Dodaj do ulubionych

Okaleczone drzewa wyborcze

IP: *.atol.com.pl 19.09.05, 21:05
Widzieliscie jak Kawa zakleil Opole ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alka plakaty na drzewkach IP: 213.199.197.* 19.09.05, 22:51
      Klosowski ... a czego innego mozna sie bylo po nim spodziewac? ... pytanie
      retoryczne
      • Gość: Beta Re: plakaty na drzewkach IP: *.udn.pl 19.09.05, 23:50
        Bo tam jest ich miejsce.Niech nie schodzą z drzew.
    • Gość: opolanka Re: Okaleczone drzewa wyborcze IP: *.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 07:50
      no i co? zarząd dróg ukarze finansowo kandydatów, czy nie? Nie dowiedziałam
      się. A na drzewach kandydaci niech nie siedzą - jak chce poprzedni internauta,
      bo szpecą krajobraz.
    • Gość: człowiek Re: Okaleczone drzewa wyborcze IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 20.09.05, 13:12
      Jeżeli ktokolwiek postępuje w ten sposób bezdusznie, bo ro slina żyje to tak
      samo bedzie postępował z ludżmi.Kandydaci to powinni być ludzie wyczuleni na
      każdą krzywdę obojętnie czy to drzewo,zwierze czy człowiek.W przeciwnym razie
      nie ma najmniejszego powodu aby wierzyc w to co głosza swoją osobą.To po prostu
      kłamstwo!!!! Nigdy bym nie mogła gwożdzia wbic w drzewo czy w jakąś inna
      rośline, ale ja myslę głową i czuje to co czuje ro ślina bo jestem człowiekiem a
      nie maszynka do zarabianoia pieniędzy bez względu na wszystko i po trupach.ci
      ludzie w tym mo,mencie u mnie przegrali.
      • Gość: Maniek Re: Okaleczone drzewa wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:15
        Powinno sie karac nakazem sadzenia nowych drzew
    • Gość: kierowca PKSu Re: Lewandowska &Kawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:25
      bardzo wiele plakatów widać Sandry Lewandowskiej z Jeleniej Góry w Bielicach
      gmina łambinowice, ta spadochroniarka zwariowała, tak niszczy opolska przyrodę,
      jej wszystko wisi. Dodam, że widuje tez plakaty Kawy z LPR na drzewach i
      przystankach PKS, szczególnie Niemodlin jest oplakatowany i Krapkowice, ale ten
      przypadek to za sprawą młodziezy wszechpolskiej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka