Dodaj do ulubionych

Opolanin skarży kobiecy lokal

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 07:44
Chore baby, chora pani rzecznik . Rozumek Kalego- dyskryminacja pozytywna.Nowe
zbitki frazeologiczne na użytek chorych z nienienawiści do spoleczeństwa
kobiet. Jak wam sie tak nie podoba to jedźcie na jakąś tajemniczą wyspę żeby
sobie założyc naprawde wolne od mężczyzn państwo. Też będę dzięki temu
szczęśliwszy. Jako przeciętny etatowy oprawca dotkniety pozytywna dyskryminacją.
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 10:06
      Taki romek z Opola wstyd naszemu miastu przynosi.Wez palancie ,wiecej nigdzie
      nie chodz jak sie nie znasz na zartach
      • Gość: dj ret poko Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.10.05, 10:19
        dobrze gosciu robisz! zajmij sie jeszcze tym dlaczego baby w opolskich knajpach
        wjazd mają za friko
        • Gość: Raid Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 22.10.05, 10:43
          ha! no właśnie, kolega zadał doskonałe pytanie! o co w tym chodzi i dlaczego tak
          jest, bo nie rozumiem z jakiej to okazji ja mam płacić, a moja kobieta nie. albo
          płacimy obydwoje albo nikt nie płaci.
          • Gość: Aaaa Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.10.05, 11:03
            facet buli 5 zeta, panna 0 zeta, to już nie można bylo dla solidarnosci zrobic
            wjazd po 2.5, i tak wiadomo ze za wjazd dla lasek placa faceci

przynajmniej nasze ego nie zostanie naruszone
            • Gość: ktoś Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.atol.com.pl 22.10.05, 11:38
              za ogladanie plci pieknej trzeba placic:p
              a kobieta nie placi za wstep na imprezki,
              bo tam to tylko zalane mordy facecikow ogalda...
              a za to, to faceciki powinny jeszcze kobetom doplacac,
              bo to naprawde nic przyjemnego:p
              • Gość: behemot Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.10.05, 11:53
                Bardzo dobry pomysl miały laski z Cz-wy.Wystarczy tylko pod szyldem dopisać klub
                dla kobiet i wstawic portiera sprawdzajacego tozsamość płciową by jakis
                transwestyta lub bisex nie trafił.Rozumiem,że sa toalety damskie i męskie i
                żaden o zdrowych zmysłach facet nie będzie się tam pchał,no chyba,że ma chory
                żołądek lub pecherz.Przyjmuje do wiadomości,że mogą być knajpy dla
                lasek,facetów,gejów,żołnierzy,policjantów itd.,ale klientów trzeba poinformować
                i nie egzekwować wkładania peruk,pończoch,rajstop,stringów czy biustonoszy.
            • Gość: Mx Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.10.05, 11:44
              A wszystko dlatego, że mamy równouprawnienie. Najlepiej wypada model wychowania
              młodego faceta - przy porodzie PANI położna, w przedszkolu PANI przedszkolanka,
              w szkole PANI nauczycielka. A później już leci. Czasami ciekawie wygląda też w
              sądzie przy rozwodzie - z jednej strony ten facet ( "to POTWÓR wysoki sądzie").
              A po drugiej stronie PANI sędzina, dwie PANIE ławniczki, PANI sekretarka i na
              dodatek eks żona z PANIĄ mecenas. Ciekawe kiedy RP zacznie nagminnie przegrywać
              sprawy w Strasbourgu wytoczone przez eks mężów których polskie sądy pozsbawiły
              praw do wychowywania (lub nawet do kontaktów) dziecka, przyznając je
              (oczywiście "dla dobra dziecka") np. matce alkoholiczce.
              • Gość: behemot Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.10.05, 13:01
                Na pocieszenie zostaje fakt,że grabarz jest facetem.
                • Gość: behemot Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: 193.239.62.* 06.03.06, 08:57
                  behemot, to było dobre ......duży buziak :)
              • Gość: Raid Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 22.10.05, 14:15
                uff... przytłaczająca ale realna wizja polski...
                dobrze goda polać mu! ;)
      • Gość: męzczyzna z Opola Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:22
        do niby "faceta" żołądkującego się na tym forum- ty cw..u i pantoflarzu,to ty
        wstyd przynosisz opolskim facetom,wypisując takie pierdoły pod dyktando "pani
        małżonki" i jej "mamusi",dokończ mycia garów bo ci żoncia przyleje klapsa ty
        papućku złamany
    • Gość: babochłop Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.orange.pl 22.10.05, 15:06
      dyskryminacja pozytywna, sprawiedliwa wojna ofensywna, kochanie inaczej, to
      bełkot mający usprawiedliwić głupie i szkodliwe działanie. Niech sobie te Panie
      działają, ale niech nie wygadują takich głupot. A ta Środa to już w ogóle
      porażka jakaś
    • Gość: Yao Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.10.05, 12:24
      "dyskryminacja pozytywna" to tak samo kretyński oksymoron jak "myśl Środy".
      Takie biurokratyczne nowotwory jak "urząd równego statusu" powinno się
      natychmiast rozwiązać - kierując się dobrze rozumianą troską o zdrowie
      psychiczne społeczeństwa i stan kasy państwa.
    • xs550 Re: Opolanin skarży kobiecy lokal 23.10.05, 23:11
      Uwazam, ze kawa jest tak podstawowa potrzeba kazdej normalnej jednostki, ze
      odmowienie uslug temu gosciowi rowna sie zlamaniu praw czlowieka. Jak te panie
      chca niech zalaza sobie pub a w kawiarniach niech nie dyskryminuja.
      • Gość: ja Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:07
        Oby pan Roman z Opola wygrał.Ja mu przyznaje racje
        • Gość: dodo oj romek romek... IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:41
          pieknie. nie dosc, ze jestesmy znani z warszawskiego festiwalu opolskiej
          piosenki, fanatstycznego budownictwa mieszkaniowego, nieskorumpowanej bylej
          wladzy, obecnej, ktora co lepsza oferte inwestycujna w miescie kieruje w lepsze
          rejony kraju, to jeszcze bedziemy kojarzeni z kretynem, ktoremu sie nudzilo i
          pojechal do czestochowy zeby zrobic afere, bo mu kawy nie chcieli podac... ja
          pier...ole... masakra...

moje zdanie: wedlug mnie taka kawaiarnia to fajny pomysl, nie mam nic
          przeciwko, pomimo ze jestem facetem. dobry pomysl, ciekawa inicjatywa.
          co do odmowy podania kawy: wedlug mnie wszystkie kodeksy mozna sobie w du.pe
          wsadzic. jestems szefem lokalu, nie podoba mi sie klient, to mu odmawiam.
          tak samo, jak do niektorych klubow nie mozna wejsc w dresie (i bardzo dobrze!),
          albo np. na konkretna impreze mozna wejsc tylko w przebraniu, lub tylko w
          strojach "wieczorowych".... przykladow jest duzo.

nie wiem, wogole po co ta afera. jezeli ja, bedac wlascicielem firmy, olewam
          klienta to ja na tym trace, niech sobie idzie gdzie indziej jak mu sie nie
          podoba.

propozycje dalszych dzialan romka:
          - idz chlopie do skippensa, stan dzielnie przed szefami i powiedz im, ze nie
          podoba Ci sie, ze nie wpuszczaja facetow na sale, na ktorej odbywa sie pokaza
          stripzizu dla kobiet. powiedz nam tylko, ktoredy bedziesz stamtad uciekal, to
          podamy Ci na trasie biegu (lub przelotu) cieple napoje...
          - idz chlopie do kilku knajp w opolu i powiedz szefom, ze nie podoba Ci sie, ze
          nie wpuszczaja tam osob w dresach
          - propouje tez wycieczke do jakiegos klubu w Bronxie, albo Harlemie (N.Y, USA)
          i zrobienie awantury, ze nie podoba Ci sie nieobslugiwanie bialych w barze

