Dodaj do ulubionych

RAŚ się mobilizuje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:00
W woj. opolskim tworzymy pod szyldem RAŚ listę do sejmiku województwa.
"Poza tym obstawiamy jeden powiat i kilka gmin (z kandydatem na wójta włącznie).
Ale szczegóły po zarejestrowaniu komitetu - żeby nie mobilzować wcześniej
konkurencji

Pejter z Kottorz"

ze strony www.rasopole.org

- jasne, konkurencja nie śpi :]
Obserwuj wątek
    • euskadiusz Re: RAŚ się mobilizuje 18.09.06, 23:19
      Jak widzę z mnogości wątków założonych ostatnimi czasy przez
      naszych "przyjaciół" część forumowiczów nie może bez nas żyć :)

Przepraszam tą normalną część odwiedzających, bo akurat nie uważam naszej
      organizacji za pępek świata wokół którego musi toczyć się aż tyle wątków.
      • Gość: Bask Euskadiusz? Skąd ta ksywa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 01:22
        nie chodzi mi o miejsce zamieszkania nosiciela (Kotorz) tylko pochodzenie nazwy,
        czyzby Euskadi Ta Askatasuna (ETA) ?

PS jak tam po "dożynkach"?
        • euskadiusz do Baska 19.09.06, 14:52
          Myślę, że zauważyłeś iż mój nick to nie Euskadiusz ta Askatasuniusz. A
          Euskadiusz - dobrze kombinujesz. Masz coś przeciw krainie zwanej Euskadi? Tylko
          nie zaczynaj o ETA, bo to tak jakby patrzyć na Ukrainę przez pryzmat UPA. ps.
          Na żniwnioku nie byłem :)
      • Gość: cywilizowany Re: RAŚ się mobilizuje IP: 217.153.83.* 19.09.06, 12:24
        A kto to k...a jest Pejter z Kottorz? Domyślam się, że chodzi o Kotorz? I o facia o imieniu Piotr szpetnie zeszwabionego na "Pejtera"? Cuchnie mi ta sprawa bardzo, z daleka, od Opola po sama Turawe. Utop sie Pejter, duzemu jezioru juz nic nie zaszkodzi po tej sinicy.
        • Gość: dzikus Re: RAŚ się mobilizuje IP: *.punkt.pl 19.09.06, 13:35
          Ty jestes cywilizowany, ale "inaczej", jak Ci smierdzi to se gacie zmień
        • euskadiusz Re: RAŚ się mobilizuje 19.09.06, 14:57
          Kompleks nieznajomości języków innych niż polski lecz w zaciszu swojego domu a
          nie obrażaj innych. Oprócz Piotra istnieje na Śląsku Pejter, Pyjter, Peter (to
          jest niemiecka wersja, w Szwabii nie bywałem więc nie znam szwabskiej),
          Pejtrzik, Pioter i wiele innych. Rozumiem, że ogarnięcie mnogości tych imion
          przekracza Twoje możliwości, więc atakujesz wszystko co przekracza Twój ciasny
          światek.
          • Gość: Pacanek Re: RAŚ się mobilizuje IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.06, 20:17

Hallo euskadiusz !!!!!

Musze przyznac ze coraz wiecej slychac o RAS -iu .
            Gratuluje ,a te "negatywne" wpisy sa tez potrzebne , aby ludzie i
            Pacanek mogli dalej dyskutowac na tematy o ktorych jak widac nie maja pojecia i
            sa za leniwi aby o Waszym-Naszym ( niepotrzebne skreslic)RAS-iu poczytac !!!
            Ale na dozynki-Zniwniok to trzeba chodzic - nie ma wytlumaczenia !!!!!

Juz wiem ze mieszkasz w Kotorzu ,jak bede jechal nad jeziora Turawskie
            a Ty bedziesz juz znaczacym politykiem ( nam nadzieje) to jesli pozwoli moj czas
            to wstapie do Ciebie na grilla !!!!
            Nie musisz mnie zapraszac ,to bedzie "wynagrodzenie" za moj glos na Ciebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka