Gość: MEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 16:05 Opolski Bank Żywności zaprasza wszystkich zainteresowanych do biura Obywatelskiego Ruchu Obrony Bezrobotnych w Opolu ul. Damrota 4 lok.35 II p. od poniedziałku do piątku w godz. 11 - 15. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:42 Ha ha ha Porowska szuka poparcia u bezrobotnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:49 Mylisz się - To Obywatelski Ruch Obrony Bezrobotnych podjął inicjatywę, którą utrudnia Ratusz z Kwiatkowskim na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:08 poszukujemy pomieszczeń na magazyn, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:10 Czy żaden dyrektor nie pomoże tym, których zwolnił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonar Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:07 A kto szefuje temu bankowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp. Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:20 Eurointegratorka vel Równouprawnieniówka damsko-męska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonar Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:24 Odp. myślałem że napiszesz kto - już się ucieszyłem jak zobaczyłem wątek. Jest mi to potrzebne więc jak wiesz to napisz w końcu nie jest to chyba jakaś tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:34 a kim ty jestes i do czego ci to potrzebne? Myslałam że napiszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OROB Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:06 Bank by już wydawał Opolanom żywność, ale Ratusz blokuje sprawę lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ks Nie wierzę - Zembaczyński i PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:55 Zembaczyński taki pobozny, na pewno by pomógł. Ma tylko koło siebie oszustów i nierobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: Nie wierzę - Zembaczyński i PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:25 Nie wykluczone. Ale to jego wina , że dobrał sobie współpracowników. Wymieńmy - Kwiatkowski, Karbowiak, Kowalski, Koska, Konsencjusz itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opo aStrzelczyki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 09:41 NpStanisłąw strzelczyk radca prawny - oszust wywalony z Prokuratury za fałszowanie dokumentów. Teraz jest radcą prawnym w ratuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAN Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:08 Do tej pory nieśmiała chęc współpracy zgłosił Józef Piechota - przewodniczacy Woj Rady OPZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw A Zembaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:06 Czy zgłosił chęć pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OROB Re: A Zembaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 16:37 On pomógł? Za pośrednictwem pracowników utrudnia jak może. I to jest prezydent Opolan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBI Moze Kościół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:09 wam pomoże, jak nie można liczyć na samorządowców Odpowiedz Link Zgłoś