kropka966 17.05.06, 20:31 Mam neostradę 128.Chcę przejść na kablowy internet z UPC "chello easy". Proszę o opinie "chello" z UPC. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j2334 Re: Internet z UPC IP: *.chello.pl 17.05.06, 23:46 Ja mam z UPC internet light 1Mbps 128 kbps place ok 50 zl miesiecznie,tak jak bym placila za intrnet chello Easy,ale tylko dlatego ,ze posiadam pelny pakiet programow z kablowki.Z tego co wiem easy jest duzo wolniejszy niz light.Dowiedz sie ,napewno maja jakies promocje to moze byc cos taniej.Mam ten internet od pol roku i wszystko jest okey raz tylko w nocy zdarzyla sie krotka przerwa w dostawie,ale normalnie strony otwieraja sie blyskawicznie,no moze niektore troszke wolniej ,ale to sa wyjatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Internet z UPC IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 14:20 Ja wlasnie zamowilem chello 1 MB - przy pakiecie pelnym kablowki place przez 3 miesiace po zlotowce, a kolejne 9 miesiecy 84 zlote (umowa na czas okreslony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwm Re: Internet z UPC IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.06.06, 21:13 zapomnik w opolu o upc. zlecenia przyjmuje jakis p,,,,,,,a,ktorego nie ma w do,u. a jego zoneczja jakies ulotki czyta, zamiast przyjac info ,czy zlecenie, poddalem sie po kontakcie z nimi, gdzie dzieci pracownikow pgr znalazly prace, w miescie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn pracownika pgr Re: Internet z UPC IP: *.chello.pl 27.06.06, 22:54 powodzenia w punkcie z umową na 2 lata i cenami z kosmosu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Internet z UPC IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.06.06, 08:00 uwaga na limity w upc miałem ulotke gdzie nic o nich nie wspominali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet z UPC IP: *.chello.pl 28.06.06, 10:07 limity sa tak duze ze naprawde trzeba sie bardzo, bardzo starac aby je przekroczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Internet z UPC IP: *.chello.pl 28.06.06, 10:10 ja mam lighta - 1 mega. jestem bardzo zadowolony. zero awarii. kiedys mialem punkt - tragedia. i ceny w upc sa duzo bardziej korzystniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carol Re: chello IP: *.chello.pl 28.06.06, 11:06 Mam Chello easy, w zupełności wystarcza, limit ciężko przekroczyć. Bardzo rzadko zanika sygnał. Jedynym problemem było to, że nie powiedzieli mi, iż lepiej mieć net przez kartę sieciową niż przez USB. Przez USB strasznie się wieszał net. Teraz jest ok. Obsługa UPC w porządku. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: chello IP: *.chello.pl 29.06.06, 00:25 Witam, ile w Punkcie kosztuje internet bez promocji 1Mbps? Bo nie pytam o 6 Mbps czy 12 Mbps, bo oni takiego czegoś jeszcze nie przerabiają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajko Re: chello IP: *.chello.pl 30.06.06, 11:39 hej 1Mb 3 mies po 1 zł i pozniej 84 zł jak masz kablowke albo 94 jak nie masz. jak masz kablówke to jest tez promocja z 1MB netem i usługa telefoniczna gdzie za całośc wychodzi 102zł. są tez prędkości 3MB- 119zł , 6Mb - 199 zł i 12Mb bez limitów- 249zł szczegóły- nowaskrzynka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajko Re: chello IP: *.chello.pl 30.06.06, 11:40 to oczywiscie w UPC. w Punkcie odsyłam na strone www.zwm. punkt.pl uwazaj na tricki bo podaja np predkosci ktore obowiazduja od 23.00 albo sumuja wysyłanie z odbieraniem Odpowiedz Link Zgłoś