Gość: smj IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.07.06, 08:19 uzywanie samego nazwiska ,jest przejawem niechlujstwa i amatorszczyzny, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rogallik Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.netcologne.de 04.07.06, 12:29 niekoniecznie, jeżeli wcezśniej rozmówca cytowany był z imienia, nazwiska i funkcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca-kier Będzie więcej fotoradarów dla... prowakatorów! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:11 To nie tylko śliwkowy Mondeo ODR 8019 szaleje na mieście? Patafiany tak mi raz usiadły na bagażniku, że wymusili w celu oddalenia się na bezpieczną odległość przekroczenie o ok. 20 km/h, po czym z nieukrywaną radością skasowali haracz zwany mandatem i pojechali w dal. Na szczęście zanotowałem numery dowcipasów. Jak teraz ma ich 5 jeździć, to dla wykazania swej przydatności nie take numery będą odstawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juki Re: Będzie więcej fotoradarów dla... prowakatorów IP: 212.160.159.* 04.07.06, 13:53 nr rejestracyjny ODR 8019 nie jeździ od ponad pół roku, przerejestrowany jest na nowe blachy... ale nie pamiętam jakie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto-Mandacik Re: Będzie więcej fotoradarów dla... prowakatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 11:20 Jak Tobie wsiadają na bagaznik to zamiast przyspieszać - zahamuj bez powodu, jak się najedzą trochę strachu to przestaną podjeżdzac tak blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo zamiast fotoradarów wycinajcie drzewa z poboczy IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.07.06, 00:08 to one zabijają, a nie sama prędkość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRD 0 km/h to jest prędkość S-bezpieczna IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 08:44 - a fotoradary ustawić na 5 km/h :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:35 Tylko pozostaje nam mieć nadzieję ze poprawią bezpieczeństwo na drogach, a nie będą podnosić statystykę udzielanych mandatów.....Dużo jeżdżę i wiem jak i gdzie są ustawiane i czemu służą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:47 Miejscowość Jankowice Małe na trasie od węzła autostrady A4 w Przylesiu droga do Oławy. W/w miejscowość znaki informujące o terenie zabudowany( początku i końcu) umieszczone od siebie okolo 300 max 350 m po jednej stronie przystanek PKS a po drugiej dom sołtysa, bardzo często umieszczony jest foto radar. Jadąc 90 km/h musimy zwolnić do 40km/h bo tak mówią znaki.W momencie przekroczenia tablicy informującej o tym ze wjechaliśmy w teren zabudowany i nie wytraciliśmy jeszce prędkości jesteśmy już w zasięgu "fotografa" i mamy bardo ladną fotkę i 100 ... 200 ... PLN nie nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto-Mandacik Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 11:18 jak już je muszą kupować (forsy jak widać pod dostatkiem mają) i stawiać na biednych kierowców, to mam pierwszy typ lokalizacyjny. Zjazd z estakady nad jedynym pełnowymiarowym rondem. Odpowiedz Link Zgłoś