Dodaj do ulubionych

Najgorsza "pizza" w Opolu

IP: *.atol.com.pl 22.09.06, 17:07
Witam. Założyłem nowy temat ponieważ 45 min temu dostarczono mi "pizzę" do domu i chciałem przestrzec innych przed zakupem na telefon. "Pizza", którą dostałem nawet nie zasługuje na tą nazwę nie mówiąc o smaku. Firma , która mi dostarczyła w/w produkt to "Promyk" - znam właściciela ale nie mogę się powstrzymać od wyrażenia opinii. To co dostałem - a miało być najlepsze co ta firma sprzedaje - to jest ciasto + warzywa do zupy chyba zakupione w Realu albo w Tesco. Zresztą obsługa telefoniczna też powinna nauczyć się grzeczności i zasad marketingu. Jestem zdegustowany i rozżalony, że takie badziewie sprzedaje się pod nazwą "pizza". Piotr rozumiem, że trzeba z czegoś żyć ale nie sprzedawaj takiego g.... . Już więcej nie zamówię u Ciebie "pizzy" nie mówiąc o tym, że swoją opinię przekażę swoim znajomym. A taką miałem ochotę na dobrą pizzę. Nie chce mi się już pisać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Okoliczny Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:43
      Z mojego doświadczenia akurat najgorsza jest z Promyka (wodnista, odgrzewana)
      oraz tragiczne Vulcano. Najlepsza jaką jem od lat i jestem stałym klientem to
      europizza. Dobra też jest pizza hut ale niestety droga. Także na pizze z Zebry
      nie można narzekać szczególnie że każda jest po 10!. Pozdrawiam wszystkich
      smakoszy pizzy.
      • Gość: szwagier Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.chello.pl 22.09.06, 17:55
        Dokładnie, z Zebry jest super, kiedyś mieli liche ciasto, teraz jest spoko.
        Pizza z Zebry jest o wiele lebsza niz w niejednej pizzerii no i cena niska.
        Dobra pizza jest również w pubie tam gdzie kiedyś był "Semafor" Na Armii
        Krajowej tylko nie wiem jak ten lokal się teraz nazywa.
        • Gość: :-) Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl 22.09.06, 19:06
          najlepsza pizza jest w tesco
          • Gość: fan presto Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.zaodrze.punkt.pl 22.09.06, 22:55
            muszę pochwalić Pizzę z Presto na zaodrzu.zawsze tam zamawiam i nie narzekam.do
            tego miła obsługa co rzadko w dzisiejszych czasach się zdarza.
            • Gość: kw Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:30
              mi najbardziej smakuje finezja na zwmie
              • Gość: Raid Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.zaodrze.punkt.pl 23.09.06, 10:56
                finezja?! wow! gratuluję gustu albo raczej współczuję serdecznie ;)
            • Gość: zwm Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl 23.09.06, 16:53
              A ja polecam "Deep Pan Pizza" kolo stadionu gwardii - moim zdaniem najlepsza pizza w Opolu
              • Gość: Rafik Re: Najgorsza \"pizza\" w Opolu IP: 72.232.31.* 23.09.06, 17:17
                ja rowniez polecam \"deep Pan Pizze\" - moim zdaniem moga konkurowac z pizza hut - maja podobny smak pizzy ,a ceny o wiele lepsze
                • Gość: Opolam Re: Najgorsza \"pizza\" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:17
                  • Gość: Opolanka Re: Najgorsza \"pizza\" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:19
                    Kiedyś strułam się pizzą z Promyka, teraz go omijam, a mam blisko. Zamawiam
                    telefonicznie w Europizza lub na Małym Rynku.
                    • Gość: ale Re: Najgorsza \"pizza\" w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:34
                      a gdzie jest ta europizza?jakiś telefon??
                      • Gość: Sos Doskonała jest z Biedronki. IP: *.atol.com.pl 24.09.06, 20:45
                        Najlepiej w promocji. A normalnie to 3,99 za dwie super Pizzy z ekstradodatkami.
                        Niezłą jest w Gamie na Stokrotek.
