Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsze mruczki świata

06.03.06, 11:35
Ludzie,sorki, Gdzie to było??gdzie ten okrąglak??Bo ani słowa nie ma o tym w
tekscie?
Obserwuj wątek
    • srulek.maly Panie pokazywały swoje " Kicie"hahaha 06.03.06, 11:50
      ;-)
      • Gość: ola Re: Panie pokazywały swoje " Kicie"hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:53
        Lecz się ,lecz i to szybko!!!!!!!
        • Gość: Ola Boga Re: Panie pokazywały swoje "Kicie" IP: *.chello.pl 06.03.06, 23:28
          Gość portalu: ola napisał(a):

> Lecz się ,lecz i to szybko!!!!!!!

Z czego mały ma się leczyć?
        • Gość: Kon Esser Re: Panie pokazywały swoje " Kicie"hahaha IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:30
          niezłe futerko
    • Gość: FreakyMisfit Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.03.06, 12:10
      Chyba najbardziej dziwaczne te koty. Zwykłe dachowce są ładniejsze...
      • Gość: Blanka Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 13:22
        No wlasnie, 2 lata temu przyplatala sie do nas kotka rasy dachowiec. Jest
        naprawde sliczna i tak przymilna jak rzadko ktory kot. Chetnie pokazalabym ja
        na jakiejs wystawie, ale czy sa wystawy kotow nierasowych? (jestem z Wroclawia)
        • Gość: kathy Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:37
          Blanka, zajrzyj na www.forum.miau.pl. 25- 26 marca podczas wystawy w Warszawie
          będzie można wystawić "dachowczyka" :-). Wątek o tym jest w dziale Koty.
          Pozdrawiam.
        • mx4 Do: Blanka 06.03.06, 14:39
          Miedzynarodową Wystawę Kotów organizuje w Opolu od kilku lat organizacja
          hodowców tych zwierząt mająca swoją siedzibę właśnie we Wrocławiu
          • Gość: zgora Re: Do: Blanka IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 06.03.06, 21:11
            tutaj jest adres do klubu cc.wroclaw.pl/ można zapisać się z każdym
            kotem i go wystawiać
        • Gość: Blanka Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 23:30
          Dzieki serdeczne za wskazane adresy. Do tej pory czesto myslalam, aby urode
          mojej Kizi pokazac gdzies dalej, aby mogli ja podziwiac nie tylko moi znajomi,
          dzieki Wam zrobie cos wiecej. A noz, jak pisza w ktoryms z portali bedzie mozna
          ja zarejestrowac jako kota europejskiego? (w koncu jest taka rasa).Kizia
          imponuje wrecz swoim ogonem puszystym jak wiewiorka, zlocistymi, bardzo
          bystrymi oczami i jedwabistym futerkiem. Az dziwne, ze zostala kiedys przez
          kogos wyrzucona.
      • xtrin Re: Najpiękniejsze mruczki świata 06.03.06, 14:19
        Dokładnie. Wszystkie w sumie ładne, nawet te najdziwaczniejsze, ale
        najpiękniejsze są dachowce!
    • Gość: zgora Re: Najbrzydszy kot świata IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 06.03.06, 12:15
      chyba za dużo się dzisiaj naćpałeś i masz wizje. odrzuć dragi i wszystko wróci
      do normy :)
      • Gość: Gandhi Re: Najbrzydszy kot świata IP: *.chello.pl 06.03.06, 14:22
        Wierz mi, że moje działania wynikają jak najbardziej z impulsu woli;)
    • jaruzel2 Re: Najpiękniejsze mruczki świata 06.03.06, 15:39
      njapiękniejsze są moje koty.
    • Gość: Ania Te na zdjęciu to straszydła w porównaniu z naszymi IP: *.chello.pl 06.03.06, 15:50
      podwórkowymi mruczusiami.
    • Gość: prawnik Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:52
      Cudne,aż chce się patrzeć,a nie na te inteligentne twarze i postacie sceny
      politycznej.Tak,zwierzęta odchamiają.Ale,ale proszę pamiętać o kotach
      bezdomnych,glodnych i bez wystaw i poduszek.
      • trawa11 Re: Najpiękniejsze mruczki świata 06.03.06, 16:10
        No wlasnie ja pamietam.Dzieki apelowi w gazecie moglam zaadoptowac pieknego
        czarnego kota ktorego nikt nie chcial dlatego ze nie mial prawej gornej
        lapki.To najukochanszy kotek na swiecie.Pomimo swego kalectwa radzi sobie
        znakomicie.
    • art0812 Re: Najpiękniejsze mruczki świata 06.03.06, 16:40
      Jeden lubi perfumy a inny smród sierściuchów.
      • Gość: Iga Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.03.06, 23:26
        Nie nazywaj kotow smierdziuchami.To sa bardzo czyste zwierzaki.Obys ty myl sie
        tak czesto i skutecznie jak koty !
    • Gość: Asia Devony mają sierść! IP: 88.137.11.* 06.03.06, 18:35
      A autor tekstu jest po prostu niedouczony! Irytuje 'popelnianie' takich bledow w
      podobno dobrej gazecie. Dziennikarstwo od siedmmiu bolesci...
      Devon Rexy maja futerko krotkie, najczesciej pofalowane. To sfinksy sa
      pozbawione siersci!
      • atosatos1 Re: Devony mają sierść! 06.03.06, 21:10
        A jakie koty maja bracia Kaczyńscy? To wstyd, że do tej pory nic o nich (kotach
        władców) nie wiemy.
      • Gość: hodowca devonka Re: Devony mają sierść! IP: *.provider.pl 07.03.06, 09:10
        Zgadzam się z tym ze devony mają sierść , i ma je Karmelek (kocurek na
        zdjęciu ) , tylko że jeszcze krótkie ,bo kocurek ma 4 mies. , ale już
        pofalowane . Zauwarzyłam na wystawach , ze jeśli kot ma krótsze futro od
        dachowca , to odrazu opinia że kot jest łysy.
    • hannoveraner A ten lysy to chyba Wietnamczykom z kuchni uciekl 06.03.06, 18:54
    • keridwen taka uwaga merytoryczna 06.03.06, 19:33
      w kwestii ankiety.
      drx maja siersc.
      'lyse' sa sphinxy.

greedz.
    • Gość: York Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:10
      Koty to dranie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka