Gość: gosc IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.05, 20:59 POPRAWCIE ADRES INTERNETOWY ZA ZA ŻADNE SKARBY TAK MYLIĆ SIĘ NIE MOŻNA :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;-) Re: Nowy serwis marszałkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:27 Co się dziwisz ?!?! Przecież to nie kto inny jak Brysiu pisał ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spłuczka klozetowa Re: Nowy serwis marszałkowski IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.10.05, 01:47 Ty Gościu to jesteś korektor-polonista tropiacy blędy w Wyborczej u behemota,marmulla.A może wylali Cię z gazety lub NTO i dowalasz za błędy kolegom? Masz słuszność,że zwracasz na nie uwagę(a Brysia to szczególnie sobie upatrzyłeś,może Cię opisał w niekorzystnym świetle),ale gdy o nich mówisz to wskazój je konretnie by inni się uczyli jak nienalerzy pisać,a autorzy mieli szanse na poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Nowy serwis marszałkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 08:08 Już się robi - moja droga spłuczko klozetowa - i zapewniam Cię, że " nienalerzy " tak pisać również ... (ort.x2) A szanse na poprawę to się nabywa ciężką pracą w szkole, a nie ucząc się zawiłości gramatyki na błędach w pracy - no chyba, że się chce być środowiskowym pośmiewiskiem , PS A ja tak po prostu lubię po "amatorsku" tropić pacholęce byki naszych dziennikarzyn. Może mi zabronisz ?!?! Pzdr. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spłuczka klozetowa Re: Nowy serwis marszałkowski IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.10.05, 09:12 Faktycznieś amator i to wielki. Wskazuj,czy wskazój nie należy,no to trop dalej te byki byle wszystkie,bo tak tez wychodzisz na niedouczone pacholę.Przyganiał kocioł garnkowi.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Nowy serwis marszałkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:22 Celowo wypisałem jeden z Twoich błędów licząc na korektę innych - ale widzę, że zaczęłaś korzystać sama ( piszę "sama" - bo spłuczka to r.ż. - jeśli się mylę wybacz) z pomocy "zewnętrznej". Oprócz tego robisz dziwnie podobne błędy jak niejacy ... hmmmmm - czyżby to tylko przypadkowe podobieństwo, czy też .... hmm ??? Jak mówią "óczeni" inaczej - no komęts pzdr. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spłuczka klozetowa Re: Nowy serwis marszałkowski IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.10.05, 11:40 To ja ci powiem,że celowo robię błendy tu na forum juz od dlurzszego czasu,widzac jaka niesamowita satysfakcję odnosisz z ich tropienia.Każde tłumaczenie jest dobre nie. Celowo wypisałem jeden z Twoich błędów licząc na korektę innych - ale widzę.... Licz na siebie i kalendarzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek a firmy na opolszczyźnie nie było IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.05, 07:47 nieźle choć podobno opolszczyzna stoi na inteligentnych ludziach i dobrych kadrach ale urząd marszałkowski woli zlecić wykonanie strony internetowej poza regionem, szkoda że nie wybrano firmy z opolszczyzny, widać na tym przykładzie jak urząd marszałkowski wspiera lokalny biznes i rozwój branży technologicznej, trochę wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Opola Re: a firmy na opolszczyźnie nie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 08:46 dokladnie tak jak piszesz, tak jakby u nas nie bylo firm. i jak opolszczyzna ma sie rozwijac, skoro ludzie odpowiedzialni za jej rozwoj sami sie do niego nie przykladaja a wrecz dzialaja na niekorzysc no coz... oby po nastrepnych wyborach samorzadowych ludzie sie zmienili na... lepszych Odpowiedz Link Zgłoś
killgore Re: a firmy na opolszczyźnie nie było 21.10.05, 11:17 Gość portalu: mieszkaniec Opola napisał(a): > dokladnie tak jak piszesz, tak jakby u nas nie bylo firm. > i jak opolszczyzna ma sie rozwijac, skoro ludzie odpowiedzialni za jej rozwoj > sami sie do niego nie przykladaja a wrecz dzialaja na niekorzysc > > no coz... oby po nastrepnych wyborach samorzadowych ludzie sie zmienili na... > lepszych Zlecający wykonanie strony zrobił kilka szkolnych wręcz błędów - na przykład od kiedy to urzędy mają klientów?? To Umwo COŚ SPRZEDAJE? inną rzeczą jest stronka "intro" z gębą towarzysza marszałka - po jaką cholerę???? Błędy można by jeszcze długo wyliczać, ale po co? Na pewno kilkanaście osób dostało premie za rozwój komunikacji społecznej, czy jak to tam nazwali. Aha - gratuluję również adresu www - lekki, łatwy i przyjemny, niczym wrotaopolszczyzny - każdy obcokrejowiec na 100% zapamięta i będzie odwiedzał... żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Re: Nowy serwis marszałkowski IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.10.05, 08:44 to kosztowalo 20 tysiecy a wrotaopolszczyzny.pl ile to bylo milon? buha Odpowiedz Link Zgłoś