Dodaj do ulubionych

Pożegnanie z Kotłem

IP: 80.50.168.* 27.10.05, 09:19
były pracownik SCK. AMEN.
Obserwuj wątek
    • Gość: studentUO Re: Pożegnanie z Kotłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 10:42
      (*) [']
      • Gość: SAS Re: Pożegnanie z Kotłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:11
        Kocioł umarł, niestety. Nie możemy zwiesić głów i czekać aż ktoś nam da kolejny
        klub. Zacznijcie studenci coś działać. Tak sami z siebie. Jest tyle miejsc gdzie
        w Opolu można coś robić.

----------------
        www.sasopole.org
        • Gość: spłuczka klozetowa Re: Pożegnanie z Kotłem IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.10.05, 14:02
          W dobie wolnego rynku i własności jest trudno uzyskać jakies lokum,by tam
          sumptem samorzadu studenckiego i braci studenckiej zrobić jakies przytulisko dla
          działań kultury studenckiej.Władze uczelni nie dostrzegają tego problemu
          stawiajac kolejne gmachy,świątynie nauki zapominając o sprawach przyziemnych
          takich jak mieszkania dla zechcących tu pracować samodzielnych naukowcow i
          studentach,którzy tez tworza oblicze uczelni.Bo student ma sie uczyc,a nie
          zajmowac się jakimiś duperelami,jak aktywność po zajęciach.Przecież jest
          kinoplex,teatry dwa,basen i lodowisko,knajp całe morze i tam student aktywizować
          się może.No i sztandarowy Klub Akademicki,jest a że na papierze no to co.Z tego
          ministerstwo nie rozlicza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka