Gość: pracz IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 11.09.02, 14:41 Precz z pogrobowcami narodowego socjalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slezan Re: Likwidacja sRAŚ - postulat opolskiego naziola 11.09.02, 14:47 Gość portalu: pracz napisał(a): > Precz z pogrobowcami narodowego socjalizmu. Samokrytyka zostala przyjeta. Mamy nadzieje, ze skrucha jest szczera. Oczekujemy poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Re: Likwidacja sRAŚ - postulat opolskiego naziola IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 11.09.02, 14:51 Hitler kaput! (już dawno kaput) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Likwidacja sRAŚ - postulat opolskiego naziola 11.09.02, 15:04 Gość portalu: pracz napisał(a): > Hitler kaput! (już dawno kaput) Bardzo odkrywcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Re: Likwidacja sRAŚ - postulat opolskiego naziola IP: *.punkt.pl 11.09.02, 15:09 Deutchland, Deutchland uber alles... (czy jakoś tam..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Likwidacja zwm IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 15:17 Opolskie jest najlepsze. Prowadzi prawie we wszystkich rankingach !!! ale od końca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Deuche Jugend, Ober Schlesien Jugend - zusammen IP: *.punkt.pl 11.09.02, 15:35 und uber alles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu73 Fryckom ku przypomnieniu IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.69.* 11.09.02, 22:11 Jest to forum w polskiej gazecie, więc należy używać języka polskiego. Przypominam,że Niemcy też mają swoje forum i Fryce tam powinni się wypowiadać w swoim języku ojczystym. Jeśli u nas, to po polsku! Paniatno? Ja na tej ziemi mieszkam całe życie, a jakoś dziwnie niemieckiego się nie nauczyłem( i to wcale nie dlatego, że jestem tępakiem, bo kilka innych języków znam). Panie Pracz przypieprz Pan pieprzonym popaprańcom po pysku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Alle schlesien in die kartofel kochen IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 11.09.02, 22:21 und uber alles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu73 Przywołuję Pracza do porządku... IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.69.* 11.09.02, 23:19 Gość portalu: pracz napisał(a): > und uber alles. Zawiódł mnie Pan, Panie Pracz! Co mi tu Pan z jakimiś kartoflami? Miał Pan przypieprzyć; tak,czy nie? A Pan tylko pieprznął, jak łysy o beton! Czekam na poprawkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Alle Ober Schlesien und Stachu kartofel kochen IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 11.09.02, 23:31 und gegen Pracz sein. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Alle Ober Schlesien und Stachu kartofel koche IP: *.blueyonder.co.uk 12.09.02, 00:41 Gość portalu: pracz napisał(a): > und gegen Pracz sein. -kamufloz musi byc!, zauwazcie, ze gosc Pracz ciagle nadaje - na lepszej fali!, a dowodca Slenzan sie odmeldowal, -podstepna taktyka?, ale nie zabardzo skuteczna, od razu rzuca sie w oczy! -niemieccy agitatorzy!, musicie sie bardziej starac!, inaczej nici z poparcia!, zreszta i tak juz udowodniliscie swoja przydatnosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Alle Opolnische Menschen und mrW sein gutt IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 12.09.02, 00:49 und uber alles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Alle Opolnische Menschen und mrW sein gutt IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 12.09.02, 00:53 -teraz, godomy po angielsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Re: Alle Opolnische Menschen und mrW sein gutt IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 12.09.02, 01:08 englisch sprechen - Pracz kaput. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Alle Opolnische Menschen und mrW sein gutt IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 12.09.02, 01:13 -I’m sow sorry!, be happy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz gute nacht; see you tomorrow! IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 12.09.02, 01:15 horrible eggs; polniche sprechen: "straszne jaja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym mrW IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 20:02 mrW-walisz byki w mowie angielskiej, przypuszczam ze to wplyw Ahmeda, tego od miesa. Jedno krociotkie zdanie a powazny blad, hehehe. Ty mowic Enlish very dobrze with your rodaks under most? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu73 Stachu do Pracza IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.69.* 13.09.02, 22:23 Gość portalu: Wilym napisał(a): mrW-walisz byki w mowie angielskiej, Jedno krociotkie zdanie a powazny blad, hehehe. Kurcze blade! Mówiłem ci Praczu mów i pisz po polsku. A ty wolisz robić byki i kompromitować się, używając swej kiepściuchnej angielszczyzny. I zamiast "forować" na temat likwidacji Opolskiego, pieprzycie jakieś głodne kawałki na żenująco niskim poziomie. Jeszcze w ciebie ciągle wierzę - Praczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Stachu do Pracza,odp. IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.09.02, 23:52 -przyjacielu! -gosc "pracz", a ja mrW, to dwie inne osoby!!! -zapewniam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: mrW-odp. IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.09.02, 23:49 -hehe!, mosz radocha bo ci argumentow zabraklo! -pokoz mi te byki! -tylko nie kieruj sie slownikiem? -By,By Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: mrW-odp. IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 09:26 Sod Off mrW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: mrW- IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 09:29 jesli o ciebie idzie to tudno posluzyc sie jakimkolwiek argumentem, bo z toba nie da sie dyskutowac; przejrzyj swoje posty, szczegolnie ten z 1:13 a wtedy zobaczysz. tylko nie wykrecaj sie slangiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Friendly greetings to all the participants in this IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 15.09.02, 00:59 discussion from Pracz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Friendly greetings to all the participants in IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 15.09.02, 02:40 -dlaczego masz virus w tym poscie? -jestes hakerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: mrW- IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 15.09.02, 02:31 -da sie dyskutowac, tylko ty nie potrafisz -posty, to tylko posty, nie kazdy jest tak cierpliwy jak ja -wystarczylo mi kilka twoich i nie stety, tak wyszlo -twoj wielbiciel Madrala, robil wszystko by do tego doprowadzic,- dorzucal, dorzucal.., az kociol musial eksplodowac -trzeba bylo zwrocic mu uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: mrW-odp. IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 15.09.02, 02:19 Gość portalu: Wilym napisał(a): > Sod Off mrW! -wiesz co to aby znaczy? -ciekawe gdzies sie takigo okreslenia nauczyl? -jezeli nie, to tylko przytocze dokladne tlumaczenie; a. sod; - darn, darnina b. sod; - skr. (wulg.);1.-sodomita, 2.-skurwysyn c. off; - z dala, w pewnej odleglosci,ale tez mozna to okreslic(zaleznie od sytuacji) slowami; zalatwic, zabic -musze cie oszczec, abys nigdy nie uzywal tego zwrotu w krajach, gdzie j.angielski jest uzywany na co dzien. A to dlatego, ze tego typo slownictwo uzywa sie tylko w najgorszych miejscach, typu; nocne lokale, kluby dla homoseksualistow, burdele, meliny, i inne badziewia, tak ze jak nie rozumiesz do konca znaczenia slow, to lepiej ich nie pisz -w krajach anglo-jenzycznych, ludzie przywiazuja do tego typu obelg wielka wage, dlatego tez lepiej nie stosoj tego powiedzenia, jak ktos cie wqur..,to wazne,jest mnostwo innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: mrW-odp. IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 11:49 Wiem mrW i dlatego zastosowalem je w odniesieniu do ciebie, bo ty nie znasz zadnego jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym p.s. do mrW IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 11:50 drogi moj przyjacielu z UK, co znaczy slowo "oszczec"? bo jak dotychczas nie zetknalem sie z takowym w jezyku polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: p.s. do mrW IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 15.09.02, 18:34 -"oszczec", rzeczywiscie?.., nie ma?, przyznaje - blad!, ale wiesz co chcialem powiedziec; "ostrzec", Odpowiedz Link Zgłoś