Dodaj do ulubionych

W MZK testują MAN-a

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.02.06, 20:50
nie tylko stan taboru jest do kitu, punktualnosc wasza tez jest do kitu
Obserwuj wątek
    • Gość: mann Re: W MZK testują MAN-a IP: 217.153.196.* 07.02.06, 23:37
      Pan się pomylił panie Sitko nie na lini 20 będzie jeden, tylko dwadzieścia w
      całym mieście.
    • Gość: puchar Re: W MZK testują MAN-a IP: *.atol.com.pl 08.02.06, 05:45
      puachar dla tego, kto w obecnych warunkach pogodowych i drogowych zdoła być
      punktualny!
      • Gość: Pasażer Re: W MZK testują MAN-a IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.06, 08:40
        Tu nie chodzi tylko o obecne warunki, bo to jest zrozumiałe. W każdych
        warunkach punktualność jest do d... ! Wielokrotnie spóźniłem się do pracy, bo
        autobus nie przyjechał... A jeśli już jedzie to np. stary Jelcz, w którym
        warunki podróżowania podobne są do pobytu w krematorium (spaliny w środku).
        • Gość: ?! W MZK testują ROMAN-a? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:04
          Giertycha?
          • Gość: rzeszowiak Re: W MZK testują ROMAN-a? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:11
            jak juz pisalem wczesniej my w rzeszowie takich problemow jak wy nie mamy choc
            mozemy sie pochwalic ze po naszych ulicach w rzeszowie jezdzi 20 autobusow na
            gaz ziemny
        • Gość: Ja wiem Re: W MZK testują MAN-a IP: *.atol.com.pl 08.02.06, 23:04
          Ja wiem, że to wkurza, że człowiek chciałby zapłacić i podróżować jak należy.
          Myślę, że o to też prezesowi chodzi, stąd te pojawiające się nowe autobusy.
          Gdyby była kasa, to kupowałby więcej, ale skąd ma na to brać??? Zobacz, ilu
          jest w tym mieście emerytów, rencistów, ile osób po 70-ce, które mogą jeździć
          za darmo, tak naprawdę tych, którzy ponoszą pełne koszty zakupu biletów
          pozostaje niewiele, ja i tak jestem w szoku, że to sie wszystko jeszcze kupy
          trzyma!
    • Gość: !!!??? Re: W MZK testują MAN-a IP: *.chello.pl 08.02.06, 16:00
      Drogie MZK, niedawno mowiliscie ze najgorsze dla miasta sa
      wlasnie "przegubowce"!
    • Gość: A Re: W MZK testują MAN-a IP: 217.153.196.* 08.02.06, 16:53
      jak słyszę ,ze ktoś testuje testowane i znane w całej Europie autobusy to mnie
      pusty śmiech zbiera
      Jest to po prostu przedsprzedażna promocja i tak to należy nazywać
      • Gość: bo walnę! Re: W MZK testują MAN-a IP: *.atol.com.pl 08.02.06, 22:56
        Bo walnę, przedsprzedażna promocja???? Zastanów się, co piszesz.
    • Gość: geronimo tylko narzekacie i narzekacie... IP: *.chello.pl 08.02.06, 18:26
      a ja pamiętam, jak byłem mały, to dopiero jeździły trupy....teraz? robi się
      coraz lepiej, co prawda jeżdżę na codzień samochodem ale i tak widuję dużo
      fajnych autobusów MZK, niektóre, te z zagranicznymi silnikami mają nawet dobre
      przyśpieszenie i....automatyczne skrzynie biegów!!!!! szok, kiedyś kierowca jak
      wrzucał bieg to taki fajny, głośny zgrzyt było słychać, a teraz?
      • Gość: ikarus Re: tylko narzekacie i narzekacie... IP: 217.153.196.* 09.02.06, 21:11
        Muszą testować bo nie wierzą że MANEM można ludzi wozić.
        • Gość: puk puk Re: tylko narzekacie i narzekacie... IP: *.atol.com.pl 09.02.06, 22:24
          Puk, puk... czy jest coś w Twej głowie? Wstrząchnij nią, może pobudzisz do
          życia jakąś szarą komórkę i uda Ci się napisać chociaż jedno sensowne zdanie.
          Trzymam za Ciebie kciuki, powodzenia!
          • Gość: do puk puka Re: tylko narzekacie i narzekacie... IP: 87.207.158.* 09.02.06, 22:31
            Oj,Gościu, dyskutujesz na takim poziomie, że od razu widać, że jesteś z MZK
            • Gość: puk puk Re: tylko narzekacie i narzekacie... IP: *.atol.com.pl 09.02.06, 22:54
              Niestety, pracuję w prywatnej firmie i w odróżnieniu od pracowników mzk nie
              znam dnia ani godziny... a wiele bym dał, by móc jak oni zasiedzieć się w
              jednym miejscu przez lata... Pozdrawiam.
              • Gość: ww Man i Materna testują MZK IP: 217.153.196.* 10.02.06, 09:38
                A do pracy jeździsz rowerem slalomem między ikarusami. To po spalinkach takie
                głupoty piszesz.
                • Gość: A Re: Man i Materna testują MZK IP: 217.153.196.* 10.02.06, 18:44
                  przedsprzedażna promocja i już
                  nie moja wina ,ze nie kminisz bazy
                  • Gość: ? Re: Man i Materna testują MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:12
                    lepszy tary MAN od nowego polskiego łajna z Jelcza...
                    wystarczy popatrzeć na te 2 czy 3 nowe nabytki, już smrodzą
                    tfu!!!
                    • Gość: prox Re: Man i Materna testują MZK IP: *.ztpnet.pl 10.02.06, 21:51
                      Bardzo dobre autobusy.
                      W Zielonej Górze od XII'2005 jezdzi 15 szt
                      nowych Manów Lions City.
                      Takich samych życzę też mieszkańcom Opola
                  • Gość: do A Re: Man i Materna testują MZK IP: *.atol.com.pl 10.02.06, 23:59
                    Po pierwsze: kto powiedział, że opolski mzk chce je kupić, a po drugie
                    (ważniejsze) - poczytaj sobie o marketingu mix, to może "zakminisz" co to jest
                    i na czym polega promocja!
                    • Gość: lop Re: Man i Materna testują MZK IP: 217.153.196.* 11.02.06, 13:18
                      Kto powiedział że Many chcą być kupione do tego zapadłego miasteczka.
                      • Gość: A Re: Man i Materna testują MZK IP: 217.153.196.* 11.02.06, 13:19
                        Materna
              • Gość: to dopiero nie? Re: tylko narzekacie i narzekacie... IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 14.05.06, 07:32
                przez lata na jednym i tym samym stanowisku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka