Gość: ja Re: Głodują na kolei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 00:25 uważaj żeby ciebie baranie nie wywrócili Odpowiedz Link Zgłoś
ariam13 Re: Głodują na kolei 10.12.05, 23:47 A ty to jesteś chyba z miejszości, tylko euro i nic pozatym mają rację, chwała im za to ilu jest jeszcze odważnych zeby tak zaprotestować! odważyłbyś się? wątpię mocny ale w g.... słyszałem o tym związku dyżurnych jeden z lepszych na kolei i apolityczy nie tak jak solidarność czy branża > Odpowiedz Link Zgłoś
ariam13 Re: Głodują na kolei 10.12.05, 23:41 Widać znów rządzący naobiecywali a teraz mają wszystko w d... dobrze ze jeszcze gdzieś są odważni i chcą zaprotestować, a ciebie złobie do roboty zagonić może nauczysz się pracy. Trzymajcie się jestem z wami, kaczory na rosół, jełopy do Branic Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz jak masz olej to idz na kolej 10.12.05, 23:55 ale to se ne wrati:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: jak masz olej to idz na kolej IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 11.12.05, 09:55 PKP to największy kibel na mapie kolejowej Europy, rozwiazać to dziadostwo, oddać za darmo Czechom. Odpowiedz Link Zgłoś