Dodaj do ulubionych

Rozłam w Platformie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 07:29
Hehehe. Dobre to - "Kowalski z Zębaczyńskim będą układać listy wyborcze"
Buha ha :-))))))))))) Niech Oni sobie w główkach najpierw poukładają hehehe
Szczególnie JanuszKo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bonifacy Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 07:42
      Chcieliście go to macie, spokoju nie będzie do póki was wszystkich nie wytnie i
      nie zostanie szefem powiatowym, choć to tylko przystanek, następny przystanek
      to szef regionu!!!.
      • Gość: . Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 07:46
        Ludzie Bosowskiego sprobowali falszerstwa wyborczego, a kiedy nie wyszlo wyszli
        z sali obrad, z czego niektorzy byli (podpisali listy, pobrali mandaty, stali na
        sali) ale ich nie bylo bo odmawiali przyznania sie do swojej obecnosci... Zeby
        czasem nie uzbierac wymaganej liczby osob. Paranoja!
        • Gość: Opolanin Re: Rozłam w Platformie IP: *.pl / 217.173.202.* 10.04.06, 08:47
          Jednym z tych, którzy wyszli a pozniej stali na sali (bedac niby
          obserwatorem)jeden z radnych kazdy wie o kogo chodzi. Panie radny mam nadzieje
          ze to pana pierwsza i ostatnia kadencja.
          • Gość: weber max Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 08:56
            Dlaczego ten Kowalski nie wyjedzie z naszego miasta? Nikt go tu nie chce, z tego
            co widze. Same szkody przez tego pana.
            HMWD!

-------------
            Spieprzaj dziadu!
            • Gość: rozpór Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:32
              Toż to normalny AWS,PiS czy jakaś inna Samoobrona.U zarania dziejów podstawy
              pod Platforme dawał Olechowski.Nie ma go.Ludzi,którzy mu pomagali też nie
              ma.Nic zatem dziwnego,że jeśli poważnie myśleć o przewietrzeniu ratusza i
              sejmiku oraz o rozwoju Opolszczyzny to napewno nie z tymi ludźmi.
              • Gość: Platformers z Wro Re: Rozłam w Platformie IP: *.wns.uni.wroc.pl 11.04.06, 14:08
                Nie jest tajemnicą, że poprzednią partią kolegi Kowalskiego była "PiS".
                Wpuściliście go sobie w struktury, to teraz macie ;D. Profesjonaliście
                buchecheche
      • aquarius12 Osioł trojański 11.04.06, 08:29
        Nie trawię kaczorów, ale Januszek skutecznie zniechęca mnie do PO. Przez tego,
        żądnego władzy cwiercinteligenta mam tylko wybór pomiędzy PIS a LPR. Co za
        czasy.
        • Gość: Członek PO Re: Osioł trojański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:34
          To zależy które koło lokalne wybierzesz w tym w którym ja jestem jest świetnie.
          Mój email to bizon122@interia.pl
          chętnie nawiążę dyskusje.
    • Gość: Cube Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:31
      Bardzo dziekuję Panu Kowalskiemu, Jego zachowanie i nieomylność skutecznie
      odstrasza wielu porządnych ludzi przed głosowaniem na PO.
    • Gość: Michal Hańba IP: 217.197.74.* 10.04.06, 09:47
      Jak oni chca rzadzic Polska kiedy miedzy soba nie potrafia dokonac oczywistych
      wyborow i kloca sie. Do tego ich jezyk i to maja byc politycy, ludzie starajacy
      sie o wladze. Bedac świnią w chlewie nie glosował bym na nich.
      Do tego slynny Jasiu. Kłamczuch. Jak można tak łżeć. Jeżeli wygrał by wybory
      nawet z nieproszonymi delegatami to w czym problem. Domyślam się, że po ich
      wyjściu było by mu jeszcze łatwiej.
      Wstrętny oszust. Politykier niedorobiony. Nic innego nie potrafi tylko głupio
      gadać. Do tego notoryczny kłamca. Juz raz pokazal tak naprawde co jest jego
      celem. Nie pomoc i dbanie o lokalna społeczność co tak szumnie zapowiadał w
      trakcie wyborów samorządowych, tylko władza w sejmie o którą rozpychał się
      łokciami, szczęscie że sprawiedliwość nie wybiera i nawet słynne banery Jasia
      nie pomogły.
      Pozdrawiam
    • Gość: rafcio Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:14
      jeszcze większe pajace niż za SLD....
      • Gość: Opolanin Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:20
        Banda Zembatego pokazuje co potrafi a tylko tyle potrafi. Tak swoją drogą miał
        wyczucie Kłosowski że Jaśia rozbójnika wyrzucił a ten poszedł rozsadzić
        Platformę. Brawo Kłosowski to fortel godny samego Zagłoby.
    • Gość: DO MŁOYCH OD JARMU Re: Rozłam w Platformie IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.06, 10:27
      Gratuluje Panie Pośle Jarmuziewicz znów udało się Panu urządzić cyrk..najgorsze
      jest jednak w tym wszytstkim, że większość osób która opuściła salę w niedzielę
      to ludzie młodzi, którzy dają się manipulować jak biegi w maluchu ... i cieszą
      się, że Jarumiewicz Bosowski Molęcki itp. przed zjazdem zamiast szykować się do
      merytorycznej debaty i mobilizować swoich ludzi jak to robiła 2 strona
      kombinowali kogo dopisać, kogo wyciąć, jakie przepisy obejść.... Gratuluje
      Panie Pośle! świetne uczy Pan młode pokolenie! nie jak merytorycznie walczyć
      tylko jak kombinować! Najgorcze jest w tym wszytkim to, że ta młodzież biernie
      przyjmuje ten stan rzeczy...... Ja jestem już stary i nic nie zrobię tylko żal
      mi, że rośnie nam takie pokolenie...... Młodzi proszę nie dajcie się
      maniupulować! Myslicie że Jarmuziewicz Wam coś za to załatwi??? to odpowiedzcie
      sobie sami na pytanie ilu osobą z Was załatwił pracę??? A Mógłby~!!! dla niego
      to jest kiwnięcie palcem! ale nawet tego nie zrobi dla Was! bo po co? WY
      JESTEŚCIE TYLKO PO TO, ŻEBY OPÓŚCIĆ SALĘ JAK WAM KIWNIE PALUCHEM! Dla niego
      jesteście głupią masą od wykonywania poleceń!
      • Gość: Członek PO Re: Rozłam w Platformie IP: 213.25.181.* 10.04.06, 15:27
        A co panu i pana kolegom oraz koleżanką załatwił pan kowalski, które miejsce na
        liście wyborczej? To nie pan poseł jarmuziewicz robi ludzią sieczkie z mózgu
        tyko pan kowalski razem ze swoją świtą i Młodymi konserwatystami, którzy są
        "przybudówką pis-u"(nie mów, że nie, bo większość z nich pracuje w biurach ludzi
        partii prawo i sprawiedliwość to chyba o czymś świadczy). Jestem dumny, że
        nazywasz mnie człowiekiem jarmuziewicza bo bynajmniej nie łamie ustawy o
        ochronie danych osobowych(pan, jaki razem ze kolegami z Młodych konserwatystów
        wją, o co chodzi to nie jest tajemnicą, bo o tym pisało w NTO)a pyzatym my nie
        zachowywaliśmy się jak bydło, kiedy pan kowalski występował albo ktokolwiek
        inny, chodzi mi o te buczenie na sali przy wystąpieniu przewodniczącego powiatu.
        ps. Pana Jarmuziewicza bynajmniej nie wyrzucili z żadnej partii tak jak pana
        Kowalskiego z Pis-u, mimo że pan radny twierdzi ze było inaczej bo jak to
        inaczej nazwać że po rozwiązaniu struktur Pis-u na Opolszczyźnie nie przyjęli go
        spowrotem czyli porostu go nie chcieli to was boli.
        • Gość: dzialacz Re: Rozłam w Platformie IP: *.atol.com.pl 10.04.06, 16:23
          > Jestem dumny, że
          > nazywasz mnie człowiekiem jarmuziewicza bo bynajmniej nie łamie ustawy o
          > ochronie danych osobowych(pan, jaki razem ze kolegami z Młodych konserwatystów
          > wją, o co chodzi to nie jest tajemnicą, bo o tym pisało w NTO)
          Jak wiesc partyjna niesie, odbylo sie spotkanie zainteresowanych stron podczas
          ktorego czlonek MK zostal "oczyszczony" z prasowego zarzutu. Ale skad Pan moze o
          tym wiedziec, skoro jest Pan w Platformie od parunastu dni? Ponoc niektore
          deklaracje zlozono jeszcze 07.04.2006

> a pyzatym my nie
          > zachowywaliśmy się jak bydło, kiedy pan kowalski występował albo ktokolwiek
          > inny, chodzi mi o te buczenie na sali przy wystąpieniu przewodniczącego powiatu.
          Jak bydlo zachowal sie za to Pana "ideowy przywodca" ktory uciekal z mikrofonem
          przed Panem Kowalskim jak dziecko zaslaniajc go wlasnym cialem. Zaprawde,
          zenujacy spektakl. Trwalo do dobre parenascie sekund, do czasu jak wyraznie
          zniesmaczony prezydent Zembaczynski poprosil o mikrofon, aby moc wyjasnic
          zaistniala sytuacje.
          • Gość: :) Przed Kowalskim trzeba uciekać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:17
            ..jak przed zarazą.
            • Gość: :-))) Przed Kowalskim nie trzeba uciekać... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:08
              ...a raczej zwalczać jak zarazę!
              i to ono niech ucieka do prdeli
        • Gość: Jurek Re: Rozłam w Platformie IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.06, 16:32
          Wicie co... Młodzi Konserwatyści cieżko pracują na swoją pozycję....(nikt z
          nich nie należy do PiS!)częstro siedzą po 16 h i pracują nad akcjami,
          strajkami, happernigami i mogą być dumni z swoich osiągnieć! Mówili o nich w
          Newwswweku, TVP1, TVP2, TVP 3 x 20, Polsacie, TVN, TVN24, Tv4, Fakcie, wp.pl,
          onte.pl, pap.pl, radio.opole.pl, radiu eska, radiu planeta, radiu zet, radiu
          rfmfm, nto x 11, Gw głownej, Gw x 23 itp, radio TOK FM x 8 itp od listopada
          2005 media mówiły o nich ponad 230x!!! Oni nie muszą nikokogo o nic prosić!!!
          ale ludzie od Jarmuziemicza..........oni tylko potrafią wycinać, zakładać
          podsłuchu, wysyłać wtyki, usuwać , kombinować a jak trzeba merytorycznie
          dyskutować zostają niszczeni jak przedodniczącu Młodych Demokratów i jego poseł
          prze NIEJAKIEGO w debacie na zarządzie......odydwoje czerwoni jak buraki
          wychodzą z zebrania......wstyd... Jak widziałem jak Kowalski i Jaki ich niszczą
          to śmiać mi się chciało:) ja się nie boje dyskusji z każdym mogę się umówić na
          merytoryczną debątę mój adres: jurek.u.wp.pl ...... Pozdrawiam
        • Gość: gogo Re: Rozłam w Platformie IP: *.uni.opole.pl 11.04.06, 11:03
          Panie czlonek PO, C. lm. ma końcówke -om, kolezankom, nie kolezanką, do SZKOLY
          • Gość: Członek PO Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:36
            Dziękuje za zwrócenie uwagi panu/pani o nicku gogo.
        • Gość: spider Re: Rozłam w Platformie IP: 217.197.74.* 11.04.06, 21:25
          Młodzieżówką PiS jest Forum Młodych PiS a nie żadni Młodzi Konserwatyści, a to,
          że w Warszawie czy Wrocławiu w MK są działacze PiS to bardzo dobrze, świadczy to
          bowiem, że można działać w wielu organizacjach i mieć stałe poglądy. A co do MK
          w Opolu to wszyscy jej działacze są w PO. Nie ma tam osoby, która w chwili
          obecej byłaby członkiem P
        • Gość: spider Re: Rozłam w Platformie IP: 217.197.74.* 11.04.06, 21:27
          Młodzieżówką PiS jest Forum Młodych PiS a nie żadni Młodzi Konserwatyści, a to,
          że w Warszawie czy Wrocławiu w MK są działacze PiS to bardzo dobrze, świadczy to
          bowiem, że można działać w wielu organizacjach i mieć stałe poglądy. A co do MK
          w Opolu to wszyscy jej działacze są w PO. Nie ma tam osoby, która w chwili
          obecnej byłaby członkiem Prawa I Sprawiedliwości.

www.FM.PiS.org.pl = storna MłODZIEZóWKI PIS.
      • Gość: :) JasiuKo - jak ty znowu pieptrzysz :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:14
    • Gość: obserwator Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:29
      Myślę, że powinni rozwiązać strukturę i zacząć od nowa. Weryfikacja nizbędna.
      • Gość: dzialacz Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:25
        "Do tego slynny Jasiu. Kłamczuch. Jak można tak łżeć. Jeżeli wygrał by wybory
        nawet z nieproszonymi delegatami to w czym problem."

Panie Michale. Elementarny problem tkwi w uczciwosci. Sa jeszcze ludzie, dla
        ktorych to slowo cos znaczy, przykro mi, ze dla Pana nie. Najoczywistszym
        potwierdzeniem slow Pana Kowalskiego jest to, ze mandaty pobralo 180 osob, a po
        wyjsciu "buntownikow" zostalo 118 osob. Kogo ta pozostala czesc popierala nie
        trudno zgadnac. Jest wiekszosc? Jest.
        • Gość: tubis Re: Rozłam w Platformie IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.06, 11:40
          > Panie Michale. Elementarny problem tkwi w uczciwosci.

Panie dzialaczu - elementarny problem tkwi w matematyce (dziesiatki i setki
          dodaje sie w 2 i 3 klasie szkoly podstawowej. Pora powtorzyc ten material).

> potwierdzeniem slow Pana Kowalskiego jest to, ze mandaty pobralo 180 osob, a po
          > wyjsciu "buntownikow" zostalo 118 osob. Kogo ta pozostala czesc popierala nie
          > trudno zgadnac. Jest wiekszosc? Jest.

Skoro jest wiekszosc to czemu jej nie bylo? :-D
          i zjazd zostal odwolany...
          I to sa wlasnie manipulacje Kowalskiego i jego zausznikow: tak kombinujmy zeby
          wyszlo na nasze.
          • Gość: dzialacz Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 12:13
            Panie Tubis, umiejetnosc dodawania juz opanowalismy. Uprawnionych do wziecia
            udzialu w wyborach bylo ok 280 osob, na glosowanie stawilo sie ok 180 wiec uznac
            mozna ze pozostale 100 nie bylo zainteresowane wynikami. Aby zjazd byl wazny w
            wyborach musialo wziac udzial 50% + 1 z ogolnej liczby uprawnionych. Liczba 180
            sprawila, ze zjazd stawal sie wazny. Kiedy przekret z wpisaniem na listy osob
            nieuprawnionych wyszedl na jaw (a o to bylo nie trudno, bo 40 mlodych z czego
            czesc wygladala jakby co dopiero wyszli z dyskoteki Protektor, osob ktore
            pierwszy raz 90% ludzi widzialo na oczy, musialo dac do myslenia) zwolennicy
            posla Jarmuziewicza postanowili opuscic sale zjazdu, aby nie mozna bylo uznac
            waznosci zjazdu. Sek w tym, ze te osoby pobraly mandaty i podpisaly swoja
            obecnosc, co w mysl niektorych interpretacji pozwolila ten zjazd kontynuowac.
            Poprzedni szef PO w naszym regionie na tyle dlugo oponowal, ze postanowiono
            odwolac zjazd, aby nie trzymac ludzi byc moze na darmo. Nie ma tu mowy o
            przekretach Pana Kowalskiego, dodatkowych wpisow nie dopatrzono sie w zadnym z
            okregow w ktorych wiekszosc stanowia jego zwolennicy, a jedynie, dziwnym trafem
            tam gdzie swoich "ludzi" mial Pan Bosowski. Nie wspomne juz nawet o skreslaniu z
            list ludzi "niepewnych politycznie" ktorzy z wielkim zdziwieniem po stawieniu
            sie w hali Gwardii odkrywali, ze wyrzucono ich z okregu bez jakiejkolwiek
            informacji i przyczyny. Samowolka, skandal i cyrk na kolkach zacytowane w
            powyzszym artykule najlepiej oddaja ta sytuacje.
            • Gość: tubis Re: Rozłam w Platformie IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.06, 15:08
              Panie Dzialaczu

