pi_lotnik 29.07.03, 18:17 Co to jest SB-DUY, rejestracji nie jestem pewien bo był niski pułap chmur. Biały, czhyba benek z niebiezkim napisem EUROSKY(chyba) i znaczek podobny do lufthansy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lukaszn Re: dziwadło na balicach IP: 204.60.124.* 29.07.03, 23:05 jedyne co przychodzi mi do glowy to sky europe - slowacka linia tylko ze ich pirwsze litery to OM jaki to byl samolot? na airliners.net jak zrobisz search na registration "SB-" to pokazuje sie ... Sukhoi 30 MKI Indyjskych Sil Powietrznych Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: dziwadło na balicach 30.07.03, 12:30 To była trudna zagadka :P SB jako prefiks rejestracji cywilnych nie istnieje.. Wpisałęm w wyszukiwarkę airliners.net euro dla pola linia lotnicza i znalazłem to: www.airliners.net/open.file/392609/M/ www.airliners.net/open.file/370388/M/ 5B wygląda jak SB, typ się zgadza, więc może chodzi o Eurocyprię. Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
pi_lotnik Re: dziwadło na balicach 30.07.03, 18:23 No jane, przecież kibice omoni przyjechali do Krakowa. Wielkie dzięki!!! Die in the name of Speed Metal The ultimate Speed Metal solution Odpowiedz Link Zgłoś
higher_eu Re: dziwadło na balicach 30.07.03, 15:41 Najprawdopodobniej byl to B737 Eurocypria... czarterowy przewoznik Cypryjski nalezacy do Cyprus Air... Odpowiedz Link Zgłoś