Dodaj do ulubionych

Najbardziej widoczny na razie Kasznia z SDPL

IP: *.pl 31.08.05, 18:04
Chyba dużo wpakował w kampanię, tak jak 4 lata temu Korzeniowski. Zasyfia
przystanki, niszczy drzewa.Za wszelką cenę chce zaistnieć.Tyle, że to
spadachroniartz, któy zaraz po wejściu się na opolskie wypnie i zajmie
lizaniem d... Borowskiemu.A zatem głos oddany na Kasznię to głos stracony. Ja
waham się między Korzeniowskim a Kłosowskim.Oboje są przynajmniej uczciwi,
choć zupełnie rózne typy.
Obserwuj wątek
    • Gość: as X Re: Najbardziej widoczny na razie Kasznia z SDPL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:26
      a ja i tak zagłosuje na tych: www.platforma.opole.net/ tylko za bardzo
      nie wiem kogo wybrać. Jakieś typy lub porady? Pierwsza trójka odpada (z zasady -
      nie będzie mi partia wybierała na kogo mam oddać głos), ostatni też (z zasady -
      bo to cwaniactwo, żeby nie w środku to "ze skromności" na końcu). Kogo
      polecacie?
      • Gość: nn Re: Najbardziej widoczny na razie Kasznia z SDPL IP: *.pl 31.08.05, 21:28
        Zdecydowanie Korzeniowski. Może niezbyt błyskotliwy, ale porządny, przyzwoity
        człowiek.Pracuje po cichu, z dala od mediów, ale konsekwentnie robi swoje.Wg
        mnie to barzdo porządny człowiek, któremu kasa nie przewróciła w głowie i
        potrafi się z nią dzielić.Prowadzi bbardzo szeroką działalność społeczno -
        charytatywną. Polecam Korzenia
        • Gość: Marcin PO IP: *.pl / 217.173.202.* 31.08.05, 22:41
          Bez konkretnych wskazań: proszę zapoznać się najpierw z dokonaniami
          parlamentarzystów na www.sejm.gov.pl a potem z działalnością innych kandydatów
          przy pomocy ich stron internetowych lub bezpłatnego archiwum NTO. Tak naprawdę
          porządnych, ale też pracowitych ludzi jest niewiele... Ja jednak oddam głos na
          listę PO. Chcę dać szansę najlepszym planom w sferze gospodarki!
          • Gość: GOGOLIN Re: PO IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.08.05, 22:45
            A kogo z PO polecacie spoza Opola? Ja zastanawiam się nad Sonikiem, ale chcę
            zdać też zdanie innych.
            • Gość: Hanzlik Re: PO IP: 195.145.89.* 31.08.05, 22:50
              ja tez obstawiama sonika bo mlody i skuteczny. szukalem informacji ale jest
              tylko tyle: www.maciejsonik.pl wiec trza poczekac do 6 wrzesnia
              • Gość: The Gusto Re: PO IP: *.pl 31.08.05, 23:02
                Spoza Opola zdecydowanie Korzeń. jest w porządku. Nieskażony rutyną. Co do
                Sonika... Znam, przesympatyczny chłopak, tyle, że głos na niego to de facto głos
                na Jazłowiecką czy jarmuziewicza. mamy niestety taką wredną ordynację
                proporcjonalną, gdzie reszta listy pracuje jako zające dla liderów. taki gość
                jak Sonik nie ma ze swą pozycją na liście większych szans.Pozdro
                • Gość: Hanzlik Re: PO IP: 195.145.89.* 31.08.05, 23:10
                  mosz recht jak to mowia u nas ale po pierwsze nie znam korzeniowskiego bo to
                  nie ten biegacz? po drugie ja chce na mlodych glosowac jak wiele ludzi ktorych
                  znam. czesc dlatego zamierza glosowac na kowalskiego zeby postawic na mlodych a
                  ja czytam troche w necie o kowalskim to widze czasem wielka chucpe i nic
                  wiecej. a jak nie kowalski to sonik. niech starsi glosuja na korzeniawskiego
                  ale my mlodzi popszyjmy mlodych. nie?
                  • Gość: The Gusto Re: PO IP: *.pl 31.08.05, 23:20
                    racja Hanzlik.Tylko czy się przebiją? Wiesz,że za dobre miejsce na liście trzeba
                    słono zapłacić?Kowalski coś tam uciułał, ale skąd ma taką kasę wziąć Sonik?Jest
                    dobry, ale niestety to chyba jeszcze nie jego czas.natomiast, jeśli zrobi dobry
                    wynik, to może go zauważą na przyszłość? Sonika wolałbym 100 razy od
                    Kowalskiego, który kojarzy mi się z płytką zadymą i efekciarstwem.Pozdro
                    • Gość: okr Re: PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:43
                      ja też wolę sonika 100000 razy niż kowalskiego. o kasę sonika też bym się nie
                      martwił bo przecież ma parę firm i kilka dużych nieruchomości w krapkowicach.
                      do tego chyba jest jednym z nielicznych tutaj którzy te pieniądze mają od
                      bardzo bardzo dawna. gusto jak nie jesteś z krapkowic to możesz nie wiedzieć
                      tego bo zachowuje się normalnie - co do mnie to też punkt dla niego. ale na
                      kampanię go stać. pamiętam wielkie bilbordy jak startował na burmistrza -
                      szkoda że nie wygrał. popytam jutro ziomków co go znają i się dowiem co z
                      kampanią.
                      • Gość: The Gusto Re: PO IP: *.pl 31.08.05, 23:53
                        To nie wiedziałem, ze Sonik jest przy kasie.Ale to chyba jeszcze nie jego
                        czas.Chyba nie ma przebicia w Opolu.Ale zobaczymy.Jak zrobi przyzwoity wynik to
                        się umocni na przyszłość.Może za rok zrobi burmistrza w Krapkowicach.Mnie gość
                        się podoba, ma jaja i wydaje się być w porzo.Może zagłosuję,żeby go wesprzeć,
                        ale i tak wiem, że będzie to głos na Jarmułkę albo Jazłowiecką lub - nie daj
                        Boże - Kowalskiego, bo to są figury na tej liście.
                        • Gość: Hanzlik Re: PO IP: 195.145.89.* 01.09.05, 00:06
                          sam gadasz ze jak zrobi przyzwoity wynik to sie umocni. ale jak teraz nie
                          zaglosujemy na niego to sie nie umocni i zawsze kowalski bedzie mial fory.
                    • Gość: Yarek Re: PO IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.09.05, 00:15
                      Witka! Sonik chyba nie ma czasu na swoją kampanię... zobaczcie kto stronę Tuska
                      robi www.donaldtusk.org. No właśnie Sonik!!! Kowalski to już by dawno na
                      lewo i prawo w prasie trąbił o tym (jak o tym, że go Rokita kiedyś po plecach
                      poklepał!). A Sonik siedzi cicho i robi swoją robotę. A ja nie znoszę
                      karierowiczów jak cholera. Przyłączam się do apelu jednego z kolegów-
                      forumowiczów. SONIK NA POSŁA!!! Kto za?
                      • Gość: Dżejms Kasznia bez szans IP: *.pl 01.09.05, 12:49
                        dlaczego na zdjęciu w swej ulotce czyta NTO? czyż nie jest to zabroniona prawnie
                        reklama prywatnej firmy? A może się podlizuje, by mieć dobrą prasę? Chłopak
                        niestety (dla niego) i tak jest bez szans, ponieważ SDPL ma mierne szanse na 5 %
                        próg.Niepotrzebnie więc wali tyle kasy w kampanie.Istotnie, wszędzie go pełno, z
                        tym że oblepianie drzew to już przesada.Ale to gość przywieziony w teczce z
                        Lublina, który po wyborach podobnie jak Diakonow czy Jakubowska (sic!) wypnie
                        się na opolskie.
                        • svatopluk Re: Kasznia bez szans 01.09.05, 13:16
                          mam nadzieje ze bez szans.
                          tak sie reklamuje bo go nikt nie zna
                          no bo i jak?
                          kto sie w oplskim poslami z Lublina interesuje.

moze jedynie na spoleczenstwo apolityczne liczyc.
                          nikt sie polityka nie interesuje
                          ale jego nazwisko na kazdym slupie wisi.
                          nie jeden je sobie przypomni jak bedzie krzyzyk robil.
                          mam nadzieje ze nie bedzie to za wielu
                          • Gość: Krzysiek Re: Kasznia bez szans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:15
                            Może liczyć co najwyżej na nowy beton SDPL-owski i bardzo niezorientowanych.