;)

dodo
          • lord_darth_vader dodo elektrodo! 20.12.05, 11:27
            problemem w tym kraju nie są kretyni, którym się nudzi, a kretyni, którzy
            wsadzają sobie d..ę kodeksy. Dyskutowana sytuacja ma wymiar przede wszystkim
            ideologiczny, a nie prawny. Kodeks jest tutaj jedynie narzędziem prowadzenia
            wojny, którą feministki wypowiedziały rodzajowi męskiemu. Pomyśl, co by było,
            gdyby powstał klub dla mężczyzn, w którym wypicie kawy przez kobietę wiązałoby
            się z obowiązkiem rozebrania się do naga (dla przykładu oczywiście, bo zasada
            jest ta sama - upokorzenie klienta).
            • monia420 Re: dodo elektrodo! 03.03.06, 11:33
              zgadzam się z dodo. Dlaczego ten człowiek nie poszedł w pierwszej kolejności do
              wymienionych barów, gdzie nie wpuszcza się dresiarzy, czy do lokali, w których
              odbywa się striptis dla pań? Tutaj było najłatwiej i najbezpieczniej? Dlaczego
              nie próbuje przepisów tamtych lokali naginać i skarżyć?

Dziewczyny, świetna inicjatywa. Brawo.
        • Gość: Thor Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:04
          przeczytaj jeszcze pare razy artykuł, to może coś zrozumiesz
    • Gość: Roman Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:58
      A co to za ruda piekność na pierwszym planie??
    • Gość: Zdzisław Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.12.05, 14:49
      WALCZ CHŁOPIE. Trzymam kciuki!

Po wielokroć jesteśmy dyskryminowani.
    • Gość: Lenka Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 15:31
      Oj biedactwa, babiejecie nam, prawdziwych facetów jak na lekarstwo!
      Zaczeliscie chodzic po solariach, kosmetyczkach, golic torsy i takie tam
      babskie zabiegi, no to macie !
      • Gość: samiec Patronką lokalu niech zostanie KAZIMIERA SZCZUKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 10:24
        hahahahah
        • Gość: fdgarg Lord-bez-wsiader!!! ależ lubię cię poczytrać!!!! IP: *.plusgsm.pl 28.12.05, 23:38
          Dyskutowana sytuacja ma wymiar przede wszystkim
          ideologiczny, a nie prawny.
          Kodeks jest tutaj jedynie narzędziem prowadzenia wojny, którą feministki
          wypowiedziały rodzajowi męskiemu.

buhahaha!!!!

...idebilologia a teoria spiskowa dziejów w śietle gwiezdnych wojennnnn!!!!

buhahaha!!!!!
    • Gość: Ania Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:42
      Okazuje się , że większość mężczyzn to niestety bardzo zakompleksione
      istoty. "Jak to, to nam panom czegoś nie wolno??? Baba zabroni mi napić się
      kawy???" Ja tym babom pokażę, feministkom wstrętnym!" Oj, panowie tracicie
      grunt pod nogami. Przecież od wieków to wam wszystko było wolno, a tu proszę
      taki afront. Ale numer z tą kawiarnią! Poporoszę o taką samą w Opolu (a żeby
      był "wilk syty i owca cała" to mężczyźni niech sobie też otworzą coś tylko dla
      siebie mimo, że takich miejsc jest aż nadto). Ja w tym wszystkim nie widzę
      jakiejś chorej nienawiści do mężczyzn, za to w wypowiedziach mężczyzn
      komentujących ten artykuł, jest tak dużo jadu i nienawiści do kobiet, że nasuwa
      się podejrzenie, że w ich relacjach z kobietami coś szwankuje. A szkoda.
    • Gość: MIK Re: Opolanin skarży kobiecy lokal IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 30.12.05, 10:46
      O ile pamiętam night club Queens na zaodrzy był "tylko dla Panów".
      • lord_darth_vader Re: Opolanin skarży kobiecy lokal 30.12.05, 13:27
        ale chyba z innych przyczyn:)
        • Gość: obserwator Zakompleksieni opolscy macho IP: *.ipt.aol.com 30.12.05, 14:39
          Jakich sie typow widzi po opolskich knajpach takich tez na forum.Czy to
          przypadek? Panie ktore poznalem twierdza ze wiekszosc facetow w Opolu to
          zadufane malomiasteczkowe dupki.
          • lord_darth_vader Re: Zakompleksieni opolscy macho 30.12.05, 18:39
            ja osobiście nie znam takich pań, które mogłyby ocenić, że WIĘKSZOŚĆ facetów w
            Opolu to rzeczone dupki, ale Tobie gratuluję tak popularnych koleżanek. Z
            noworocznym pozdrowieniem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka