Dodaj do ulubionych

LECH KACZYŃSKI - PREZYDENT POLSKI ZAWISTNEJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:34
Ci bogaci, na których tak napuszczasz nierobów, nieudaczników, leni i
zawistników panie Kaczyński, to w 95% ciężko pracujący od świtu do nocy
kupcy, rzemieślnicy, ambitni wlaściciele małych firm, którzy pomimo bagna
jakie stwarzają im politycy podobni panu, chcą żyć trochę lepiej i cieszyć
się nadzieją że nadejdą normalne czasy. Jak widać próżna to nadzieja.
Obserwuj wątek
    • Gość: też się boję Re: LECH KACZYŃSKI - PREZYDENT POLSKI ZAWISTNEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:44
      Ja też boję się tego jadu, tej nienawiści itego zastoju gospodarczego, który
      zafundują nam braciszkowie K.
      • miejscowy2 Re: LECH KACZYŃSKI - PREZYDENT POLSKI ZAWISTNEJ 11.10.05, 17:05
        święta racja.Kaczyński to gwarancja marazmu i stagnacji we wszystkich
        dziedzinach życia.widać to po warszawie i tym co obiecał a później nie
        zrealizował...
        • zuzzzann5 Re: LECH KACZYŃSKI - PREZYDENT POLSKI ZAWISTNEJ 11.10.05, 17:12
          ... a więc zatem kto Waszym zdaniem powinien zostać prezydentem, bo Donald
          kojarzy mi się ze sknerusem:)
          • Gość: wyborca Re: LECH KACZYŃSKI - PREZYDENT POLSKI ZAWISTNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:42
            Z dwojga złego Tusk to przynajmniej nie oszołom popierany przez ojca dyrektora
            i radio Maryja.
            • Gość: nie ma ryja Re: LECH KACZYŃSKI - PREZYDENT POLSKI ZAWISTNEJ IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.05, 20:51
              moherowym beretom - mówimy nie !
              • Gość: czytelnik Re: LECH KACZYŃSKI - PREZYDENT POLSKI ZAWISTNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:11
                To znamionujące, że Kaczyńskiego najbardziej boją ci którzy przegrali wybory
                parlamentarne, czyli kolesie z SLD oraz światek przestępczy. Daje to bardzo dużo
                do myślenia!!! Mam nadzieję na otrzeźwienie (wreszcie) naszego społeczeństwa,
                któremu PZPR-owskie media robią nadal wodę z mózgu.
                • Gość: bojący się Re: LECH KACZYŃSKI - PREZYDENT POLSKI ZAWISTNEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:25
                  Kaczyńskiego, radia Maryja, polskich talibów, nawiedzeńców, oszołomów,
                  komunistów i socjalistów boją się durniu NORMALNI LUDZIE!!! Mimo wszystko
                  przyjemnie jest mieć świadomość że myśli się podobnie jak Marek Kamiński czy
                  Krzysztof Hołowczyc.
                • o.tisk Re: LECH KACZYŃSKI - PREZYDENT POLSKI ZAWISTNEJ 12.10.05, 13:16
                  Do czytelnika!
                  Nie jestem - ani "kolesiem z SLD", ani tym bardziej kims ze swiatka
                  przestepczego. Dlatego wypraszam sobie, abys imputowal mnie i podobnie myslacym
                  jakies haniebne inklinacje.
                  Hamuj zbyt wybujale zapedy literackie , moj panie !

Najpierw glowa - pozniej pioro !!!

PS
                  A wode z mozgu to pokazal, jak sie chce zrobic ludziom p.Kurski swym iscie
                  rynsztowkowym atakiem pt. "dziadek w Wehrmachcie" na D.Tuska.

Chyba nerwy juz puszczja, co niektorym ...
    • Gość: kurek Re: LECH KACZYŃSKI - PREZYDENT POLSKI ZAWISTNEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:35
      Nikt nie ma chyba wątpliwości że Kurski swoich sb ckich metod ataku nie
      konsultował z bliźniakami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka