zbigniew.cieslinski 12.05.06, 15:10 Czas na zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maxtor Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:19 On nie jest już czasem w Katowicach? Widziałem jego reportaż w 2 programie. Myslę, że miałby w d... nasz grajdoł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonik Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:02 Good idea! Fajny gostek. Nie wiem jakim byłby szefem, ale na ekranie OK! Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole 12.05.06, 16:29 Andrzej Buchowski juz dawno jest w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:58 No to jak dołączą w końcu Opole do Katowic, wtedy może nie będzie problemu i zostanie skierowany do Opola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:25 Tak źle mu życzysz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgel Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.range81-132.btcentralplus.com 12.05.06, 18:42 Jak najbardziej popieram.Dzialał w S.W. - bardzo w porzo gościu.Wypie..ć ten układ w kosmos.Niech wreście bedzie normalnie.A swoją drogą : PRECZ Z KOMUNĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Cieśliński Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:02 Wpadłem na to forum przelotem i ze zdumieniem zobaczyłem, że ktoś się podpisał pod tym apelem moim nazwiskiem (chyba że w Opolu żyje człowiek, który tak się nazywa). Z drugiej strony znam Andrzeja, choć się nie widziałem z nim kupę lat, więc niezręcznie mi jest wyrażać oburzenie. No dobra, jeśli apel poskutkowałby, to za wykorzystanie nazwiska chciałbym uzyskać jakąś synekurę - może konsultant? Członek rady nadzorczej? Rzadko bywam w Opolu, więc to musiałaby być posada odpowiednia do nicnierobienia - może wicedyrektor? Albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endemol Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:23 Ten pan to progenitura czerwonego tatula.... aparycja raczej konia! do tv Katowice eksperymentalne poszukiwanie złego gustu i smaku to i owszem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietoperek Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:48 No, Zbychu, bo już myślałem, że to naprawdę ty się wpisałeś. Pozdrawiam cię, stary kompanie. Co tam w Posen? Lokal jeszcze hula? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 01:32 Lokal nie hula. Ja hulam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.uni.opole.pl 13.05.06, 22:11 Najwyraźniej. To widać i juz wiem skad znasz sie Buchowskim:) Jak mozna wypisywac takie bzdury nie znajac człowieka, który tak na prawde nawet sam sibie nie zna. Andrzej Buchowski moze i dziennikarzem był ok, ale na szefa przeciez kompletnie się nie nadaje!!! Ludzie! Piszecie takie bzdury, a póxniej oczekujecie, że w opolskim ośreodku tv będzie dobrze jak ma być dobrze jak tu tacy ludzie mieszkają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 01:32 A jacy tu ludzie mieszkają, Aneto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Niepala Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:01 Andrzej to świetny gość. Znam Go z pracy i wcale nie uważam, że nie nadaje się na szefa ośrodka. A co, może Jacuś Kruczkowski się nadaje? Litości. Przecież my tu mamy burdel a nie redakcję... Odpowiedz Link Zgłoś