srulek.maly 06.03.06, 11:35 Ludzie,sorki, Gdzie to było??gdzie ten okrąglak??Bo ani słowa nie ma o tym w tekscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Panie pokazywały swoje " Kicie"hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:53 Lecz się ,lecz i to szybko!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Boga Re: Panie pokazywały swoje "Kicie" IP: *.chello.pl 06.03.06, 23:28 Gość portalu: ola napisał(a): > Lecz się ,lecz i to szybko!!!!!!! Z czego mały ma się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kon Esser Re: Panie pokazywały swoje " Kicie"hahaha IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:30 niezłe futerko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.03.06, 12:10 Chyba najbardziej dziwaczne te koty. Zwykłe dachowce są ładniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 13:22 No wlasnie, 2 lata temu przyplatala sie do nas kotka rasy dachowiec. Jest naprawde sliczna i tak przymilna jak rzadko ktory kot. Chetnie pokazalabym ja na jakiejs wystawie, ale czy sa wystawy kotow nierasowych? (jestem z Wroclawia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:37 Blanka, zajrzyj na www.forum.miau.pl. 25- 26 marca podczas wystawy w Warszawie będzie można wystawić "dachowczyka" :-). Wątek o tym jest w dziale Koty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Do: Blanka 06.03.06, 14:39 Miedzynarodową Wystawę Kotów organizuje w Opolu od kilku lat organizacja hodowców tych zwierząt mająca swoją siedzibę właśnie we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgora Re: Do: Blanka IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 06.03.06, 21:11 tutaj jest adres do klubu cc.wroclaw.pl/ można zapisać się z każdym kotem i go wystawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 23:30 Dzieki serdeczne za wskazane adresy. Do tej pory czesto myslalam, aby urode mojej Kizi pokazac gdzies dalej, aby mogli ja podziwiac nie tylko moi znajomi, dzieki Wam zrobie cos wiecej. A noz, jak pisza w ktoryms z portali bedzie mozna ja zarejestrowac jako kota europejskiego? (w koncu jest taka rasa).Kizia imponuje wrecz swoim ogonem puszystym jak wiewiorka, zlocistymi, bardzo bystrymi oczami i jedwabistym futerkiem. Az dziwne, ze zostala kiedys przez kogos wyrzucona. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Najpiękniejsze mruczki świata 06.03.06, 14:19 Dokładnie. Wszystkie w sumie ładne, nawet te najdziwaczniejsze, ale najpiękniejsze są dachowce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgora Re: Najbrzydszy kot świata IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 06.03.06, 12:15 chyba za dużo się dzisiaj naćpałeś i masz wizje. odrzuć dragi i wszystko wróci do normy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandhi Re: Najbrzydszy kot świata IP: *.chello.pl 06.03.06, 14:22 Wierz mi, że moje działania wynikają jak najbardziej z impulsu woli;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaruzel2 Re: Najpiękniejsze mruczki świata 06.03.06, 15:39 njapiękniejsze są moje koty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Te na zdjęciu to straszydła w porównaniu z naszymi IP: *.chello.pl 06.03.06, 15:50 podwórkowymi mruczusiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:52 Cudne,aż chce się patrzeć,a nie na te inteligentne twarze i postacie sceny politycznej.Tak,zwierzęta odchamiają.Ale,ale proszę pamiętać o kotach bezdomnych,glodnych i bez wystaw i poduszek. Odpowiedz Link Zgłoś
trawa11 Re: Najpiękniejsze mruczki świata 06.03.06, 16:10 No wlasnie ja pamietam.Dzieki apelowi w gazecie moglam zaadoptowac pieknego czarnego kota ktorego nikt nie chcial dlatego ze nie mial prawej gornej lapki.To najukochanszy kotek na swiecie.Pomimo swego kalectwa radzi sobie znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
art0812 Re: Najpiękniejsze mruczki świata 06.03.06, 16:40 Jeden lubi perfumy a inny smród sierściuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.03.06, 23:26 Nie nazywaj kotow smierdziuchami.To sa bardzo czyste zwierzaki.Obys ty myl sie tak czesto i skutecznie jak koty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Devony mają sierść! IP: 88.137.11.* 06.03.06, 18:35 A autor tekstu jest po prostu niedouczony! Irytuje 'popelnianie' takich bledow w podobno dobrej gazecie. Dziennikarstwo od siedmmiu bolesci... Devon Rexy maja futerko krotkie, najczesciej pofalowane. To sfinksy sa pozbawione siersci! Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Re: Devony mają sierść! 06.03.06, 21:10 A jakie koty maja bracia Kaczyńscy? To wstyd, że do tej pory nic o nich (kotach władców) nie wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca devonka Re: Devony mają sierść! IP: *.provider.pl 07.03.06, 09:10 Zgadzam się z tym ze devony mają sierść , i ma je Karmelek (kocurek na zdjęciu ) , tylko że jeszcze krótkie ,bo kocurek ma 4 mies. , ale już pofalowane . Zauwarzyłam na wystawach , ze jeśli kot ma krótsze futro od dachowca , to odrazu opinia że kot jest łysy. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen taka uwaga merytoryczna 06.03.06, 19:33 w kwestii ankiety. drx maja siersc. 'lyse' sa sphinxy. greedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: York Re: Najpiękniejsze mruczki świata IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:10 Koty to dranie! Odpowiedz Link Zgłoś