Dodaj do ulubionych

Internet z UPC

17.05.06, 20:31
Mam neostradę 128.Chcę przejść na kablowy internet z UPC "chello easy".
Proszę o opinie "chello" z UPC.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: j2334 Re: Internet z UPC IP: *.chello.pl 17.05.06, 23:46
      Ja mam z UPC internet light 1Mbps 128 kbps place ok 50 zl miesiecznie,tak jak
      bym placila za intrnet chello Easy,ale tylko dlatego ,ze posiadam pelny pakiet
      programow z kablowki.Z tego co wiem easy jest duzo wolniejszy niz light.Dowiedz
      sie ,napewno maja jakies promocje to moze byc cos taniej.Mam ten internet od
      pol roku i wszystko jest okey raz tylko w nocy zdarzyla sie krotka przerwa w
      dostawie,ale normalnie strony otwieraja sie blyskawicznie,no moze niektore
      troszke wolniej ,ale to sa wyjatki
      • Gość: tomek Re: Internet z UPC IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 14:20
        Ja wlasnie zamowilem chello 1 MB - przy pakiecie pelnym kablowki place przez 3
        miesiace po zlotowce, a kolejne 9 miesiecy 84 zlote (umowa na czas okreslony)
    • Gość: zwm Re: Internet z UPC IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.06.06, 21:13
      zapomnik w opolu o upc. zlecenia przyjmuje jakis p,,,,,,,a,ktorego nie ma w do,u. a jego zoneczja jakies ulotki czyta, zamiast przyjac info ,czy zlecenie, poddalem sie po kontakcie z nimi, gdzie dzieci pracownikow pgr znalazly prace, w miescie,
      • Gość: syn pracownika pgr Re: Internet z UPC IP: *.chello.pl 27.06.06, 22:54
        powodzenia w punkcie z umową na 2 lata i cenami z kosmosu :))))
        • Gość: ! Re: Internet z UPC IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.06.06, 08:00
          uwaga na limity w upc
          miałem ulotke gdzie nic o nich nie wspominali
          • Gość: gosc Re: Internet z UPC IP: *.chello.pl 28.06.06, 10:07
            limity sa tak duze ze naprawde trzeba sie bardzo, bardzo starac aby je
            przekroczyc.
    • Gość: maciek Re: Internet z UPC IP: *.chello.pl 28.06.06, 10:10
      ja mam lighta - 1 mega. jestem bardzo zadowolony. zero awarii. kiedys mialem
      punkt - tragedia. i ceny w upc sa duzo bardziej korzystniejsze.
    • Gość: carol Re: chello IP: *.chello.pl 28.06.06, 11:06
      Mam Chello easy, w zupełności wystarcza, limit ciężko przekroczyć. Bardzo rzadko
      zanika sygnał. Jedynym problemem było to, że nie powiedzieli mi, iż lepiej mieć
      net przez kartę sieciową niż przez USB. Przez USB strasznie się wieszał net.
      Teraz jest ok. Obsługa UPC w porządku. Polecam!!!
      • Gość: tadek Re: chello IP: *.chello.pl 29.06.06, 00:25
        Witam, ile w Punkcie kosztuje internet bez promocji 1Mbps? Bo nie pytam o 6
        Mbps czy 12 Mbps, bo oni takiego czegoś jeszcze nie przerabiają...
        • Gość: kajko Re: chello IP: *.chello.pl 30.06.06, 11:39
          hej 1Mb 3 mies po 1 zł i pozniej 84 zł jak masz kablowke albo 94 jak nie masz.
          jak masz kablówke to jest tez promocja z 1MB netem i usługa telefoniczna gdzie
          za całośc wychodzi 102zł.
          są tez prędkości 3MB- 119zł , 6Mb - 199 zł i 12Mb bez limitów- 249zł
          szczegóły- nowaskrzynka@interia.pl
          • Gość: kajko Re: chello IP: *.chello.pl 30.06.06, 11:40
            to oczywiscie w UPC. w Punkcie odsyłam na strone www.zwm. punkt.pl uwazaj na
            tricki bo podaja np predkosci ktore obowiazduja od 23.00 albo sumuja wysyłanie z
            odbieraniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka