Dodaj do ulubionych

Miejska Telewizja Opole

IP: 217.110.117.* 27.01.03, 16:11
To jedno wielkie szambo. Miasto utopiło tam troszkę kasy...

Poziom prezenterów, czytaczy wiadomości jest żenujący. O ile ten koleś jest
jeszcze okej, o tyle ta kobieta (Weber czy jakoś tak) jest totalnie
beznadziejna. Nadaje się ona do tv jak cholera. ZMIEŃ PRACE KOBIETO
Obserwuj wątek
    • Gość: Go Re: Miejska Telewizja Opole IP: 213.25.85.* 27.01.03, 17:56
      Gość portalu: Pono napisał(a):

> To jedno wielkie szambo. Miasto utopiło tam troszkę kasy...
      >
      > Poziom prezenterów, czytaczy wiadomości jest żenujący. O ile ten koleś jest
      > jeszcze okej, o tyle ta kobieta (Weber czy jakoś tak) jest totalnie
      > beznadziejna. Nadaje się ona do tv jak cholera. ZMIEŃ PRACE KOBIETO

PONO siedzi sobie w swoich fajnych Niemcach i ogląda opolską telewizję kablową.
      U niego widać, a u mnie w centrum miasta (Kośnego) nie widać.Stary oglądaj
      bawarskie umpa umpa i takie tam inne i przestań narzekać bo Ciebie tu nie ma.
      Nie jestem kolegą pani Weber , ale takie zrzędzenie tych co Opolszczyznę
      opuścili strasznie mnie wkurza.Podsuń pomysły, zaproponuj zmiany - może to być
      dużo lepsze niż takie Twoje ble, ble ,ble.Krytyka dla krytyki nic nie wnosi.
      • Gość: Colargol Jakie miasto - taka telewizja!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 21:07
        Nie dziwi nic.
        Jaka "prawica" - tacy jej politycy!
        Nie dziwi nic.
        • Gość: Puchatek Święte słowa bracie... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 17:27
          ...TYLKO NIE POSRAJMY SIĘ W GACIE !
        • Gość: ninalopo Jakie miasto - taka telewizja!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 15:20
          SLD to Samozwańczy Lider Debili - popłuczyny po Płatnych Zdrajcach Pachołkach
          Rosji
      • Gość: ajlawiucie Re: Miejska Telewizja Opole IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.52.* 29.01.03, 21:32
        Gość portalu: Go napisał(a):

> Gość portalu: Pono napisał(a):
        > > To jedno wielkie szambo. Miasto utopiło tam troszkę kasy...
        > > Poziom prezenterów, czytaczy wiadomości jest żenujący.

> PONO siedzi sobie w swoich fajnych Niemcach i ogląda opolską telewizję
        kablową. U niego widać, a u mnie w centrum miasta (Kośnego) nie widać.
        > Nie jestem kolegą pani Weber , ale takie zrzędzenie tych co Opolszczyznę
        > opuścili strasznie mnie wkurza.
        Kolego GO
        Pono jest w Opolu jakaś telewizja i to jeszcze miejska? Ja Opolszczyzny nie
        opuściłem, a też zrzędzę na obie telewizje (jest jeszcze TVP3 Opole - czy jakoś
        tak). Tak dennego poziomu nie widziałem jeszcze w żadnym polskim mieście. Te
        wszystkie Pańcie prezenterki, których można się wystraszyć po włączeniu TV, te
        żenujące reportaże ( o polowaniu już z 5 razy pokazali), brak jakiegokolwiek
        pomysłu na normalną telewizję - to wszystko przemawia za tym, aby po prostu
        zlikwidować to "dziadowstwo", a pieniądze przeznaczyć np. na cukierki dla
        dzieci (powiedzmy w przedziale wiekowym 3-7 , a jak starczy to 3-10), albo na
        dokarmianie psów i kotów w schronisku.... jest jeszcze tyle potrzeb....
        • Gość: Go Re: Ajlawiucie IP: 213.25.85.* 29.01.03, 22:57

Ja nie twierdzę ,że wpadam w zachwyt nad poziomem i przygotowaniem
          merytorycznym "twórcow" tych stacji (MTO Opole i TV "Opole-Katowice").Proszę by
          Kolega mi tego nie imputował. Chciałem tylko wyraźnie zwrócić uwagę na fakt ,
          iż samo obrażanie jednej czy drugiej "panienki" prowadzącej te "wspaniałe "
          programy nieczego nie zmieni.Sam czuję szczególną awersję do takiej jednej
          niewyobrażalnie "przypalonej" przez lampeczki , ale to że jej nawrzucam na
          forum czy w rozmowie z kolegami przy piwie - nieczego nie zmienia . Gdy nie
          będzie oglądalności tych stacji to nie będzie reklamodawców - może to jest
          jakaś droga ? Co sądzicie ?
          • Gość: tele Re: Ajlawiucie IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 13:42
            reklam tam nie ma od dawna , reklamodawcy uciekaja bo szefem od reklamy jest
            żona Nierenberga której przez rażącą głupote wszyscy sie biją
        • Gość: Moriss Re: Miejska Telewizja Opole IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 10:41
          > żenujące reportaże ( o polowaniu już z 5 razy pokazali), brak jakiegokolwiek
          > pomysłu na normalną telewizję

Z tymi polowaniami to jest tak, że w TV "od zawsze" pracował pan Horoszkiewicz
          którego pasją są polowania. Jego jamnik pojawiał się na ekranie częściej niż
          Grażyna Torbicka.
          To taka telewizyjna rodzinka...
    • Gość: Moriss Re: Miejska Telewizja Opole IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 23:44
      Zgadzam się w całej rozciągłości. To telewizja nie z tej epoki. Poziom całości
      cuchnie amatorszczyzną w najgorszym tego słowa znaczeniu. Tematyka
      banalna. "Mrożący krew w żyłach" reportaż o uprawie rzepaku w Kotorzu Małym,
      lub "porywający" wywiad z właścicielem księgarni w Kietrzu to ich żywioł. To
      tylko pokłosie tego co można wyczytać w "GW" lub "NTO". Żadnej własnej
      inwencji. Czy do tego trzeba taszczyć kamerę, oświetlenie i metry kabli? Cała
      bitwa o tę telewizję to tylko panika przed utatą etatu w tejże, oraz chęć
      pokazania, że taka dziura jak Opolszczyzna też ma telewizję.
      Proponuję zmienić jej nazwę na bardziej chwytliwą.
      Ja proponuję: "Geriatria TV-Opole"
      • Gość: Kloss Re: Miejska Telewizja Opole IP: *.airlan.pl / 80.48.46.* 30.01.03, 10:48
        TVP3 Opole, a Miejska Telewizja Opola to dwa różne światy. Serwisy publiczne są
        o wiele ciekawsze, czasem zdarzą się nawet jakieś perełki.

A MTO? Przypomina mi się wydanie serwisu informacyjnego (!!!), w którym
        szanowna pani prezes czytała z kartki tekst - protest (sprawa MTO w KRRIT).
        Kobieta czytałą jakieś brednie przez jakieś 7 minut. Nikogo to nie interesowało
        a ona czytała. Zamiast wiadomości zaserwowano nam info co MTO sądzi o tej całej
        sprawie.

Wczoraj o 21.30 MTO nadało w serwisie po raz już chyba dziesiąty relację z
        wizyty dzieciaków właśnie w ich studiu. Nius zajął z 4 minuty i był ciekawy jak
        cholera. Pytam się. Czy każda wycieczka do MTO będzie miała swoje 5 minut w tv,
        ile można? Mnie to nie interesuje...
    • Gość: Barbara Pliszka Re: Miejska Telewizja Opole IP: *.punkt.pl / 213.77.100.* 04.02.03, 17:07
      Zgadzam się z osobami niezadowolonymi z jakości i poziomu MTO. Jest żenujący,
      ale z nowu nie taki tragiczny jak wtedy, gdy MTO była tubą kandydata na
      prezydenta p. Synowca...

Co do propozycji programu "Geriatria TV" powiem: OK, ale niech to robią starcy
      za własne, a nie moje, pieniądze.
      • Gość: Hans Kloss Re: Miejska Telewizja Opole IP: *.airlan.pl 29.07.03, 16:10
        Wątek stary, a w MTO jeszcze gorzej. Jeszcze gorsze materiały,
        pozwalniani "reporterzy".

Najlepsza jest pani Weber czytająca niusy. Jak ktoś taki znalazł się w mediach?
        To już Kraśko jest lepszy.
    • grimel Re: Miejska Telewizja Opole 29.07.03, 18:59
      Trudno w to nie uwierzć, że ta telewizja to porażka...tak juz jest gdzie
      spotyka się amatorszczyzna z dyletanckimi pomysłami...a może lepszy rydz niż
      nic...???
      • Gość: klient Re: Miejska Telewizja Opole IP: *.chello.pl 30.07.03, 10:05
        Jakość techniczna tych programów też jest nienajlepsza, zwłaszcza TVP3opole -
        obraz jakiś plastyczny, a jakość dźwięku skandaliczna, słychać bełkot. Łatwo
        można porównać przełączając na TVP3wrocław. Podobno mają dobry cyfrowy sprzęt,a
        jakość obrazu, zwłaszcza dźwięku jak z kamery VHS. MTV też od samego początku
        raczy nas migającymi liniami po prawej stronie ekranu, a na niektórych
        odbiornikach wyskakuje kolor. Zdaje się ,że obydwie stacje emitują sygnał nie
        zgodny z polskimi normami!
        • Gość: Alibabki Re: Miejska Telewizja Opole IP: *.airlan.pl 30.07.03, 10:15
          TVP3Opole w porównaniu z MTO jest świetne. Nie ma co porównywać.
    • Gość: olo Re: Miejska Telewizja Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 21:50
      chyba Wiejska Telewizja Opole
      • Gość: Pepsiboj Re: Miejska Telewizja Opole IP: *.lar.sch.gr 01.08.03, 09:05
        W Zdzieszowicach nie mają telewizji. Cieszmy się tym co mamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka