Dodaj do ulubionych

Historia pewnej dachówki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 04:17
Pani Lidia Kenar jest z prawicy przeciez, była radną. Zobaczcie. Obecna ekipa
rządząca? Jak tak dalej pójdzie to za komuną zatęsknimy.

Klub Radnych Prawicy:
Ryszard Ciecierski
Piotr Ciona
Stanisław Czech
Wojciech Drop
Jan Feusette
Lidia Kenar
Czesław Kowzan
Stanisław Łągiewka
Mieczysław Sokołowski
Lesław Watras
Na sesji Rady Miasta Opola 24 stycznia 2002 roku przewodniczący Klubu
poinformował o zmianie nazwy na Klub Radnych Prawicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: prokurator Re: Historia pewnej dachówki IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 02.03.06, 14:25
      Jeżeli chodzi o oszustwa niejasnym wydaje mi się milczenie od kilku lat sp-ni
      mieszkaniowej ZWM w sprawie ociepleń budynków, poczynając od ulicy Batalionu
      Zoski do końca osiedla.Dlaczego ocieplone są tylko niektóre bloki i to te w
      których większość mieszkań jest środkowych? A bloki których w każdym mieszkaniu
      jest ściana szczytowa nie? Dlaczego spółdzielnia tłumaczy jak idiota,że nasze
      bloki budowane w latach 80-tych sa ocieplone? ja pytam sie gdzie yto ocieplenie
      jest, czy między szparami kondygnacji gdzie tylko ptaki maja swoje gniazda? czy
      w spoinach przez które wieje wiatr w mieszkaniach? Uważam że trzeba by sie temu
      przyjrzec w dobie gdzie wszystkie spółdzielnie i komunalki ocieplają wszystkie
      budynki niezależnie od tego kiedy są budowane ważne żeby były ocieplone, cos mi
      sie wydaje że pieniądze na to były tylko gdzie i na co poszły?
    • Gość: popis Re: Historia pewnej dachówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:23
      prokurator powinien się przyjrzeć jak pani lidia kenar będąc dyrektorem swojej
      rodzinie zlecała grube remonty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka