Dodaj do ulubionych

Kwiaty za obywatelską postawę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:07
I na co Ci to było, chłopie ?
Trzeba było siedzieć cicho, zgasić światło w dużym pokoju i zasunąć zasłonę.
Myślisz, ze Zembol się wzruszy, że dresy Ci rękę połamali ??

Kwiaty - chyba pęknę ...
A to Rysio nadszarpnął budżet ratusza, hoho !!
Co na to Cisek ? Taka rozrzutność finansowa grozi zapaścią finansów ratusza,

;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Hawer Re: Kwiaty za obywatelską postawę IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 05.10.05, 20:56
      Waldek! Życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia.Pozdrowienia od kolegi z czasów
      wspólnej pracy w Remaku.Pozdrawia hawer.
    • Gość: BRO Re: Kwiaty za obywatelską postawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:07
      Jak to? Facet, ktory pobil, a przynajmniej bral udzial w pobiciu, znany jest z
      nazwiska a poszkodowanemu daje sie kwiaty? A gdzie jest prokurator? Przeciez
      dochodzenie na podstawie chocby tej krotkiej notatki prasowej powinien podjac
      blyskawicznie i z urzedu!!!
      Co ma tu do rzeczy matka chuligana. Juz 16-latki odpowiadaja za pzrestepstwa jak
      dorosli. Mieli faceta zabic zeby byl wystarczajacy powod do wszczecia sledztwa?

Panie prokuratorze do roboty. Jestes pan od tego.
      Z wyrazami szacunku
      BRO
      • Gość: BRO Re: Kwiaty za obywatelską postawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:06
        Panowie dziennikarze nie popuscie prokuraturze!!!!
        Jutro prosze zapytac co sie dzieje w sprawie.
        Chce byc poinformowany nie o bzdetach z kwiatami ale co naprawde dzieje sie z
        ochrona obywatela, ktory mial odwage stanac w obronie mienia wspolnego.
        Chodzacy huligan to zagrozenie. ten jest znany z nazwiska.

Pozdrawiam
        BRO
    • Gość: Lord Vader Re: Kwiaty za obywatelską postawę IP: 213.25.164.* 06.10.05, 06:50
      mamusię też wsadzić...
      • Gość: BRO Re: Kwiaty za obywatelską postawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 10:10
        Tu nie ma co kpic Wasza Wysokosc.
        Temu pobitemu nie do smiechu bylo i pewnie jest.
        Pismaki napisza i koniec. A on musi tam mieszkac i nic nie wskazuje by mial do
        bronienia sie cos wiecej niz te kwiatki.

Pozdrawiam
        BRO
        • Gość: maxi Re: Kwiaty za obywatelską postawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:13
          Nie żołądkujcie się!Jestem przekonana,że sprawą zajęła się prokuratura!Smuci
          mnie jednak postawa matki sprawcy-jak jej syn miał byc kim innym,jesli matka nie
          ma honoru?Apeluję:Matki wychowujcie swoich synów,bo grozi nam zagłada!
          Pozdrawiam Pana Waldemara.
          ps.Ja tez zostałam tak wychowana,że reaguję na zło-i nie ma w tym nic z
          bohaterstwa.Poprostu nie godzę się na niegodne zachowanie.Oby nas było więcej!
    • Gość: ob-serwator Re: Kwiaty za obywatelską postawę IP: *.wcm.opole.pl 06.10.05, 21:38
      kwiaty i prosiaka,zeby je zjadł, jak to na wsi. stagnacja i wiocha..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka