Dodaj do ulubionych

zielone kiełbaski w tesco

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:19
wczoraj byłam w tesco i był to mój ostatni raz tam. najpierw chciałam kupic
jakąs wędline przy stoisku miesnym ale wszystkie produkty były oblepione
dziwnym białym nalotem więc zrezygnowałam. podeszłam do lodówki gdzie
kiełbasy są pakowane firmowo w folie i zbladłam- 99 % produktów ZIELONA!!!
wzięłam więc tę "ZIELENINĘ" i poszłam zgłosic pani na stoisku miesnym, na to
ona mi powiedziała ze mam to spowrotem odłożyc na półkę bo jutro sie tym
zajmą,to ja sie jej na to: ze ktos moze nie zauważyc, wziąść z półki i kupic
taką zielona kiełbase, to ona mi na to żebym sie nie martwiła bo to nie maja
sprawa i że napewno nikt tego nie kupi. wyszłam ze sklepu bez zakupów,
wolałam zjeść chleb z masłem niz z czymkolwiek z tego obleśnego sklepu.
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.zwm.punkt.pl 10.09.06, 15:35
      trzeba było:
      1. zadzwonić do gazety
      2. zadzwonić na policje
      3. po sanepid (może dyżur mają)
      4. kupić i zadzwonić też do telewizji, a niech pokażą a co
    • Gość: ala Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.chello.pl 10.09.06, 15:39
      To idz na zakupy do Reala, tam NA PEWNO kupisz świeże "chodzące mięsko"- o to chodzilo w tym poście? Ostatnio jest coraz wieksza nagonka na Tesco na tym forum, coś jakby robota konkurencji. Ja tam robie zakupy i nie narzekam,jest o wiele taniej niż w Realu i (co zrozumiałe) mniej towaru, ale poczekajmy aż powstanie Tesco na Ozimskiej, wtedy pewnie większość ludzi będzie omijala Real szerokim łukiem- i dobrze, skoro tam nie szanuje się klientów,oszczędza na klimatyzacji itp
      • Gość: Pimpek Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.zwm.punkt.pl 10.09.06, 15:50
        Noooooooooooooo... W końcu zielony kolor też jest ładny.
      • Gość: Martika Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.zwm.punkt.pl 18.09.06, 17:43
        TTo nie jest nagonka,to jest najszczersza prawda:) pracowalam tam jakis czas
        jako kasjerka i nie tylko,niesiweze mieso bylo w tesco myte, daty waznosci na
        serach byly przestawiane o pare dni itp itd. Duzo,by wymieniac.Wiem jedno-ja
        tam od czasu mojej pracy nic juz nie kupuje
    • Gość: klient Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 17:41
      jestem bezstronna jesli chodzi o opinie na temat hipermarketów.do tesco miałam
      blizej i było otwarte wieczorem.
    • Gość: klient_świadomy Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:58
      Nauczcie się, że w tego typu sklepach mięso i wędliny kupujemy w ostateczności.
      W Opolu jest wiele markowych sklepów z tym asortymentem.
      • Gość: klient Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 20:52
        mnie bardziej dziwiła postawa sprzedawczyni niz to ze tam znalazłam zieloną
        kiełbase.jak mogła powiedziec cos takiego??
    • Gość: a Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 10:26
      a
      • Gość: szaman Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.um.opole.pl 12.09.06, 13:52
        e............tam to było tylko złudzenie optyczne i nic więcej
    • Gość: Yogi Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.wcm.opole.pl 12.09.06, 18:37
      Niedługo po otwarciu TESCO byłem w nim z synem (z ciekawości). NA półce z
      napojami znaleźliśmy Hoop-colę z konkursem, którego termin minął trzy miesiące
      przed otwarciem sklepu. Od tego czasu sprawdzam zawsze datę ważności i... w
      każdym większym sklepie zawsze da się znaleźć towar przeterminowany...
    • alienxxx Re: zielone kiełbaski w tesco 13.09.06, 09:32
      a moze to byla kielbasa z zielonym pieprzem ?
      • Gość: klient Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:01
        nie... to nie był pieprz. wzrok mam dobry i potrafie odróznic pieprz od zgnita.
        zresztą pani sprzedwaczyni to doskonale widziała i kolega mój tez.
    • Gość: klientkaTESCO Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:10
      OSTRZEGAM!!! W sobotę kupiłam pakowane w folię kiełbaski z INDYKPOLA w Tesco.
      BYŁY śmierdzące!!! Miały jeszcze termin ważności, ale podejrzewam,że ktoś przy
      nim coś mieszał. WIERZCIE, że to co napisał klient to prawda
      • Gość: klient_świadomy Re: zielone kiełbaski w tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:40
        Nauczcie się, że w tego typu sklepach mięso i wędliny kupujemy w ostateczności.
        W Opolu jest wiele markowych sklepów z tym asortymentem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka