IP: *.punkt.pl 04.10.02, 21:29
Albo ja już na oczy nie widzę albo usunęli Twój wątek o tym jak dostałeś
sraczki po jabłku wyborczym SLD. Nic z tego nie rozumiem. W każdym razie
dalej jestem za tym żeby wysłać tą kupę do sztabu wyborczego żeby zobaczyli
co zostanie po ich owocach.
Obserwuj wątek
    • Gość: ajlawiucie Re: Do Regle IP: *.punkt.pl 05.10.02, 10:35
      Gość portalu: pracz napisał(a):

> Albo ja już na oczy nie widzę albo usunęli Twój wątek o tym jak dostałeś
      > sraczki po jabłku wyborczym SLD. Nic z tego nie rozumiem. W każdym razie
      > dalej jestem za tym żeby wysłać tą kupę do sztabu wyborczego żeby zobaczyli
      > co zostanie po ich owocach.

Drogi Praczu: nie tylko zobaczyli! Niech również dobrze powąchają....
      • regle Tak wiem, bo strach ma wielkie oczy... 05.10.02, 14:49
        ...i nie wiem czy usuwający ma 20 czy 50 lat, ale zrobił to ze starchu,
        profilaktycznie, ja mu nic zrobić nie mogę, a jemu inni mogą. Komuniści
        rozdający różnego rodzaju przywileje mogą je także dać lub nie Agorze, np.
        koncesję telewizyjną. Zwróćcie uwagę, ze nikt nigdy nie poniósł i nie poniesie
        konsekwencji za swoje czyny będąc u władzy. Bo po jej utracie następcu
        dobraliby się im do dupsk. Taki jest niepisany układ w Polsce.
        Na całe szczęście warszawka na gdzieś nasz opolski prowincjonalny grajdoł i
        można kopać komunistów (czyt: wytykać pochodzenie majątków i prawdę małym
        postym cwaniaczkom). No bo jak to jest możliwe, ze wszyscy pracują, a grupka
        złodzieji ma kasę? Ano ma, bo ma włądzę i rozdaje koncesje, tworzy wysokopłatne
        stanowiska pracy, ustawia przetargi i tym samym okrada nas OBYWATELI OPOLA.
        O tym wszystkim wie Synowiec, bo wiedzieć musi. Jego dała partia na stanowisko,
        by kontrolował i ochraniał prywatę wąskiego wybranego grona członków i
        sympatyków. CZY TAKIEGO PREZYDENTA CHCEMY? Nepotę? Strażnika interesów nas
        podatników Opola w Energetyce Cieplnej Opolszczyzny? Nawet nie chce ujawnić
        majątku? Dlazcego? Jak do niego doszedł? W USA:)? Przecież to są jaja....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka