Gość: olka IP: *.atol.com.pl 31.05.06, 16:07 moja córka ma za dwa lata komunie zastanawiam się nad rezerwacją lokalu w opolu.Czy ktoś może miał ostatnio taką uroczystość i mógłby mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksadz "dobro-dziej Re: komunie IP: *.pools.arcor-ip.net 31.05.06, 16:52 -za dwa lata...??? -to polecam Kurie Diecezjalna! -za dwa lata, jak tak dalej "czarnym" pojdzie to do tego czasu i dyskoteke przy kurii swoja miec beda ;-) !!! p.s. sorry!- ale jakie pytanie, taka odpowiedz... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: komunie IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.15, 16:45 TAKĄ imprezę chcesz urządzać dziecku w Opolu ? Co za wstyd. Jak już nie chcesz np tutaj pl.tripadvisor.com/SmartDeals-g295424-Dubai_Emirate_of_Dubai-Hotel-Deals.html (to jest teraz trendy), to przynajmniej takie minimum pl.hrs.com/poland/grodkow/palac-sulislaw-hotel-spa.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewela12qw Re: komunie 26.04.18, 15:26 Tutaj mają ciekawe lokale na komunię chrzcinyikomunie.pl/miasto/opole/ Sama polecam ten serwis, korzystałam i pomogli mi :) Odpowiedz Link Zgłoś