> Uprawnionych do wziecia
              > udzialu w wyborach bylo ok 280 osob, na glosowanie stawilo sie ok 180 wiec uzna
              > c
              > mozna ze pozostale 100 nie bylo zainteresowane wynikami.

a ja czytam, ze bylo "ponad 220 osob". 180 osob podpisalo listy, reszta tego nie
              robila jak zobaczyli jaki cyrk wyprawia Kowalski.
              "wiec uznac mozna" - kto uznaje i na jakiej podstawie? Oczywiscie Kowalski i
              jego zausznicy bo tak im wygodnie.

> osob ktore
              > pierwszy raz 90% ludzi widzialo na oczy

a kto liczyl te 90%? - to znowu ocena Kowalskiego. Pewnie, ze nie znali bo do
              tej pory byli w Mlodych Konserwatystach i PiSie, to skad mieli znac?

> co w mysl niektorych interpretacji pozwolila ten zjazd kontynuowac.

i znowu "niektorych interpretacji" - niech zgadne - interpretacji Janusza
              Kowalskiego? :-D

> Poprzedni szef PO w naszym regionie na tyle dlugo oponowal, ze postanowiono
              > odwolac zjazd, aby nie trzymac ludzi byc moze na darmo.

Panie Dzialaczu - prosze zastanowic sie czy pisze Pan o regionie czy o powiecie?
              Przewodniczacym PO w regionie jest Korzeniowski i nie mial poprzednika,
              przewodniczacym PO w powiecie opolskim jest Bosowski i tez nie mial poprzednika.
              A przy okazji - mial racje bo i tak z tego nic nie wyszlo.

> Nie ma tu mowy o
              > przekretach Pana Kowalskiego, dodatkowych wpisow nie dopatrzono sie w zadnym z
              > okregow w ktorych wiekszosc stanowia jego zwolennicy,

To ze sie "nie dopatrzono" nie znaczy ze ich nie bylo. To Korzeniowski skreslal
              z list...

> sie w hali Gwardii odkrywali, ze wyrzucono ich z okregu

a coz to za okreslenie "okreg"? i to 2 razy sie pojawia. Przypomne, ze w PO sa
              kola - niby też okragle :-D
              a okregi gdzie wystepuja? w Mlodych Konserwatystach? w PiSie?
              Tak to jest jak sie zmienia partie jak rekawiczki, to pozniej statuty sie
              mieszaja...
              Teraz rozumiem podpis "dzialacz" - niewazne w jakiej partii, byle by dzialac...
              • Gość: dzialacz Re: Rozłam w Platformie IP: *.atol.com.pl 10.04.06, 16:18
                > a ja czytam, ze bylo "ponad 220 osob". 180 osob podpisalo listy, reszta tego > nie
                > robila jak zobaczyli jaki cyrk wyprawia Kowalski.
                > "wiec uznac mozna" - kto uznaje i na jakiej podstawie? Oczywiscie Kowalski i
                > jego zausznicy bo tak im wygodnie.

Kolejnosc sie Panu pomylila Panie Tubis. Przed wejsciem na sale trzeba bylo
                odebrac mandat czyli mniejwiecej do godziny 10, calo wydarzenie wyszlo na jaw
                kolo 11. A uznac mozna na tej podstawie ze sie nie stawili. Czy moze twierdzi
                Pan, ze Kowalski zamknal te osoby w jakiejs ciemnej klitce?

> a kto liczyl te 90%? - to znowu ocena Kowalskiego. Pewnie, ze nie znali bo do
                > tej pory byli w Mlodych Konserwatystach i PiSie, to skad mieli znac?

Nie Kowalskiego, a moja, wynikajaca z licznych rozmow z innymi delegatami. Czesc
                czlonkow MK w PO jest juz od paru miesiecy, o czym swiadczyc moze chociazby to,
                ze zaden z nich nie zostal skreslony z listy po weryfikacji. Zreszta, te osoby
                wyszly po wyjsciu na jaw ww. niescislosci, wiec zakladam, ze nie mogli to byc
                ludzie zwiazani z Panem Kowalskim.

> i znowu "niektorych interpretacji" - niech zgadne - interpretacji Janusza
                > Kowalskiego? :-D
                Innych niz Bosowski.

> prosze zastanowic sie czy pisze Pan o regionie czy o powiecie
                Czy to jakis merytoryczny zarzut? Powiat to rowniez region w zgodzie z polskim
                jezykiem, czyz nie? Zwykly skrot myslowy.

> To Korzeniowski skreslal
                > z list...
                Czyli mam rozumiem, ze posel Korzeniowski to tajny bron Kowalskiego ktory nagle
                przeszedl na jego strone, tak? Czy moze po prostu status byl tak oczywisty, ze
                nie mozna bylo ukrywac faktycznych matactw?

> Teraz rozumiem podpis "dzialacz" - niewazne w jakiej partii, byle by dzialac...
                Niektorzy rozumieja polityke przez pojawianie sie na wyborach raz na pare lat,
                inni przez DZIALANIE na rzecz lokalnych spolecznosci (chociazby), a bledy
                wynikaja z pospiechu i nic wiecej, PO jest moja pierwsza i jedyna partia.
                • Gość: Michał Re: Rozłam w Platformie IP: 217.197.74.* 10.04.06, 16:50
                  Jeśli dodawanie jest takie proste to tym bardziej Jasiu Kowalski kłamie.
                  Wyraźnie z Twoich wypowiedzi działaczu wynika, że nie mógł tego wygrać.
                  Pozdrawiam
    • Gość: Jorg Jaś Fasola i chora bolszewicka zmora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:39
      Tylko mi nie mówcie, ze ten nepota zostanie szefem PO w Opolu... O nie!! Jaś
      Fasola, wysoki jak topola?

I błagam, wypieprzcie tych postbolszewików typu Zembaczyński z PO. Przecie to
      esdek!
      Precz z komuną!
      • Gość: v Re: Jaś Fasola i chora bolszewicka zmora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:50
        a któż to Jarmuziewicz ? UDecja i tyle !
    • Gość: The End i kogo to zaima? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 12:21
      jak i tak 20.12.2012r. koniec świata
      (tak wczoraj tvn gadało w "nie do viagry")
    • Gość: obserwator Re: Rozłam w Platformie IP: *.centertel.pl 10.04.06, 13:28
      Ale cyrk dwoch palantow Kowalski i Zembaczynski tez mi politycy od siedmiu
      bolesci
      • Gość: Johny Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:52
        Antykomunista i były członek SD. HAHAHA. To dopiero mix.
    • Gość: mumio Re: Rozłam w Platformie IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:41
      to nie MIX, to SAMI SWOI !!!