                            • Gość: AS Re: Kasznia bez szans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:46
                              Dajcie spokoj. W Opolu Kasznia to jedeyny rozsadny wybor! Nie dosc ze jest
                              mldoy, (a nie jak kandydaci PO i PiS sami po 60 ;-) i zbieraja tylko kase na
                              emeryturke! hehe) Facet uciekl od SLD nie dziwne ze sie denerwuja bo nie chcial
                              wziac od nich brudnej kasy! Slogan korzeniowskiego o byciu osoba z poza ukladu
                              jest naprawde smieszny, ale pewnie wielu sie na to zlapie!!! ;-)
    • Gość: mini Re: Najbardziej widoczny na razie Kasznia z SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 08:59
      A ciekawe dlaczego ten rozsądny wybór nire startuje z Lublina.
      • Gość: Macias Re: Najbardziej widoczny na razie Kasznia z SDPL IP: *.cust.tele2.pl 12.09.05, 18:26
        No bo w Lublinie jest Sierakowska - jedna z liderek SdPl, znana w całym kraju, zbierająca co wybory bardzo dużo głosów. A o dwa mandaty z jednego okręgu to raczej ciężko, nie? Ja mu się nie dziwię, że nie chce się kopać z koniem...
      • Gość: Marian Re: Najbardziej widoczny na razie Kasznia z SDPL IP: 83.238.128.* 20.09.05, 14:34
        Precz od opolszczyzny z kłamliwym niby programem. Mielismy juz Jakubowska -
        spadochroniarza od afer.Po co nam kochający inaczej jak o Kaszni piszą na
        lubelszczyźnie.Wystarczy nam własnych osłów. Kasznia kpiąc ze wszystkich pod
        naszym okiem pierze czyjąś kasę w tonach makulatury o sobie i patrzy tymi
        cwaniaczkowatymi oczkami z każdej latarni twierdząc, że jest najbardziej
        potrzebny z "opalonych" cyników RP. Kto tego cwaniaka w końcu riozliczy? Na
        lubelszczyźnie niczym się nie wyróżnił a u nas znalazł sobie parę słupów
        intelektualnych, za którymi schował się by mieć przykrywkę niby partii. Panie
        Kasznia, na Pańskiej stronie www reklamuje Pan niby objazd po opolszczyźnie
        tylko, że w galerii na zdjęciach są ci sami ludzie - pewno Ci, którzy z tobą
        jeździli zaśmiecając makulaturą naszą ziemię. To cynizm do bólu.Partia jednego
        człowieka - to już w historii było i miejmy nadzieję, że mieszkańcy
        opolszczyzny nie dadzą cienia wątpliwości w tą całą obłudę.OPOLANIE - wierze w
        Wasz rozsądek!
        • aron2004 Kasznia nie jest z Lublina 20.09.05, 19:57
          Kasznia nie jest z Lublina tylko z Łukowa. To 90 km różnicy
          • Gość: Marian Re: Kasznia nie jest z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:10
            No wreszcie wyszlo szydlo z worka, ze nie z miasta a z malej acz jak waznej
            miesciny dla lewicy. Wogole to fajni goscie na liscie tej umierajacej partyjki.
            Jestem ciekaw ktoz to taki np. ten Jacenty. Popytalem tu i owdzie i ludzie
            mowia, ze on wcale nie studiuje a nawet nie ma meldunku w Opolu. Moze nigdzie
            nie mieszka, moze on wogole nie z opolszczyzny, moze tez z Lukowa.Ale kto to
            wogole sprawdza? Jacenty wyglada na ochraniarza tego opalonego do przesady
            Kaszni. "Duza glowa" i cos tam wydaje mu sie, ze "koordynuje".To raczej nim
            koordynuja!
    • Gość: Patryk_Łuków Najbardziej widoczny na razie Kasznia z SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:15
      dobra rada! NIE GŁOSUJCIE NA KASZNIĘ!!!!!!!!!!!!!! Niccc nie zrobił dla Łukowa
      dlatego uciekł do was(jego matka pochodzi z Opola) i nicc nie zrobi dla
      was!!!!!! widzę że przyjmuje podobną taktykę co 4 lata temu u nas wszędzie go
      pełno a teraz mu łatwiej bo to przydupas Borowskiego...Pozdrowienia dla
      Opola!!! PS. czy w ulotkach przedwyborczych obiecuje jakiś stadion?:D
      • Gość: Ob_serwator Re: Najbardziej widoczny na razie Kasznia z SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:16
        Ciekawy ten Kasznia :) A najciekawsze, że człowiek ze środka listy, Z.
        Kowalczyk (nr 11 bodajże) dostał poparcie Krajowej Partii Emerytów i Rencistów,
        a nie ten z nr 1. Poznali się na Kaszni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka