Gość: Waldek-k IP: *.praszka.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 18:03 Myślę sobie, że jeśli tam ktoś przychodzi, aby wymigać się od Wojska to znalazł odpowiednie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: Jaka jest WSZiA ?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 19:26 Wiesz co Waldus! Nie studiowales tam wiec nie wiesz jak tam jest. Ja studiowalem na UO i sadze, ze WSZiA to jest to samo co UO. A to nie prawda, ze jak zaplacisz to masz zdany egzamin. Ryc tez trzeba. To nie te czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kujon Re: Jaka jest WSZiA ?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 21:27 To moim zdaniem gówniana uczelnia, dla debilków z kasą, którzy po skończeniu liceum dla dorosłych w trzy miesiące, uważają się za tęgie głowy :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Jaka jest WSZA ? wsza to pasożyt IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.64.* 09.12.02, 22:19 Uczcie się parazytologii głąby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student WSZiA Re: Jaka jest WSZA ? wsza to pasożyt IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 16:23 Jesli nazywasz innych "glombami" to widocznie sam nim jestes! Ja studiuje na WSZiA i nie zalsuzylem sobie na nazywanie mnie takimi epitetami. Jesli chcesz wiedziec to dostalem sie na studia dzienne na AE we Wroclawiu, ale sytuacja rodzinna zmusila mnie do pozostania w Opolu i nie zaluje! Kto chce sie uczyc ten uczyc sie bedzie i nie wazne czy w Opolu, Wroclawiu czy tez w Krakowie! Wszyscy uwzieli sie na WSZiA, a nikt nie skrytykuje UO, ktory niewiele soba reprezentuje... Pozdrawiam, student WSZiA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz student WSZA - to student pasożyt IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.64.* 10.12.02, 17:19 Parazytologia ma przyszłość na tej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś