Dodaj do ulubionych

zasponsoruję studenta

IP: 10.40.41.* 08.10.01, 17:26
zasponsoruję studenta... zostaw nr telefonu
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: zasponsoruję studenta IP: *.punkt.pl 09.10.01, 11:07
      od sponsorowania studentów ( i nie tylko) jest nijaka właścicielka sklepu z
      włoskimi butami.
      słyszeliście?
      • Gość: 23/16cm. Powiedz Olu coś bliższego, koniecznie!!!! IP: 212.244.109.* 09.10.01, 19:14
        Gość portalu: ola napisał(a):

> od sponsorowania studentów ( i nie tylko) jest nijaka właścicielka sklepu z
        > włoskimi butami.
        > słyszeliście?

• Gość: ola Re: Powiedz Olu coś bliższego, koniecznie!!!! IP: *.punkt.pl 10.10.01, 14:49
          koniecznie!!! ale ale kontakt z panią na dłuższą metę jest zabijający -typowa
          modliszka...potrafi wytoczyć sprawę o pobicie którego rzecz jasna nie było.
          nadal zainteresowany?
          • Gość: 23/16cm Re: Powiedz Olu coś bliższego, koniecznie!!!! IP: 212.244.109.* 11.10.01, 09:48
            Jak najbardziej jestem nadal żywotnie zainteresowany. Takie lafiryndy owijam
            sobie koło palca. A przy tym można coś zarobić. Zawsze Taka osoba może naprawdę
            zostac pobita w ciemnościach przez niznanych sprawców.
            • Gość: ola Re: Powiedz Olu coś bliższego, koniecznie!!!! IP: *.punkt.pl 11.10.01, 10:41
              a zarobić możesz u niej markowe wody, koszule ( bo woli kupić nową niż wyprać),
              tzw.wikt , urlopy na jej koszt i...syfa (?)
              przestań, Opole zna ją doskonale, Ty nie...
              • Gość: 23/16cm Re: Powiedz Olu coś bliższego, koniecznie!!!! IP: 212.244.109.* 11.10.01, 23:10
                Skąd mam ją znać? Nie kupuję włoskich butów. A w ogóle gdzie jest ten sklep?
                Z syfem to chyba przesadzasz? Nie drocz się tylko dawaj proszę namiary na tą
                szlampę!!! Zawsze lubiłem dziwki.
                • Gość: ola Re: Powiedz Olu coś bliższego, koniecznie!!!! IP: *.punkt.pl 12.10.01, 10:44
                  dobradobra spokojnie i po co te nerwy zostaw je sobie na nową znajomośc.
                  sklepik w realu, ale uważaj to córka pani wiceprezydent-Kasia
                  • Gość: 23/16cm Re: Powiedz Olu coś bliższego, koniecznie!!!! IP: 212.244.109.* 12.10.01, 21:59
                    Czyli jednak potwierdza się fakt, że ludzie powiązani z SLD i
                    miastem "wymuszali" na METRO AG lokalizację swoich interesów w Realu w zamian
                    za przychylność i brak sprzeciwów. Sklep perfumeryjny i żarcie Gyros to też
                    pociotki (dzieci) architektów miejskich i innych. Kto wie o innych???
                    Z padliną seksu nie chcę nawet za darmo!!!!
                  • Gość: ola Re: Powiedz Olu coś bliższego, koniecznie!!!! IP: *.punkt.pl 15.10.01, 10:31
                    a tak niby koniecznie...i już nie? ale tak szczerze nie dziwię się i winszuję
                    (o jak ładnie) decyzji. szukaj normalniejszych babeczek byle miały klasę !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka