Dodaj do ulubionych

Zembaczyński to szkodnik dla Opola

IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 01:37
Dlaczego? Najpierw zażyczył sobie podwyżkę pensji, później nie udana próba
odebrania bezpłatnych biletów pracownikom MZK, wstrzymanie przebudowy
amfiteatru (telewizja się wścieknie i po festiwalu zostanie wspomnienie),
plac Kopernika niech dalej stoi pusty i straszy wraz z Copernicus Center,
teraz sprawa TESCO... Ciekawe co nam jeszcze zaserwuje? Od wyborów nie
minęło tak wiele. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy żyli na kompletnym
zadupiu, broniąc partykularnych interesów sklepikarzy z brudnymi
paznokciami, z cenami nijak nie pasującymi do usług; pustkowiu
inwestycyjnym, gdzie najlepiej prosperować będą zakłady pogrzebowe, bo w
takim mieście nikt nie będzie chciał mieszkać. Młodzi uciekną do innych
miast, a starzy mieszkańcy zostaną tu do ostatnich dni. Miano miasta
wojewódzkiego nie ma się nijak do tego, co się działo, dzieje i jeszcze
dziać będzie. Wcale się nie dziwię, że na katowickim forum chcą zagarnięcia
Opola, może mają rację i wtedy Panu Zembaczyńskiemu zaczną ręcę się trząść,
gdy zamiast prezydentem Opola, zacznie być prezydentem zapyziałego śląskiego
miasteczka na obrzeżach...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktoś Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.ozas.com.pl 04.12.02, 08:59
      Obudziłeś się Speakerze, czy jesteś za młody aby pamiętać co zrobił
      pożytecznego dla województwa pan Z. ? Nic. Czemu teraz miałby zrobić coś?
      • Gość: Speaker Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:58
        Wiem Ktosiu, że nic dobrego nie zrobił dla Opolszczyzny, ale w tym przypadku,
        po miesiącu od wyborów, dzieją się niespotykane rzeczy... Po tym Panu zostanie
        tylko pobojowisko i same zgliszcza i odszkodowania dla firm, z których Opole
        nigdy się nie wypłaci...
    • Gość: Yard Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 12:20
      Gość portalu: Speaker napisał(a):

> Dlaczego? Najpierw zażyczył sobie podwyżkę pensji, później nie udana próba
      > odebrania bezpłatnych biletów pracownikom MZK, wstrzymanie przebudowy
      > amfiteatru (telewizja się wścieknie i po festiwalu zostanie wspomnienie),
      > plac Kopernika niech dalej stoi pusty i straszy wraz z Copernicus Center,
      > teraz sprawa TESCO... Ciekawe co nam jeszcze zaserwuje? Od wyborów nie
      > minęło tak wiele. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy żyli na kompletnym
      > zadupiu, broniąc partykularnych interesów sklepikarzy z brudnymi
      > paznokciami, z cenami nijak nie pasującymi do usług; pustkowiu
      > inwestycyjnym, gdzie najlepiej prosperować będą zakłady pogrzebowe, bo w
      > takim mieście nikt nie będzie chciał mieszkać. Młodzi uciekną do innych
      > miast, a starzy mieszkańcy zostaną tu do ostatnich dni. Miano miasta
      > wojewódzkiego nie ma się nijak do tego, co się działo, dzieje i jeszcze
      > dziać będzie. Wcale się nie dziwię, że na katowickim forum chcą zagarnięcia
      > Opola, może mają rację i wtedy Panu Zembaczyńskiemu zaczną ręcę się trząść,
      > gdy zamiast prezydentem Opola, zacznie być prezydentem zapyziałego śląskiego
      > miasteczka na obrzeżach...

Może nie od razu szkodnik... Może złych doradców słucha, wszak zawsze ich
      miał...ale jeśli takie będą jego kolejne kroki ..to STRACI u Opolan !!!!!!
      Nie można być poplecznikiem grupki zupełnie niereprezentywnej społeczności(!!)
      Opolan, zaś wszystkich mieszkańców skazywać na kolejki i gonitwy za towarami...
      (aż Real będzie zmuszony żądać nowej zwiększonej powierzchni ... bo tyle ludzi
      etc.)
    • Gość: Piotr B. Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 17:55
      Szkoda!!!!!!!!! Byłem jednym z tych naiwnych, którzy wierzyli Panu
      Zebaczyńskiemu. On na grzbietach młodych lansował swoją idealistyczną postawę
      obywatelską, skromnego i kompetentnego obywatela. To My Wszyscy jesteśmy temu
      winni, człowiek, który obronił opolszczyznę mówią jedni, człowiek powodzi mówią
      drudzy, a ja wiem że to wierutne kłamstwo, zawsze dbał o swój stołek i o siebie
      gdyby nie OKOOP nie obroinilbyśmy województwa, skoczek z partii do partii,
      złotousty elegant na to idą emeryci, kobiety i kombatanci jak również kółka
      różańcowe/nie obrażając wierzących w Boga/. Teoretyczny obrońca harcerzy
      opolskich, którym nic nie pomogł oprócz pomysłów wizionerskiej przyszłości, za
      środki publiczne mieni się dobrym gospodarzem, wejrzyj na siebie Panie
      Ryszardzie i odpowiedz sam-czyś ludzi nie nabrał! A coś uczynił oprócz wizyt
      kurtuazyjnych dla kombatantów-NIC! Pan Wójcik miał rację-tylko facjata i
      pozory, zero skuteczności. Nie życzę tego ani Panu ani Opolanom, teraz
      radykalni młodzi "napaleńcy" Panu towarzyszą jak kiedyś czerwona brać ze
      Szteligą na czele. Mam nadzieję, że w jednej drużynie znowu nie gracie, bo
      faktem jest, że Szteliga własny obóz wytukł w pień dla twojego "obcego obozu"
      zwycięstwa. A czerwone pajączki zastanawiają się dlaczego? chyba mam
      odpowiedź... Historia to oceni a w Twojej duszy zagra!
      • Gość: Go DO PIOTRA B. IP: 213.25.85.* 06.12.02, 18:04
        TROCHĘ PÓŹNO ALE DOBRZE , ŻE PRZYSZŁO OPAMIĘTANIE. Jedyne co Cię tłumaczy, to
        to że dało się nabrac trochę więcej niż 20 tyś ludzi . To się nazywa zbiorowa
        hipnoza!!!!! LUDZIEEEEEEEE OBUDŹCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Janusz odp. dla Piotra B IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 16:00
        Gość portalu: Piotr B. napisał(a):

> Szkoda!!!!!!!!! Byłem jednym z tych naiwnych, którzy wierzyli Panu
        > Zebaczyńskiemu. On na grzbietach młodych lansował swoją idealistyczną postawę
        > obywatelską, skromnego i kompetentnego obywatela. To My Wszyscy jesteśmy temu
        > winni, człowiek, który obronił opolszczyznę mówią jedni, człowiek powodzi
        mówią
        >
        > drudzy, a ja wiem że to wierutne kłamstwo, zawsze dbał o swój stołek i o
        siebie
        >
        > gdyby nie OKOOP nie obroinilbyśmy województwa, skoczek z partii do partii,
        > złotousty elegant na to idą emeryci, kobiety i kombatanci jak również kółka
        > różańcowe/nie obrażając wierzących w Boga/. Teoretyczny obrońca harcerzy
        > opolskich, którym nic nie pomogł oprócz pomysłów wizionerskiej przyszłości,
        za
        > środki publiczne mieni się dobrym gospodarzem, wejrzyj na siebie Panie
        > Ryszardzie i odpowiedz sam-czyś ludzi nie nabrał! A coś uczynił oprócz wizyt
        > kurtuazyjnych dla kombatantów-NIC! Pan Wójcik miał rację-tylko facjata i
        > pozory, zero skuteczności. Nie życzę tego ani Panu ani Opolanom, teraz
        > radykalni młodzi "napaleńcy" Panu towarzyszą jak kiedyś czerwona brać ze
        > Szteligą na czele. Mam nadzieję, że w jednej drużynie znowu nie gracie, bo
        > faktem jest, że Szteliga własny obóz wytukł w pień dla twojego "obcego obozu"
        > zwycięstwa. A czerwone pajączki zastanawiają się dlaczego? chyba mam
        > odpowiedź... Historia to oceni a w Twojej duszy zagra!
        Czy wcześniej tego nie widziałeś, że facet pływa a jak ktoś tonie to ręki nie
        poda, to MY wszyscy zrobiliśmy z niego idola, z wysokiej drabiny dłużej się
        leci i wtedy wspomina się innych ludzi pozostawionych na żer!!!!!!!!!
        • Gość: Jrek Re: odp. dla Piotra B IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 21:41
          Jest w tym trochę prawdy!!!!!!!!!!!
      • Gość: Znawca tematu Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 21:20
        Gość portalu: Piotr B. napisał(a):

> Szkoda!!!!!!!!! Byłem jednym z tych naiwnych, którzy wierzyli Panu
        > Zebaczyńskiemu. On na grzbietach młodych lansował swoją idealistyczną postawę
        > obywatelską, skromnego i kompetentnego obywatela. To My Wszyscy jesteśmy temu
        > winni, człowiek, który obronił opolszczyznę mówią jedni, człowiek powodzi
        mówią
        >
        > drudzy, a ja wiem że to wierutne kłamstwo, zawsze dbał o swój stołek i o
        siebie
        >
        > gdyby nie OKOOP nie obroinilbyśmy województwa, skoczek z partii do partii,
        > złotousty elegant na to idą emeryci, kobiety i kombatanci jak również kółka
        > różańcowe/nie obrażając wierzących w Boga/. Teoretyczny obrońca harcerzy
        > opolskich, którym nic nie pomogł oprócz pomysłów wizionerskiej przyszłości,
        za
        > środki publiczne mieni się dobrym gospodarzem, wejrzyj na siebie Panie
        > Ryszardzie i odpowiedz sam-czyś ludzi nie nabrał! A coś uczynił oprócz wizyt
        > kurtuazyjnych dla kombatantów-NIC! Pan Wójcik miał rację-tylko facjata i
        > pozory, zero skuteczności. Nie życzę tego ani Panu ani Opolanom, teraz
        > radykalni młodzi "napaleńcy" Panu towarzyszą jak kiedyś czerwona brać ze
        > Szteligą na czele. Mam nadzieję, że w jednej drużynie znowu nie gracie, bo
        > faktem jest, że Szteliga własny obóz wytukł w pień dla twojego "obcego obozu"
        > zwycięstwa. A czerwone pajączki zastanawiają się dlaczego? chyba mam
        > odpowiedź... Historia to oceni a w Twojej duszy zagra!

Nic dodać, nic ująć, zgadzam się w 100%

• Gość: Janusz Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 15:50
      A nie mówiłem że tak będzie............Mądry Polak po szkodzie..... Szkoda
      głosu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Obserwator Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 15:52
      Wybraliście bo tak chcieliście! i co dalej czekać następne 4 lata!!
    • Gość: SB Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 15:54
      Poczekajmy a już niedługo będzie wiadome że Szteliga I Zembaczyński z jednego
      pieca chleb jedli!!!!!!!!!!!! Synowiec nie stracił wygrał ze Szteligą... a oni
      dalej grają i nas w dupie mają!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kolega Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 15:56
      Kowalski najlepszym przyjacielem jest Zębaczyńskiego, poczytajmy gazety od 1995
      roku kogo forował Pan Zembaczyński i gdzie Ci ludzie są, zawstydzeni!!!!!!!!!!!
    • Gość: Gość Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 16:17
      I co mądry narodzie, to dopiero początek!!!!!!!!!!
    • Gość: Ania Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 16:22
      Wiara w człowieka nic nie daje! Bóg widzi wszystko i w odpowiednim czasie
      oceni, nam natomiast dał również rozum, więc myślmy ludzie, tacy ludzie 2razy
      do tej samej wody nie powinni wchodzić, zrobiliście z niego gwiazdeczkę, a
      najbardziej opolscy harcerze, co dla Was zrobił prowadząc harcerską rade pomocy-
      pouczał i co???????????????????????????? Radzie sobie sami, bo potrzebni
      będziecie przy następnych wyborach!
      • Gość: Grzesiek z Opola odp. dla Ani IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 16:24
        Dużo w tym racji, ale nie przesadzajmy jeżdził do nas na spotkania, apele,
        ogniska, dobrze mówił o nas, dostawał odznaczenia, było fajnie!?
    • Gość: Widz Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 16:26
      Czekam na stadionie i nic, ani Kowalskiego ani Prezydenta, gdzie jesteś o Panie
      kibice czekają!
    • Gość: Gość Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 16:28
      I co obywatele, dopiero teraz skoczek Wam pokaże co potrafi, wszystkie partie
      obskoczył oprócz PSL-u, to chłopakom coś musi dać! Obserwujmy!
    • Gość: Wyborcy Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 18:43
      I co ? ciepła posada? a My?
    • Gość: Gość Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 18:44
      Czego się spodziewaliście? przecież to było wiadome!
    • Gość: Marek Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 18:45
      Szkoda tylko głosu, jak zwykle rozliczanie tylko aby się pokazać, szkoda
      impulsów, za 4lata błędu nie popełnie
    • Gość: Piotr Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 18:46
      Panie Zembaczyński, kończ waść wstydu oszczędź!
      • Gość: Anonim Re: Do Piotra B IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 21:38
        Brawo! trzeba tych łobuzów tępić, gównażerja!!!!!!!!!!!
        • Gość: Marek Re: Do Piotra B IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 16:24
          Wreście zrozumieliście, szkoda że tak późno!
    • Gość: opolanin Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.punkt.pl 08.12.02, 01:07
      Wcale sie nie dziwię. Jak ma się u swojego boku takich cwaniaczków jak
      Kowalski. Panie Prezydencie, Europa jest tuż tuż. Opcja na wschód już była.
      • Gość: Gość Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 16:25
        I co teraz powiecie Opolanie, a za 3 lata pogadamy? Wtedy będą sami
        przeciwnicy?!
    • Gość: Znawca tematu Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 21:16
      Zembaczyński to człek, który umie i to dobrze... jedynie babrać się w
      papierkach, studiować je, obracać 1000 razy. Decyzji ważnych dla miasta jednak
      podjąć nie będzie umiał. Zero ikry. To nie tylko moje zdanie. Pozdrawiam
      • Gość: KL Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 21:47
        I dla Dobrych Domów nic dobrego nie robi.
    • Gość: Były Re: Zembaczyński to szkodnik nr.2 IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 10:37
      Widzieliście co braliście, a to dobrego początki!
    • Gość: Włodarz Re: Zembaczyński to szkodnik dla Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 10:38
      Władza zmienia ludzi, a fajny chłop z Niego był!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka