Dodaj do ulubionych

SKATE PARK

IP: 212.244.126.* 22.01.03, 10:57
Chciałbym poprosić o opinię internautów czy jest aprobata społeczna co do
wybudowania, a właściwie stworzenia Skate Parku w Opolu. Jest to pomysł
indywidualny nie jakiś polityczny !!! Park służył by młodzieży jeżdżącej na
desko rolkach bmxach rolkach dla ludzi tworzących grafitti przeznaczone były
by ściany do malowania organizowane były by koncerty muzyki młodzieżowej
odpowiedniej do miejsca !!! Pieniądze na sprzęt który musiałby być
umieszczony w parku pochodziły by od sponsorów natomiast teren dało by
miasto ! Proszę o opinie i pozdrawiam serdecznie !
Obserwuj wątek
    • Gość: Malarz Amator SKATE PARK IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 23:46
      JESTEM ZA!!!!WRESZCIE JAKIS PORZĄDNY OBYWATEL, KTURY MĄDRZE MUWI!! OBY TAK
      DALEJ1 A TEN JAM KTURY MA SIE ODBYC NA SCIANIE WAŁU PRZECIWPOWODZIOWEGO TO
      NAJLEPSZY POMYSŁ SZANOWNEGO PANA KONSERWATORA! NALERZĄ MU SIE WIELKIE BRAWA!
      OBY TAK DALEJ! SCIAN W OPOLY JEST MASA JAKO PRZYKLAD MOZNA DAĆ MAŁY WALIK
      PRZECIWPOWODZIOWY NA BOLKO ALBO STARĄ FABRYKE NA ZAODRZU KOŁO DWORCA ZACHODNIEGO
      . TERAZ MOŻNA POWIEDZIEC ZE COS SIĘ RUSZYŁO I OBY TO WIELKIE BYM BYŁO NAPRAWDĘ
      WIELKIE..PANIE DARIUSZU, WIELKI SZACUNEK SIĘ PANU NALERZY I PODZIĘKOWANIA ŻE
      NARESZCIE SIĘ KTOS W TEJ SPRAWIE WYPOWIEDZIAŁ!!!BRAWO!
      • Gość: stała czytelniczka SKATE PARK IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 23:50
        to bardzo dobry pomysł na ten mór dla graficiarzy i na skejtpark dla młodych
        przynajmniej nie będom się szwendać jeżdzić gdzie nie trzeba i malowac gdzie
        nie trzeba, a tym trzem graficiarzom o kturych juz kilka razy czytałam nalerzą
        sie brawa za to że tak walcza o swoje.
      • Gość: Daroiusz S Re: SKATE PARK IP: 212.244.126.* 24.01.03, 10:22
        Gdyby, ktoś byłby chętny do współdziałania ze mną w tym temacie to bardzo
        proszę o kontakt na podanego meila dsol@wp.pl ! Bardzo się cieszę że są
        pozytywne opinie na ten temat ! Myślę że to dopiero początek działania w
        kierunku młodzieży, która lubi malować grafiti, jeździć na desce rolkach,
        bmxie ! Bardzo proszę im nas więcej tym mamy większą szansę przebicia ! Moim
        marzeniem jest organizowanie zawodów, dni malowania grafiti, oraz koncertów !
        Wielkie dzięki naprawdę !!!
        • Gość: Indor SKATE PARK IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 23:23
          bardzo dobrze że ktoś wziął się za sprawy młodzieży! oby tak dalej panie
          Dariuszu oby tak dalej a opolska młodzierz nie będzie się marnowac bod blokami
          i na klatkach schodowych. Wyrazy uznania.
        • Gość: Modzio SKATE PARK IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 23:25
          jestem z wrocka i wlasnie ziomek mnie dorwal na necie i powiedzial ze zbierane
          som jakies glosy na potrzeby dla mlodzierzy, uwarzam ze to zajefajny pomysl i
          dobrze ze cosik takiego sie dzieje. tak 3majcie!
    • Gość: VonZatty Re: SKATE PARK IP: 213.25.164.* 31.01.03, 12:24
      Piramidalny pomysł!
      Do tego jeszcze RADIOSTACJA!
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka