Gość: Realista IP: *.atol.com.pl 31.10.05, 16:44 Co jeszcze ...??? sala , parkiet , sedziowie , przeciwnik , Tylko nie Ja - TRENER - PREZES ...Ludkowie mili jak dlugo jeszcze...???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jonny walker Re: Porażka ASPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:10 "teraz może być już tylko lepiej" oto buńczuczne słowa pana zagożdżona po wygranym meczu. Ja myślę, że pan prezes jest prorokiem bo te słowa pasują dokładnie do sytuacji po dwóch kolejnych porażkach! ale te słowa czekają na jeszcze ważniejszą chwilę a mianowicie chwilę w której ktoś w końcu pośle prezesa na zielona trawkę - wtedy na pierwszej stronie sportu powinien być cytat "teraz może być już tylko lepiej"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennik Re: Porażka ASPS IP: 217.173.202.* 31.10.05, 23:52 Dziendobry. Jestem zainteresowany sytacja w AZS OPOLE. Sledze juz od pewnego czasu temat Pana A.Zagozdzona i prezesostwa. Na razie nie podam z jakiej gazety jestem. Lecz jezeli macie jakies dowody to prosze napisac wtedy podam kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Re: Porażka ASPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:26 Ale kibel powstał!miało być tak pięknie a tu znów porażka- tym razem wina sędziego, pory rozgrywania meczu i nawierzchni! niedługo się okażę że oświetlenie nie takie albo że ksiądz kapelan nie odmówił rano pacierzu za zespół! panie zagożdżon przestań się pan już głupkowato tłumaczyć tylko skończ już tą błazenadę. Czas na męską decyzję - czas zrezygnować ze stołków i zająć się życiem prywatnym - może tam się uda niczego nie zepsuć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podaj maila Re: Porażka ASPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:33 jak jesteś z gazety to podaj jakiś kontakt (mail albo jakiś inny) bo wątpie czy ktoś napisze konkrety na forum! a na skrzynkę pewnie ktoś coś wrzuci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepka Re: Porażka ASPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:02 może to nie wina braku klepek w parkiecie była przyczyną porażki tylko brak klepek w głowie pana prezesa-trenera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Protest... IP: *.atol.com.pl 02.11.05, 18:32 właśnie uslyszalem ze "Prezes" chce zlozyc protest ze parkiet dziurawy , mecz nie o tej godzinie , sala nie ta a zawodniczka przeciwniczek dotkneła siatki .... A składam protest przeciw "Prezesowi- Trenerowi"...........kto jest za niech sie wpisze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pszczolka Re: Porażka ASPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:09 Adas...tesknie za Twoja pidzamka w zielone sloniki...Masz ja nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Porażka ASPS IP: *.atol.com.pl 05.11.05, 08:44 Adas podaruj jej ta pizamke.... plisss i niech przestanie marudzic.... A jak dzis znow przegracie to miej honor i daj se spokoj z siatkowka..pliss Odpowiedz Link Zgłoś