Gość: as IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.10.05, 08:07 A Szpital Wojewódzki przy Katowickiej jakoś to potrafił zrobić. I oddziałów nie zamykano. I ludzi masowo nikt nie zwalniał. I wszystkie zaległości są wypłacone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mx4 Re: WCM nad przepaścią 27.10.05, 08:59 "Biedny" Pan Dyrektor. Prawie mi go zrobiło się żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: WCM nad przepaścią IP: *.uni.opole.pl 27.10.05, 13:02 To chyba skandal, lekarze nie chca za darmo pracowac! a gdzie etos zawodu!!! Swoja droga, bardzo ciekawi mnie, czy pan dyrektor tez zlozyl pozew, czy tez nie musi tego robic, bo zarabia troche wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanka Re: WCM nad przepaścią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:35 Nie można prównywać WCM z Katowicką, to tak jak porównać Opole z Warszawą. Nie ta wielkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: WCM nad przepaścią IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.10.05, 13:36 Oczywiście, że wielkość nie ta. Umiejętności zarządzania też nie te. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: WCM nad przepaścią IP: 81.210.62.* 27.10.05, 15:46 najlepiej gdybyśmy pracowały zadarmo dlaczego dyrekcja nie obetnie sobie pensji tylko najlepiej przejechać się po najsłabszym skoro obiecano nam 203zł to niech się wywiążą inne szpitale jakoś mogły rozwiązać ten problem straszenie nas że zostaniemy zwolnione nie ma sensu co dyrekcja stanie do łóżka przy pacjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: WCM nad przepaścią IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 27.10.05, 15:56 A dlaczego 3,0 mln a nie 6,0 czyżby derekcja tym co nie podali do sadu nie zamierzała zpałacić słynne 203 tylko dlatego,ze do sadu nie poszli??? A poza tym zawsze czytałem że WCM jest niezadłużone, 203 poplacone, i w ogóle same osiągniecia Któś cóś walił sćieme?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Re: WCM nad przepaścią IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 27.10.05, 16:02 W artkule nie było ,że straszą zwolnieniami nowy element w sprawie- jeśli Was naprawdę straszą to zwroćcie sie do wlaściwych organów z zawiadomieniem o mobbingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: WCM nad przepaścią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:26 najlepiej pracwac za darmo dla idei a dzieciom ciagle powtarzac mamusia nie ma na to czy na cos inne czy nasze dzieci sa innne ??? czy zawsze musza byc gorzej ubierane przez to ze szoital lata nie ma pieniedzy . Od lat zawsze sie slyszy ze nie ma ! tylko jakos inne szpitale sobe jakos sobie poradzily z tym problemem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Vath Re: WCM nad przepaścią IP: *.airnet.opole.pl 27.10.05, 19:58 ..a ja uwazam ,ze caly bol w tym, ze dyrektor jest lekarzem a nie ekonomistą!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz i innych centrach medycznych opolszczyzny sa.... 27.10.05, 20:03 ekonomisci, i tez tak fatalnie zarzadzaja, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: i innych centrach medycznych opolszczyzny sa. IP: *.atol.com.pl 28.10.05, 08:03 Awy cholerne pigóły do roboty a nie wczesniaki w kieszeniach nosić kawke to macie czas popijać czarnuchy bo jak nie to se ukrainki sprowadzimy a wy nie douczone do domu majtki prać Odpowiedz Link Zgłoś
kebla Re: WCM nad przepaścią 28.10.05, 14:19 Szanowny pan dyrektor WCMu zgarnia 2,5 tys za jeden dyżur w swoim pięknym szpitalu. Niech zrezygnuje z paru dyżurków to znajdą sie pieniądze na 203 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędru Re: WCM nad przepaścią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:45 Żal mi dupe ściska koledzy i koleżanki. Do roboty!!! Dostaliście dzisiaj internet i się cieszycie że możecie zjeżdżać wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re:prawo jest prawem-ale czasami pielęgniarki nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:07 powinny dostać pensji-bo poprostu tak fatalnie pracują!Rzadko-ale na szczęście się zdarzają prawdziwe,mądre,dobre,kulturalne pielegniarki-niestety tragicznie rzadko!!!Chamstwo,prymitywizm,brak szacunku i kultury,niekompetencja-to porządek dzienny.Zawsze gdy wracam ze szpitala-powtarzam:nie dałabym niektórym nawet złamanego grosza za pracę!Skandal-w związku z wcześniakami-być moze zaostrzy kontrolę(faktem jest,ze te prawdziwe pielęgniarki muszą ponosic konsekwencje i wstydzić sie za tamte). Ale faktem jest-że skoro rząd przegłosował "ustawę 203"-powinien zapewnić jej realizację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz mawet gloopim pigulom nalezy sie prawo i... 28.10.05, 21:29 sprawiedliwosc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Piguly to dziw... IP: *.ipt.aol.com 28.10.05, 23:26 Jesli chodzi o zawod ,to pielengniarki to najbardziej puszczalski.Mialam kiedys przyjaciolke pigule i ta zdradzala mnie przynajmniej z jednym mezczyzna. Czy zawod ma wplyw na zachowania sexualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Piguly to dziw... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 10:36 fakt-jedna taka k...-z kardiologii oddz.wcm-to lata stale za takim jednym zonatym pajacem.A to dziw..ale on tez to koszmarek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg a gdzie ta przepaść, bo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:42 chcę TEN CAŁB BAJZ..L zepchnąć na złamanie karku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as WCM nad przepaścią IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.10.05, 10:26 I teraz powinni zrobić duży krok do przodu Odpowiedz Link Zgłoś