                        • Gość: g Re: Doskonała jest z Biedronki. IP: *.chello.pl 24.09.06, 21:15
                          polecam 'Oregano' na ZWM.
                          • Gość: ! Re: Doskonała jest z Biedronki. IP: *.zwm.punkt.pl 24.09.06, 21:25
                            TIP z reala - od 0,99 w promocji do około 2 zł normalnie
                          • Gość: M Re: Doskonała jest z Biedronki. IP: *.airnet.opole.pl 03.10.06, 09:57
                            a wiesz jak koles ludzi wykorzystuje do robienia tej pizzy?? ludziska pracują
                            dla niego jak na plantacji bawełny za grosze!
            • Gość: Jasiu Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:52
              Każdy pisze gdzie jest dobra , ale nikt nie podal jeszcze konkretnego adresu,
              przeciez to chyba nie jest takie trudne? Chyba , że się nie wie jak się ulica
              nazywa?
            • Gość: cez Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.atol.com.pl 30.09.06, 07:52
              "Presto" z zaodrza jest tragiczna!!!! Jadłem tam trzy razy. Za każdym razem po
              przerwie kilkuletniej. Mialem nadzieje ze się poprawili. Niestety nie. Powtarzam
              jeszcze raz - ta pizza jest tragiczna. Nigdy więcej.
    • Gość: abel Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:25
      Najlepsza pizza dla Polaka to pizza z kauflandu ,gdyż kosztuje tylko 99 gr !
      A tak poważnie to najlepsza jest z Promyka ,lecz co do uprzejmości tam
      pracujących ludzi mam dużo do życzenia.
      Po pierwsze trzeba za ladą być uśmiechniętym a nie ponurakiem.
      Wchodząc do lokalu trzeba mieć wrażenie , że jest się w nim pożądanym a
      wchodząc do Promyka i czując spojrzenia personelu mam wrażenie je jestem tam
      intruzem .
    • Gość: s Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 07:26
      promyk dno, zgadza sie,,, europizza jest oki, ale juz tam nie zamawiam, kupujac
      tam ze 30 x ,gdy tlf odbiera baba,jej prostackie i bezczelne odzywki
      porazaja,,,,,,z lelewela jest oki, jet tez oki, zebra TERAZ jest oki,z 1 go maja
      ,,, transport jest nierzetlny i spoznienia rekord 1,50 godz ,,z II go zwm jest
      roznie, raczek z powodu przypadkowej obslugi,czesto niedouczonej,
    • Gość: ewa Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:48
      dobra w europizzy i w zebrze
    • Gość: Martika Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl 25.09.06, 16:35
      Vulcano! Tamci pracownicy w ogole nie znaja sie na wyrobie pizzy. Bylam tam
      kiedys ze swoim chlopakiem,on dostal pizze spalona,ja niedopieczona (surowe
      ciasto!). Co do tych najleposzych to goruje Presto na ul. DOmanskiego bodajze.
      Potem dlugo,dlugo nic ;) a dalej Oregano, Zebra oraz Don Camillo w miescie.
    • Gość: pizzaman Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl 25.09.06, 19:27
      nie kupujcie pizzy w biedronce! nie jest dobra moim zdaniem! kupiłem i już dwie
      wyrzuciłem! o dziwo nie była taka tania! żadne tam 1-2 zł!
      • Gość: robol Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 07:47
        Biedronka to sklep dla meneli .
        • Gość: Hose Promyk IP: 217.96.51.* 30.09.06, 10:41
          kiedyś jadałem w Promyku, ale od jakiegoś czasu pizza ma tyle wody, że z
          kartonowego opakowania aż cieknie z dołu. woda woda i woda. porażka. a vulcano
          musze pochwalić za sos z pomidorów.
          • Gość: Sas Re: Najlepsza pizza IP: *.net81.citysat.com.pl 30.09.06, 12:07
            Bez watpienia najlepsza pizze w Opolu robia w Pizza Hut. Sas
            • Gość: pepe Re: Najlepsza pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 06:58
              Najlepsza pizza to najlepsza pizza
    • Gość: italia Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:48
      najlepsza pizza i reszta jedzenia jest w ENZO!!!! jedna knajpa miesci sie na
      zwmie (chyba skautów opolskich), druga w tesco na dole a trzecia koło dobrzenia
      wielkiego gdzieś.natomiast "promyk" to porazka- zawsze spalone ciasto i brak
      smaku.
    • Gość: op Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.atol.com.pl 02.10.06, 18:44
      Kiedyś moja nauczycielka od j.angielskiego powiedziała mi że widziała w promyku
      karalucha:))

Ja kupuje w mr.joones za duzą pizze jest gratis margeritta(oczywisciei mozna
      dodac dodatki)
      • Gość: leonard Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:51
        Podsumowując wasze wypowiedzi stwierdzić trzeba , że wszędzie można zjeść
        dobrze a zarazem obrzydliwie. Są głosy "za" jak i "przeciw". To samo jest z
        wami - są w sród was "normalni" ale "pojechanych" też nie jest mało. Jak to w
        życiu. Skoro wsród pizzerii jest tak duża konkurencja to skąd w Promyku tyle
        ludzi ? Wiem, bo mieszkam na Broniewskiego, czyli 50m od tego lokalu.
        • Gość: Tulo Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:50
          To chyba byli klienci tacy jak ja. Dwa razy tam byłem i moja noga tam już nie
          postanie. Na całą liczbę mieszkańców Opola i okolic twoja ocena obserwacyjna
          jest słuszna. A z biegiem czasu to już będziesz obserwował ich coraz mniej.
          Jedno co mnie jeszcze odraża aby nie pójść do Promyka to sąsiednie zakłady
          pogrzebowe:/
          • Gość: kasienka_opole Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.zaodrze.punkt.pl 03.10.06, 17:03
            a czy nikt nie jadł na damrota ? w tej pizzeri nie pamietam nazwy
            chyba "Italia" albo cos takiego- mi tam pizza starsznie smakuje ale ja jadam
            tylko margarithe :) cieniutke ciasto i smaczna i nawet nie droga tylko "duża"
            mogłaby byc ciut większa.
            • Gość: nowa Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: 193.111.12.* 06.10.06, 14:44
              Nie, na Damrota jest ohydna, zaluja sosu pomidorowego i jest sucha. Niedawno sie
              otworzyli i niedlugo sie zwina. Pracuje w poblizu i widze jak kucharz tylko sie
              nudzi palac fajke na zewnatrz. Nie dbaja o klientow to czego oczekiwac....
          • Gość: pizza Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:17
            ajlepiej w promocji. A normalnie to 3,99 za dwie super Pizzy z ekstradodatkami.
            Niezłą jest w Gamie na Stokrotek.
        • Gość: Sas Re: do leonard IP: *.net81.citysat.com.pl 03.10.06, 17:06
          Odnosząc się do Twojej wypowiedzi nikt nie zakwestionował smaku , jakości oraz
          obsługi pizzy Hut. Sas
    • Gość: ******** Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: 217.173.202.* 03.10.06, 21:13
      Promyk nie jest zły.
      • Gość: gość Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.chello.pl 03.10.06, 21:39
        Promyk nie jest zły. Jest bardziej niż zły! Od czasu kiedy struli mnie pizzą,
        moja noga tam nie postała, i nie postanie!
        • Gość: Gość Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.atol.com.pl 22.10.06, 10:15
          śmieszą mnie te wasze wypowiedzi a szczególnie pierwsza z nich o tym ze w
          promyku dodaje sie warzywa takie jak do zupy...hahahaha to ciekawa jestem
          czlowieku jakich ty warzyw uzywasz do tej swojej ( jak widac wstrętnej) zupy??
          papryki konserwowej? a moze fasolki szparagowej? nie nie czekaj ...ty uzywasz
          cebuli hahahaha no nie!!
          w promyku wszystko wyrabiane jest na bierzaco, wszystko jest swierze wiec nie
          strules sie bo pizza byla niedobra tylko poprostu za duzo zezarles...
          a co do personelu to ja tam te babeczki rozumiem...pracuj 11 h dziennie i
          jeszcze sie usmiechaj do burakow :) promyk rulezzz!!
          • Gość: stona Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.atol.com.pl 22.10.06, 17:55
            "...jeszcze sie usmiechaj do burakow :)...". Buraków takich jak Ty?? W to wierzę.
            • Gość: atkajeden Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: 212.244.24.* 23.10.06, 07:41
              a ja bardzo lubie pizze z jonesa. mieszcza sie na portowej, dowoza do domu (ok
              1,5 h w weekend) i niedrogo.
              nie mowie tu o pizza hut, ale fakt, drogo...
          • Gość: Opolanin Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 08:16
            Mówisz o tej samej pizzerii Promyk? Koleś skąd ty się urwałeś. Tego jeść się
            nie da. Wcześniej jadałeś zupki kuxu... a teraz pizze z promyka wiec dlatego ci
            smakuje. Byłem w sobotę w
            deeppanpizaa i jest o niebo lepsza, choć trochę się czeka na nią.
            • Gość: gość Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.atol.com.pl 23.10.06, 22:52
              to dziwne, że skoro promyk jest taki beznadziejny to czemu tam sa caly czas
              tłumy...
    • Gość: :-) Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.icm.edu.pl 10.02.07, 08:52
      A jak wam smakuje pizza z biedronki, taka najtansza? ROTFL
    • Gość: MX Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.zaodrze.punkt.pl 10.02.07, 16:12
      Presto na Zaodrzu... Przed laty - ponad 10 - mieli tam naprawde dobra pizze na
      cieniutkim cieście. Jednak to, co teraz tam serwują nie da się zjeść - po
      prostu SYF !!
      • Gość: stona Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.atol.com.pl 17.02.07, 10:01
        Widzę że wątek się ciągnie ;). Na dzień dzisiejszy pizzę zamawiam z Club Maestro. Nie jest to może "prawdziwa" pizza (choc kto zna definicje na przyrządzenie prawdziwej pizzy - z tego co mi wiadomo to danie dla ubogich) ale jest zjadliwa. I personel życzliwy. Może skalę ustawmy dla lokali od 0 do 10 ??
        • Gość: lesba Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.atol.com.pl 17.02.07, 12:50
          Owszem pizza była pierwotnie daniem dla ubogich,ale dlaczego do cholery jest
          taka droga?Zwłaszcza w Pizza Hut przesadzają z cenami.
          • Gość: kolega Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.chello.pl 17.02.07, 14:47
            W Pizza Hut płacisz za firmę
            • Gość: kaisa Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 17:31
              pizza hut ist the best!!!niestety jakość i niepowtarzalny smak ma swoją cenę
              ale warto zapłacić i zjeśc smacznie>
              • Gość: lesba Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.atol.com.pl 17.02.07, 23:27
                Pizza jest starym,może nie włoskim,ale rozpowszechnionym przez Włochów
                wynalazkiem.Nigdzie natomiast nie spotkałam restauracji reklamującej się
                hasłem "Polecamy starowłoską kuchnię".Dlaczego nigdy ,żadna restauracja nie
                reklamuje się,że poleca kuchnię polską ,tylko zawsze "staropolską".Jaka to
                różnica.Może taka jak między restauracją japońską,a starojapońską.
                • Gość: Golo Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:20
                  Ja kiedyś zamówiłem pizze w Promyku.Wyglądała nawet nieźle , ale coś mnie
                  podkusiło by oglądnąć spód. Jakie było moje zdziwko kiedy na spodzie było
                  wielka podpieczona mucha. Ochyda. To było kilka lat temu. Od tamtej pora omijam
                  Promyka z daleka i odradzam wszystkim znajomym. Wole Europizze z Małego Rynku
                  lub Telepizze.
                  • Gość: masza Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:40
                    byłam w sobotę w Promyku. podali pizzę na obskurnych talerzach,
                    poszczerbionych i mających z 50 lat. Jeden z talerzy był brudnych gdy go
                    odniosłam nie usłyszłam nawet przepraszam .Obrzydliwość. Obsługa fatalna.
                    Klient to intruz
                • Gość: obserwator Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: 82.160.19.* 20.02.07, 17:28
                  Najgorsza jest w yaskini koło dworca taka cienka ze taki trójkąt sie w rekach
                  zgina. widziałem kiedyś w pizzeri ja koleś nakładał sos pomidorowy ..jedna
                  łyżecza sosu i go rozcierał 5 minut choć ledwo go starczyło na pokrycie 1/3
                  pizzy zamiast dodać więcej. Przy takich oszczenościach to pizza powinna
                  kosztować 7 zł dlczego np w Zdzieszowicach opłaca się taniej sprzedawać pizze ?
              • Gość: Smart Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:50
                Promyk i Vulcano to SHITY!
    • Gość: :) zamów u syna Zembaczyńskeigo IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.07, 02:39
      to dostaniesz taki produkt jak zarąd Rysia. Nie do ugryzienia i nie do
      strawienia
      • Gość: ciekawska Re: zamów u syna Zembaczyńskeigo IP: *.atol.com.pl 22.02.07, 22:17
        a która to pzzeria syna Zembaczyńskiego?tak chcę wiedziec z czystej babskiej
        ciekawosci
    • Gość: smakosz I kto tu wie jak smakuje dobra pizza ? IP: 149.9.0.* 21.02.07, 19:02
      W Opolu żadna ze znanych mi pizzerii nie robi jej w sposób chociażby
      zadowalający,a jest to związane głównie z totalną nieznajomością tematu,brakiem
      należytego szacunku dla klienta i jego pieniędzy,chciwością i pogonią za
      maksymalnym zyskiem za wszelką cenę.No ale sami sobie na to pewnie
      zasłużyliśmy,gdyż każdy zły lokal powinien z powodu braku klientów szybko
      splajtować,a na miejsce dwóch złych powinien teoretycznie powstać jeden dobry.A
      tu nic,i nie wiem dlaczego ktokolwiek zachwyca się jescze takim czymś jak pizza
      hut,bo tam to nie dość,że ceny paskarskie,to jeszcze wszystko zaprawione
      kilkudziesięcioma chemikaliami w celu przełknięcia tego cuda nowoczesnego
      design`u dla permanentnego oszukiwania żołądka i ogłupiania naszych kubków
      smakowych.Opole cały czas czeka na dobrą i niedrogą pizzerię z prawdziwego
      zdarzenia,a nie na lokal dla tlenionych i opalanych na solariach obywateli płci
      obojga z chomątem na rumianych buźkach.
      • Gość: dobry Re: I kto tu wie jak smakuje dobra pizza ? IP: *.chello.pl 21.02.07, 21:03
        Opole cały czas czeka na dobrą i niedrogą pizzerię z prawdziwego
        > zdarzenia,a nie na lokal dla tlenionych i opalanych na solariach obywateli płci
        > obojga z chomątem na rumianych buźkach.

Na Chabrach powstaje nowa pizzeria, tam gdzie kiedyś była Agawa na przeciwko
        szkoły nr11. Ciekawe co to będzie? Może ktoś wie jaka to pizzeria tam powstanie?
        • goonzales Re: I kto tu wie jak smakuje dobra pizza ? 21.02.07, 22:41
          A najlepsza pizza jest wtedy kiedy sam ją zrobię:) wtedy nie musze narzekać że
          coś jest nie tak a jak ktos nie wierzy to zapraszam na degustacje:}
          • Gość: lesba Re: I kto tu wie jak smakuje dobra pizza ? IP: *.atol.com.pl 21.02.07, 22:54
            pracujesz w Promyku? ;)
    • Gość: walder1 Re: Najgorsza "pizza" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:59
      Doskonała pizza jest w "Albercie" na Metalchemie. A sos czosnkowy nie ma sobie
      równych. Płaski spód doskonałe komponenty. Daleko od centrum ale serdecznie
      polecam. Po prostu PYCHA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka