Gość: Ed IP: 212.244.126.* 28.10.02, 15:27 I co towarzysze stalinowcy...Smutno się zrobiło? Mam nadzieję, że zgodnie z przedwyborczymi zapowiedziami wygrani rozliczą tę komunistyczną hołotę.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grimel Re: Zembaczyński prezydentem Opola IP: *.punkt.pl / *.punkt.pl 28.10.02, 18:45 Huraa!!!!! Miejmy nadzieję, że to już koniec tego co zdominowało Opole ostatniego czasu. Liczymy na to panie prezydencie, że zadba Pan o wszystko co wymaga uporządkowania:np. Kultura,która ostatnio była ostentacyjnie SLD-owska.(liczymy na zapowiadane zmiany, spokój i rozsądek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODRA Fans do roboty Panie Prezydencie IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 18:51 Liczymy na obiecaną pomoc Opolskiej Odrze, Pani Prezydencie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarek Re: Zembaczyński prezydentem Opola IP: *.punkt.pl 28.10.02, 21:11 Jestem za stary, żeby myśleć że rudy kucharz lepiej gotuje niż brunet albo łysy. Kucharz ma się znać na gotowaniu, powinien to lubić, a przede wszystkim konsumentom ma to smakować. A wracając z kuchni do polityki, to jakość pracy prezydenta będziemy mogli ocenić dopiero po czasie, patrząc na wygląd naszego miasta i twarze mieszkańców. Życzę prezydentowi Zembaczyńskiemu wszystkiego dobrego - mając nadzieję, że jeśli będzie dobrym włodarzem, to i ja jako opolanin na tym skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Zembaczyński prezydentem Opola IP: *.punkt.pl / *.punkt.pl 28.10.02, 21:50 Bruno, Czy to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Zembaczyński prezydentem Opola IP: *.punkt.pl / *.punkt.pl 29.10.02, 11:32 Gratulacje i dobrej pracy Panie Prezydencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Zembaczyński prezydentem Opola IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.02, 21:59 Towarzysze stalinowcy??? Gdy żył towarzysz Stalin i wprowadzał swój ustrój, to opolskich kandydatów (z ramienia SLD) nie było jeszcze na świecie!!! To oszczerstwo... Świadczy to tylko o poziomie autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ultras OKS Re: Nowy Prezydent, a OKS ODRA OPOLE IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 14:22 Panie Prezydencie, mam nadzieję, że obiecana Odrze Opole pomoc nie była przedwyborczą kiełbasą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąk Re: Zembaczyński prezydentem Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 19:28 I tak się nic nie zmieni Czy nie ma dla was znaczenia, że Zembaczyński był w SLD, potem w AWS, potem nigdzie, pokłócił się z Mniejszością, po to by być liderem takich oszołomów jak Kowalski czy Kwiatek. Popatrzcie kto siedzi w razdie miasta. Po lewej stronie ci, którzy mają wiedzę i doświadczenie nabyte z wiekiem i latami pracy, a po prawej stronie banda szczeniaków, która musi się jeszcze cholernie dużo nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldzianin Re: Zembaczyński prezydentem Opola IP: *.2.12.vie.surfer.at 29.10.02, 22:31 Nie jestem opolaninem, chociasz od czasu do czasu odwiedzam wasze miasto. Miasto jest jak na polskie warunki bardzo zadbane, a poziam zycia duzo wyszy niz w wiekszosci regionow polski. Nazekacie na byle wladze, i tu was nie rozumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: Zembaczyński prezydentem Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 18:38 chlopie ale to miasto jest takie bo tutaj leca miliony marek zostawiane przez pracujacych w niemczech. Tam zarabiaja tu inwestuja. Miasto caly czas wszystkich okrada i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Zembaczyński prezydentem Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 22:30 Katon czy jak mu tam pisze o milionach marek pozostawianych w Opolu przez niemców. Synu chyba coś ci się pokiełbasiło. Tak to może pisać jakiś handlarzyna ze "szczęki" Zembaczyńskiemu życzę by za cztery lata ( o le wytrwa)otrzymał takie poparcie, jak dziś zaufanie (prywatnie czarno to widzę, bo znam tego Pana zbytdługo, lecz chciałbym się mylić). A tym wszystkim , którzy dzisiaj tak pieją, życzę dobrej pamięci przy rozliczaniu ze składanych obietnic. Odpowiedz Link Zgłoś