Dodaj do ulubionych

Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole

12.05.06, 15:10
Czas na zmiany!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maxtor Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:19
      On nie jest już czasem w Katowicach? Widziałem jego reportaż w 2 programie.
      Myslę, że miałby w d... nasz grajdoł.
      • Gość: Sonik Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:02
        Good idea! Fajny gostek. Nie wiem jakim byłby szefem, ale na ekranie OK!
        • j2334 Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole 12.05.06, 16:29
          Andrzej Buchowski juz dawno jest w Katowicach
          • Gość: Kajtek Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:58
            No to jak dołączą w końcu Opole do Katowic, wtedy może nie będzie problemu i
            zostanie skierowany do Opola?
            • Gość: kris Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:25
              Tak źle mu życzysz? ;)
              • Gość: Jurgel Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.range81-132.btcentralplus.com 12.05.06, 18:42
                Jak najbardziej popieram.Dzialał w S.W. - bardzo w porzo gościu.Wypie..ć ten układ w kosmos.Niech wreście bedzie normalnie.A swoją drogą : PRECZ Z KOMUNĄ!!!
                • Gość: Zbyszek Cieśliński Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:02
                  Wpadłem na to forum przelotem i ze zdumieniem zobaczyłem, że ktoś się podpisał
                  pod tym apelem moim nazwiskiem (chyba że w Opolu żyje człowiek, który tak się
                  nazywa). Z drugiej strony znam Andrzeja, choć się nie widziałem z nim kupę lat,
                  więc niezręcznie mi jest wyrażać oburzenie. No dobra, jeśli apel poskutkowałby,
                  to za wykorzystanie nazwiska chciałbym uzyskać jakąś synekurę - może
                  konsultant? Członek rady nadzorczej? Rzadko bywam w Opolu, więc to musiałaby
                  być posada odpowiednia do nicnierobienia - może wicedyrektor? Albo coś w tym
                  stylu.
                  • Gość: endemol Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:23
                    Ten pan to progenitura czerwonego tatula....

aparycja raczej konia! do tv Katowice eksperymentalne poszukiwanie złego gustu
                    i smaku to i owszem!
                  • Gość: nietoperek Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:48
                    No, Zbychu, bo już myślałem, że to naprawdę ty się wpisałeś. Pozdrawiam cię, stary kompanie. Co tam w Posen? Lokal jeszcze hula?
                    • Gość: Zbyszek Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 01:32
                      Lokal nie hula. Ja hulam ;)
                      • Gość: aneta Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.uni.opole.pl 13.05.06, 22:11
                        Najwyraźniej. To widać i juz wiem skad znasz sie Buchowskim:) Jak mozna
                        wypisywac takie bzdury nie znajac człowieka, który tak na prawde nawet sam
                        sibie nie zna. Andrzej Buchowski moze i dziennikarzem był ok, ale na szefa
                        przeciez kompletnie się nie nadaje!!! Ludzie! Piszecie takie bzdury, a póxniej
                        oczekujecie, że w opolskim ośreodku tv będzie dobrze jak ma być dobrze jak tu
                        tacy ludzie mieszkają!
                        • Gość: Mirek Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 01:32
                          A jacy tu ludzie mieszkają, Aneto?
                          • Gość: Grzegorz Niepala Re: Andrzej Buchowski na szefa TVP3 Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:01
                            Andrzej to świetny gość. Znam Go z pracy i wcale nie uważam, że nie nadaje się
                            na szefa ośrodka. A co, może Jacuś Kruczkowski się nadaje? Litości. Przecież my
                            tu mamy burdel a nie redakcję...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka