Dodaj do ulubionych

najem mieszkania komunalnego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 19:07
od 11 miesięcy czekam az zarzad gminy Warszawa sródmieście podejmie decyzję
czy przydzielić mi najem mieszkania . Mieszkam w nim od 20 lat z całą rodziną.
CO mogę zrobić aby przspieszyć opeszałych urzędasów/
Obserwuj wątek
    • Gość: warszawiak Re: najem mieszkania komunalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 10:06
      Być może nie spełnia Pan kryteriów przydziału ? To oczywiście z mojej strony
      kiepski żart.Nieszczęściem jest wszelkie rozdawnictwo dóbr.Taki układ zawsze
      może stać się korupcjogenny.Warto o tym wszystkim pamiętać przy kolejnych
      wyborach w Warszawie i nie tylko.
    • Gość: eczb Re: najem mieszkania komunalnego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 01:40
      Napisz coś więcej, dlaczego sie nie zgadza?, czy dosytałeś jakąś odpowiedż?
      jaką?
    • ny4 Re: najem mieszkania komunalnego 30.07.03, 20:59
      to jest już zasiedzenie nawet w złej wierze.
    • Gość: NOWY Re: najem mieszkania komunalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 18:28
      odpowiedź była w zeszłym roku - "sprawę rozpatrzymy a o wyniku powidominmy".
      Najpierw zmieniły się władze w Warszawie. WSZYSTKIE SPRAWY rozpatrywał
      prezydent Kaczyński. Obecnie papiery wróciły do gminy. NAJPIERW NIE BYŁO NOWEGO
      BURMISTRZA A TERAZ TYMI SPRAWAMI ZAJMUJE SIĘ ZARZĄD GMINY, KTÓRY OD KWIETNIA
      NIE MOŻE PODJĄĆ DECYZJI W TEJ SPRAWIE BO ZAJMUJE SIĘ INNYMI.
      • Gość: lola Re: najem mieszkania komunalnego IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.09.03, 09:45
        Ciekawa jestem jakimi innymi , bo z koleii ja czekam na podpisanie decyzji
        przez zarząd gminy o zamianie lokali przez strony już od 3 miesięcy( podobno
        mają potwornie dużo INNYCH ważnych )spraw. Za co Ci ludzie biora kasę?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka