roseanne 12.11.02, 22:17 no coz sie przez te kilka dni pozmienialo? niewiele ,niewiele powiedzcie ,jak przygotowania do Swiat? Artur, Gwiazda jest lepsza od Wielkanocy )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gadula Re: witam ,witam :)) IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 22:49 Nikt dawno nie szkalowal do Adminka ... wiadomo Ciebie nie bylo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: gadula!!! IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 23:02 ) - 00) {[2*x-:}] ((: Ty tez tlusta krowo jak bedziesz szkalowac do Adminka! ) - 00) {[2*x-:}] ((: Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: gadula!!! 12.11.02, 23:11 Gość portalu: gadula napisał(a): > ) - 00) {[2*x-:}] ((: > Ty tez tlusta krowo jak bedziesz szkalowac do Adminka! > ) - 00) {[2*x-:}] ((: Sloneczko, powiedz dlaczego zaraz do atakow sie bierzesz ? pokaz mi date mojego ostatniego listu do adminow. MOJEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: gadula!!! IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 23:14 A co, moze jeszcze kalendarzyk mam za Ciebie trzymac, hehe? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: gadula!!! 12.11.02, 23:15 Gość portalu: gadula napisał(a): > A co, moze jeszcze kalendarzyk mam za Ciebie trzymac, hehe? tak o to wlasnie slicznie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: gadula!!! IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 23:18 OK! To kiedy mialas ostatnio okres, dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: gadula!!! 12.11.02, 23:21 Gość portalu: gadula napisał(a): > OK! To kiedy mialas ostatnio okres, dziecko? alez slonko, nie o ten kalendarzyk mi chodzi, wiesz korespondecja mi sie pomieszala, listy pogubilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: gadula!!! IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 23:23 Z tym to siem zglos do Adminka ... znasz droge, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: gadula!!! 12.11.02, 23:25 Gość portalu: gadula napisał(a): > Z tym to siem zglos do Adminka ... znasz droge, no nie? ja znam ,ale Ty chyba nie moj list jest z pazdziernika sloneczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ........he? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.11.02, 23:03 roseanne napisała: > no coz sie przez te kilka dni pozmienialo? > niewiele ,niewiele > > powiedzcie ,jak przygotowania do Swiat? > Artur, Gwiazda jest lepsza od Wielkanocy )) ...................... nie wiem, u mnie swieta to katastrofa, lepiej aby ich nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ........he? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.11.02, 23:43 roseanne napisała: > dlaczego katastrofa? a jak myslisz? a zreszta zapomnijmy, wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: ........he? 13.11.02, 00:02 Gość portalu: Artur napisał(a): >lepiej aby ich nie bylo przykre to... wiele ludzi tak czuje.. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ........he? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 00:09 _szwedka napisała: > Gość portalu: Artur napisał(a): > >lepiej aby ich nie bylo > > przykre to... > wiele ludzi tak czuje.. > niestety ............naprawde nie wiem co mam tobie odpisac Odpowiedz Link Zgłoś