no to huyaa!
    • Gość: Urzędnik Re: Rozłam w Platformie IP: *.um.opole.pl 10.04.06, 14:50
      z tego co wiadomo chyba złożone zostało doniesienie o popełnieniu przestępstw
      fałszerstwa dokumentów przez władze powiatowe.jakieś dwa lata za to grozi.ale
      ludzie jarmuziewicza sie wkopali beda miec teraz prokuratora na karku za fałszowanie
      • Gość: BB King Urzedniku do roboty!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:57
        Na forum zapraszamy ale po pracy!
      • Gość: saddam Re: Rozłam w Platformie IP: 213.25.181.* 10.04.06, 15:10
        im to powinni dać z 10 lat
      • Gość: jedi Re: Rozłam w Platformie IP: *.chello.pl 10.04.06, 21:27
        Co za dużo wiesz panie urzędniku. Czyzbys był z rozdania Kowalskiego. Moze by
        tak gw pokusiła się o opisanie zatrudniania ludzi Kowalskiego. Może urzednik to
        pan Brzezinski lub ktos z wydziału kontroli? A moze to juz kolejny rzut kolegów
        królika. Oczywiscie wszystko jst przypadkiem tak jak stołeczek dla kolegów
        Kowalskiego w miejskich radach nadzorczych. Zreszta jak by tak się temu
        przypatrzec, to wyszło by wiele ciekawych powiazan. Tylko ze gw jakos nie
        potrafi. Czemu bocie sie demaskowc jedynego slusznego i nieskazitelnego, ktory
        do PO poprzyjmował ludzi z MK, a potem zrobił z nich wlasną bojowkę?
    • Gość: ! Re: Rozłam w Platformie IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.06, 17:00
      TADZIU NIE POTRAFI Z HONOREM PRZEGRAĆ
      WIDAC ZE JEST W MNIEJSZOSC W PO
      FORZA KOWALSKI!
      • Gość: idziesz Czesiu? Re: Rozłam w Platformie IP: *.pl 10.04.06, 18:06
        Podoba mi się Jasiu - tam gdzie Jasiu, tam się coś dzieje, tam jaja, tam dym.
        Jasiu do przodu - wyslij zgredów do domów pogodnej jesieni!!!!!! Buha ha ha
        • mx4 Re: Rozłam w Platformie 10.04.06, 20:58
          Gratulacje dla Pana Janusza radnego Kowalskiego za dokonanie rozłamu w
          opolskiej PO. Nareszcie niezaprzeczalny sukces.
          • Gość: gosc:diablik Re: Rozłam w Platformie IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.04.06, 21:43
            Czytajac wszystkie wypowiedzi to na koncu chce sie rzygac.Kasa wladza,wladza
            kasa kasssssssssssa.Czy juz nie ma uczciwych,bezinteresownych dzialaczy. Ja
            wierze ze sa,tylko do obecnych struktur nie chca nawet wstepowac.Tu przydalby
            sie Pilsucki aby te towarzystwa wzajemnej adoracji wyslal do wszystkich
            diablow.Jesli takie rzeczy dzieja sie na szczeblu miejskim,gminnym powiatowym
            czy wojewodzkim to nie moze sie dziac lepiej na szczeblu centralnym.Dokad to
            zaprowadzi Polske? Panowie troche opamietania, przestancie sie dobijac do
            rzadzenia bo to co wyprawiacie napawa wielu ludzi obrzydzeniem.Skad mlodzi
            ludzie maja brac wzorce uczciwosci, bezinteresownosci w dzialaniach dla dobra
            ogolu? No skad? Napewno nie z waszego postepowania.Przestancie dzielic
            spoleczenstwo na kategorie przynaleznosci partyjnej. W kazdej partii mozna
            znalesc ludzi uczciwych.Od lewicy do prawicy.Jak rowniez w tych samych partiach
            sa karierowicze, skorumpowani, zachlanni dbajacy tylko o zaspokojenie wlasnych
            potrzeb.Tak dalej byc nie moze.Spoleczenstwo nie moze byc obojetne i w wyborach
            powinno wziasc jak najliczniejszy udzial by kandydatom skompromitowanym
            powiedziec NIE.Wszystkich trzezwo myslacych POZDRAWIAM!
            • Gość: jedi Re: Rozłam w Platformie IP: *.chello.pl 10.04.06, 22:43
              w rzeczy samej króluje w Polsce partyjniactwo, a nie zaduma nad dobremn
              wspolnym. Co najagorsze nawet na tak niskim poziomie struktury PO...
    • Gość: Kibic Platformy Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:23
      To co dzialo sie na zjedzie zakrawa na kpine i rozboj w bialy dzien...Ludzie
      ktorzy wyszli z sali to poprostu tchorze i oszusci-mysla ze sa nad ludzmi a tak
      na prawde to im sie w glowach poprzewracalo i zostali poddani praniu mozgow bo
      nawet nie umieja po ludzku porozmawiac...Normalnie zenada a bosowki razem z
      jarmuziewiczem w konkursie na najwiekszych glupkow w regionie zajeli by razem 2
      miejsce bo takie z nich glupki ze niczego uccziwie nie umieja wygrac...Jesli
      tacy ludzie beda rzadzic nadal to nic dobrego w Po sie nie zdarzy...Z
      jarmuziewicza taki opolanin jak ze mna chinczyk-nawet nie wie gdzie sie miesci
      oleska w opolu...ps.Czytlenik Ty sobie najpierw poukladaj ale w nogach bo na
      glowe w Twoim przypadku za pozno
      • Gość: jedi Re: Rozłam w Platformie IP: *.chello.pl 10.04.06, 21:33
        A czy zwróciłes uwagę, ze gdzie K i jego ludzie to od rzu jest dym i
        rozpierducha. K. to typ indywidualisty nie znoszącego sprzeciwu. Nie toleruje
        innych opinii, nie potrafi zawierac kompromisów. Jemu by tak szabelke, to
        potrafiłby zrobic porzadek, ale w czasach pokoju to niebezpieczny człek. PiS
        sie o tym przkonało, teraz czas na Was. Wpołczuje. A czerwone juz podnosi łeb w
        Opolu i sie smieje z wicznie skłocenej prawicy. Smutne to.
        • Gość: @ Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:15
          Początek końca platformy. Pozarzynają się chłopaki. Brawo Jasio, ten to ma
          talent do rozwalania.
    • Gość: rencista Re: Rozłam w Platformie IP: *.eranet.pl 10.04.06, 22:11
      Teraz już wszystko jasne wszyscy wiedzą dlaczego Klosowski wywalił Kowalskiego
      z pisu.
      Kowalski nadaje się chyba już tylko do partii emerytów i rencistów - tam za
      pomocą telefonów ze stop korupcji i swojej matki spokojnie osiągnąłby przewagę
      w ilości delegatów.
      • Gość: nobody Jasiek dymi IP: *.pl 10.04.06, 22:57
        Jak czytam to kłócą się i w Opolu i w K-K. Tam zarząd z panią jakąś tam na czele
        rozbrajająco przyznaje, że nie zna statutu partii ani procedur wyborczych. Robią
        sobie obciach na kjażdym kroku.Gryzą się tylko o wątpliwe funkcje.Czy nad tą
        partią w ogóle ktoś panuje? Póki co to robią wodę na młym czerwonym, bo wiadomo,
        że takie rozkrzyczane i skłócone towarzystwo nie jest w stanie rozwiązać żadnych
        problemów regionu.Energia idzie w kłótnie, a sprawy ludzi leżą odłogiem.W tej
        partii brakuje rozsądnego męża stanu, który wziąłby tę rozwrzeszczaną hydrę
        krótko za mordę. czuję niesmak, bo sympatyzowałem z PO. Reklamowali się jako
        rozsądni rynkowcy, a teraz wyłazi z nich cała mizeria, małostkowość i
        karierowiczostwo.Rozhisteryzowani niczym dzieciaki w piaskownicy kłócący się o
        plastikową zabawkę za 3,50
    • Gość: v Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:58
      Na marginesie : całe szczęscie ,że ta tzw."partia" w Opolu sie sypie. Banda
      cwaniaków i karierowiczów ( np. wice prezydent ...wspierajacy SLD-wskie spółki
      zarządcze...) .Teraz jak za Synowca- front robót na ulicach, "wspaniałe"projekty
      (muzeum KFPP)- do wyborów trzeba sie pokazać ! Może jednak "wykrwawianie się "
      PiS-u nic nie pomoże, bo PO to zbieranina cynicznych pragmatyków , bez idei i
      programu.Ich rządy to strata czasu dla miasta i Polski. Zobaczycie jakim
      rozczarowaniem będą ich rządy po planowanych na jesień przedterminowych wyborów
      (czy ktoś wie jaki oni maja program poza 3x15 ?)
      • ziefco Re: Rozłam w Platformie 10.04.06, 23:41
        v : Ty rowniez mozesz wiedziec, tylko nie wiem czy czytales kiedykolwiek tyle
        tekstu.

www.ipia.org.pl/raport/Panstwo%20dla%20obywateli.pdf
    • Gość: Antyk Owalski Re: Rozłam w Platformie IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 09:02
      Jasio potrafi sam jeden rozp... PO w opolskiem tak,
      że echo dotrze do W-wy i grodu Kraka a diabełek rokitny wygłosi swoje słynne:
      J.K. - niezwykły przykład... srutu-tutu...!
      • aquarius12 Jasio to nasz najlepszy produkt regionalny. 11.04.06, 09:23
        Utwórzmy fundację "Teraz Januszek".
        • Gość: Antyk Owalski Re: Jasio to nasz najlepszy produkt regionalny. IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 09:56
          jasio - legenda:
          A ntypatyczny
          L eser
          S amolubny
          K abotyn
          I gnorant
          • Gość: anty oszust Re: Jasio to nasz najlepszy produkt regionalny. IP: *.pl / 217.173.202.* 11.04.06, 10:29
            Brawo za wpisanie 40 osob :) skad one sie wziely? Chyba z gimnazjum, jeden
            kolezka to nie mial skonczonych 16 lat, pozatym w kuluarach mowiono ze ludzie ze
            niektorzy mlodzi ludzie nie pokazywali dowodow tozsamosci. wstyd zeby od
            najmlodszych lat uczyc sie podlsuchiwania i oszukiwania. Niektorzy z MD nie
            znaja wogole sie na kalendarzu i nie trudno jest im uswiadomic sobie ze data 13
            stycznia jest niezmienialna, ale co zrobic jak zostali czlonkami PO tydzien temu :)
            • Gość: Dżejms Re: Jasio to nasz najlepszy produkt regionalny. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.06, 10:54
              Jeżeli Januszek chce coś naprawdę zrobić dobrego dla PO, to powinien zmienić
              tożsamość, wygląd i zapisać się do SLD, po czym rozsadzić ich od środka. Wtedy
              jego kumpel Hamulcowy może przeszedłby na 2-gą kadencję.Inaczej bowiem ta
              dziwna partyjka będzie nam gasnąć w oczach, bo zasadniczo to już gaśnie.
              • Gość: permanent_black Re: Jasio to nasz najlepszy produkt regionalny. IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 27.04.06, 23:22
                Heyka James, wierz mi - PO - wcale nie gaśnie, nic nie gaśnie - tylko rozpala
                się wysokim płomieniem. Na szczęście dla naszego biednego, sponiewieranego
                Kraju.
                Patrz: wylanie w dniu 27.04.2006 r. Pawła Piskorskiego ps. Piskorz z PO na
                zbity pysk i z hukiem! Facet tylko się oblizał ze zdziwienia, jak go Donald
                Tusk wyerotolił z PO :-) Brawo Platforma! Partia społeczeństwa obywatelskiego.
            • Gość: Członek PO Re: Jasio to nasz najlepszy produkt regionalny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:06
              Kłamać uczy pan Kwalski
              • Gość: Zdesperowany Re: Jasio to nasz najlepszy produkt regionalny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:24
                Popatrzcie jak to jest w Opolu Macie pana Janusza kowalskiego a my w Gogolinie
                Aleksandra Wojtale obaj tak marni że szkoda gadać
    • Gość: baba Re: Rozłam w Platformie IP: *.uni.opole.pl 11.04.06, 10:51
      Biedne te członki, dobrze, że połamano tylko ich prawa, a nie ich samych, bo
      taki złamany członek, to pewnie śmiesznie wyglądałby.
      • Gość: asiafan Re: Rozłam w Platformie IP: 83.238.214.* 11.04.06, 12:12
        dlatego narzeczona na przewodniczacego:-)
        sliczne dziewcze!
        • Gość: on Re: Rozłam w Platformie IP: *.pl / 217.173.202.* 11.04.06, 13:00
          Te dzieci co przybyły na zjazd to pomyliły budynki. Gimnazjum mieści sie nie w
          tym miejscu :)
    • Gość: :) ostrzelić Przekrętasa i Hamulcowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:10
    • Gość: pukam w czolo Re: Rozłam w Platformie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.04.06, 19:29
      kowalski najpierw rozwalil PiS w Opolu, teraz to samo robi z PO. Zwyciestwo SLD
      jest coraz blizsze :D
      • Gość: wielbiciel SLD Re: Rozłam w Platformie IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 11.04.06, 21:20
        Brawo Kowalski !!! Dziękuję Ci z calego serca !!!
        • Gość: diabeł Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:45
          oto niezwykły przypadek człowieka, który sam jeden rozwalił PO
        • Gość: SLD-KGB Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:47
          No i dzieki panu K. komuna wróci do łask w naszym mieście. Żałosny to scenariusz
          ale możliwy.
          Panie radny, do nauki najpierw, życia się uczyć, a potem w politykę.Gó.. wie
          pan o życiu.
          • Gość: anriej Re: Rozłam w Platformie IP: 83.238.214.* 12.04.06, 11:26
            a ja go lubie.ma fajna dziewczynke.
            • Gość: buhahaj Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 11:38
              Co, trójkącik byś chciał?
              • Gość: andriej Re: Rozłam w Platformie IP: 83.238.214.* 12.04.06, 11:57
                nie.Ja i ona.Kowalski precz!
                • Gość: Wuj Dobra Rada a kogo jakiś Kowalski obchodzi? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 12:10
                  Gość portalu: andriej napisał(a):
                  > nie.Ja i ona.Kowalski precz!
                  Musisz być cierpliwy.
                  Jak pęknie bańka pt. Janko Intrygant, to interesowna panna go opuści
                  i masz oczyszczone przedpole. Ale największe szanse ma jakiś inny kandydat na
                  VIPka. W końcu panna owa nie kieruje sie ani urodą, ani charakterem,
                  ani intelektem w doborze chłopa.
                  • Gość: hahaha Re: a kogo jakiś Kowalski obchodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 12:28
                    A może długością członka (PO)??
                  • Gość: andriej Re: a kogo jakiś Kowalski obchodzi? IP: 83.238.214.* 12.04.06, 12:52
                    to ja poczekam.wygram na szable:-)
                • Gość: hahaha Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 12:12
                  A... taki z Ciebie diabełek Rokitka!
    • Gość: hahaha Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 12:29
      Jasio, ale ty masz szable, rokitko diable :-)
      • Gość: CZŁONEK po Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 17:46
        ja tez stane w boju na szable!!!smakowity kasek do wygrania
    • Gość: talk Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:01
      Jak teraz go wywalą z PO - co z pewnością mu się należy za tą awanturę - to
      zostanie mu już tylko kariera w SLD.
      • Gość: student Re: Rozłam w Platformie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:30
        nie w SLD, bo Go nie przyjmą, tylko w Samoobronie (brakuje im kadr ! ).
    • Gość: obiektywna Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:01
      Kowalski to karierowicz bez skrupułów który dla stołka nie zawaha się przed
      niczym, nie reprezentuje żadnych idei i programu, najpierw był w AWS potem w
      SKL, blisko Młodych Demokratów - przybudówki Unii Wolności, potem w Przymierzu
      Prawicy, jeszcze po drodze w Młodych Konserwatystach, potem w PiS, no i teraz w
      Platformie. Z tego co mi wiadomo to każdą z tych partii próbował rozwalić.
      Najczęściej albo go wyrzucano albo sam gasił w takiej partii światło np PP.
      Teraz przyszła kolej na Platformę. Jeśli go nie wywalą to Platformy za 3
      miesiące nie będzie.
      Za tak sprawne rozbijactwo partii powinien dostać gratulacje od Jerzego
      Szteligi i Leszka Millera
      • Gość: Sylwia Re: Rozłam w Platformie IP: 213.17.145.* 13.04.06, 22:31
        to co PO to już jego 5 partia, no ładnie jak na tak młody wiek, co dopiero
        będzie za kilka lat......
      • Gość: Obiektywny Re: Rozłam w Platformie IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:37
        Gość portalu: obiektywna napisał(a):
        > Kowalski to karierowicz bez skrupułów który dla stołka nie zawaha się przed
        > niczym, nie reprezentuje żadnych idei i programu, najpierw był w AWS potem w
        > SKL, blisko Młodych Demokratów - przybudówki Unii Wolności, potem w
        Przymierzu
        > Prawicy, jeszcze po drodze w Młodych Konserwatystach, potem w PiS, no i teraz
        w
        > Platformie. Z tego co mi wiadomo to każdą z tych partii próbował rozwalić.
        > Najczęściej albo go wyrzucano albo sam gasił w takiej partii światło np PP.
        > Teraz przyszła kolej na Platformę. Jeśli go nie wywalą to Platformy za 3
        > miesiące nie będzie.
        > Za tak sprawne rozbijactwo partii powinien dostać gratulacje od Jerzego
        > Szteligi i Leszka Millera

JAKI WNIOSEK: Kowalski to komuch nr 1 w Opolu
    • Gość: Teddy Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:54
      Nie należę do fanów Kłosowskiego ale pamiętam jego słowa, że daje Kowalskiemu
      rok na rozbicie Platformy i się sprawdziło.
    • Gość: POldek Re: Rozłam w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:17
      A to ciekawe co piszesz że za rozbijactwo partii Kowalskiemu należą się
      podziękowania od Szteligi. Bo chyba jedyną partią której nie próbował rozbić
      jest SLD!!!
      • o.tisk Re: Rozłam w Platformie 13.04.06, 22:25
        W polityce nie ma Rubikonow nie do pokonania ... A juz Januszek jest tego
        najlepszym przykladem, wiec sie nie zdziwie jego kolejna wolta w niedalekiej
        przyszlosci ...

SLD ? A czemu nie !

Jak to bylo ??? " O czlowieku, ktory sam, jeden, w pojedynke itd itp ..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka