wystawiało mnie na świecznik
    • Gość: Kaśka Re: OBI nie dba o dane klientów IP: *.opole.wsa.gov.pl 22.08.05, 12:49
      Powiem krótko "dla chcącego nic trudnego", gdyby komuś bardzo zależało na
      pozyskaniu czyjegoś adresu czy danych osobowych, to i tak poradzi sobie aby
      osiągnąć swój cel, docierając do żródeł informacji. A tymczasem robi się
      wielkie halo z tak niewinnej sprawy. Niestety konsekwencje poniosą najmniej
      znaczący pracownicy OBI, bo przecież "grube ryby" odpowiedzialne za to całe
      zamieszanie i tak są nietykalne.
      • Gość: Jan Ten to jest"beszczelny jak chadziaj":-) IP: *.ipt.aol.com 22.08.05, 17:42
    • Gość: robespiere Re: OBI nie dba o dane klientów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.08.05, 18:27
      gdyby można było wydrukować albo nagrać te dane to może i byłoby to coś
      ciekawego, a tak to tylko taka książka telefoniczna bez telefonów, dla osoby o
      komputerowej pamięci,

PS Może OBI jest dumne , że mam taką bogatą bazę klentów i chce się pochwalić
      • Gość: Barbara niestety to prawda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:08
        Wprawdzie nie mogę potwierdzić tego co napisaliście ale - z innej beczki:Jakies
        dwa tygodnie temu robiłam zakupy w OBI-podczas pobierania faktury miałam
        niestety okropne poczucie,ze cała kolejka za mną doskonale widzi moje
        dane!!Panienka-przepraszam,ale była niemiła-zwyczajnie na głos przeczytała mój
        adres a pan stojacy tuz za mną zapuszczał gąsiora do komputera(monitor odwrócony
        był do klientów)i bez pardonu czytał liste kupujących...Myślę,ze to nie jest w
        porzadku!
    • kachasmok Re: OBI nie dba o dane klientów 23.08.05, 11:23
      Zakupy w OBI to ogólie dramat!!!
      pozrawiam wszystkich remontujących i budujących opolan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka