Dodaj do ulubionych

Draka w Drake'u potwierdzona

IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 18.01.06, 01:33
Selekcjonerzy z Zabrza
Obserwuj wątek
    • Gość: eh Re: Draka w Drake'u potwierdzona IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.01.06, 10:04
      dla mnie to dziwne, ze taka speluna moze bezkarnie dzialac od tylu lat, to
      przeciez jedne z wielu pobic jakie mialy tam miejsce, ale to jest naglosnione
      bo z udzialem policji
    • Gość: czytelnik Re: Draka w Drake'u potwierdzona IP: *.umwo.opole.pl 18.01.06, 11:27
      Najwyraźniej policja nie stworzyła żadnego kodeksu etyki, wzorem UM , który
      nakazywałby "godne zachowanie" również po pracy.
      • Gość: Agnieszka Re: Draka w Drake'u potwierdzona IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.01.06, 12:32
        Kiedys przed wojna jak opowiadal dla mnie dziadek policjant to byl 'ktos'. Mial
        szacunek i wiedzial jak zachowac sie po pracy. Policjant nawet po pracy nie
        przestaje byc policjantem to taka mala dygresja. Jaki mamy szcunek do panstwa
        taki tez jest do policjanta. To tak do myslenia dla forumowiczow.
        • Gość: Janusz Re: Draka w Drake'u potwierdzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:01
          Pani Agnieszko tak naprawdę każdy policjant jest policjantem 24 godziny na
          dobę, ale tak jak w każdej grupie zawodowej zdarzają się wyjątki, dlatego nie
          należy mierzyć jedną miarą wszystkich jednakowo i wrzucać do jednego "worka",
          bo w ten sposób zabrniemy w ślepą uliczkę.
          • Gość: dr Re: Draka w Drake'u potwierdzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:05
            policjant wychodzi z komisariatu, ale komisariat z policjanta nigdy
            • Gość: J. Re: Draka w Drake'u potwierdzona IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.01.06, 17:09
              zaglądam do tego przybytku dosyc często... mouje zdanie jest takie: jak ktoś
              szuka problemów to zawsze je znajdzie i nie jest ważne czy jest to polcjant czy
              tez nie. Jeżeli interweniowała firma ochroniarska to ona powinna wyjaśniac
              sprawę a nie właściciel klubu. Natomiast co do Drea'ka mam inna uwagę: powinno
              się tam poprawic i to o 80% wentylację. Jestem pewien, że nie spełnia ona norm !
              mimo wszystko pozdrowienia dla właściciela... sympatyczny facet, przynajmniej
              takie robi wrażenie ;-)
              J.
    • Gość: gosc Re: Draka w Drake'u potwierdzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:42
      Bylismy umowieni z kilkoma znajomymi parami na sobote w Drake.Ale po tym info
      nagle zaczely sie problemy i idziemy gdzie indziej.Troszeczke jestesmy
      za "starzy" na takie atrakcje.Pokolenie wczesnych lat 70tych.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka