Gość: Wanda IP: *.net81.citysat.com.pl 04.10.06, 10:26 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Strzelczanin Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.06, 20:43 Nie Pan Waldek, nie Pani Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze 05.10.06, 12:39 Pytałam kogo widzisz w strzeleckim ratuszu, a nie kogo nie widzisz . WANDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanysek Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.06, 17:13 Erica Steinbach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do hanyska IP: *.net81.citysat.com.pl 05.10.06, 18:35 Starzy ludzie gadali - Jak Masz głupio gadać to lepiej nic nie gadaj . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelczanin Re: do Wandy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.06, 23:30 Piszę kogo nie widzę, bo znam nazwiska chętnych do kandydowania na ten urząd.Wolę zastosować tu metodę eliminacji kandydatów niż wyboru. Pozdrawiam. A może napiszesz, kogo Ty widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do Strzlczanina IP: *.net81.citysat.com.pl 06.10.06, 11:45 Ponać ma startować Pan Tadeusz GOC - aktualny prezes Spółdzielni Mieszkaniowej . Z tych wszystkich nazwisk pojawiających się w strzeleckim totalizatorze kandydatów - jedynie to nazwisko oczywiście według mnie jest do przyjęcia. Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: do Strzlczanina IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 18:12 Goc Kocieniewski, Rurynkiewicz- wszyscy z sld. czy Strzelce nie zasługują na nic lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do Piotra IP: *.net81.citysat.com.pl 06.10.06, 18:46 Pytanie brzmiało - kto jest Twoim kandydatam a nie antykandydatem . No to kto ? Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: do Piotra IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:05 Czyżbyś Wando był/ła jednym z kandydatów i badasz swoje szanse na forum? Na kogo zagłosuję-jeszcze nie wiem, ale nie przyłożę ręki do zrobienia ze Strzelec folwarku sld-owa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:10 Pejter, mosz racja www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0bb7316be3034000.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do Piotra IP: *.net81.citysat.com.pl 07.10.06, 19:28 Fucha burmistrza mi nie pasuje/ za duzo roboty ,za mały zarobek./.Szkoda że zrezygnował Pan Cebula -też SLD .Dlatego sklaniałbym sie za kandydaurą Pana Goca ponieważ niby lweicowiec a jednak z TRZEŹWYM spojrzeniem na rzeczywistość. Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do Strzlczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 18:21 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Goc Kocieniewski, Rurynkiewicz- wszyscy z sld. czy Strzelce nie zasługują na > nic lepszego? aleś Ty chopie gupi, partia z warszawy rządzic bedzie czy facet któremu leza na sercu strzelce? Partia Ci złatwi drogi, chodniki, infrastrukture, miejsce pracy, bezpieczeństwoitd. i co tam kazdemu mieszkańcowi strzelec potrzeba. Pomyslunek czlowieka i chęc działania, zaangazowanie sie liczy a nie politykowanie, ale Ty pamietasz hasło "zawsze z partią" che che.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoszko Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:39 moim kandydatem jest Tata Marcina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do kokoszka IP: *.net81.citysat.com.pl 25.10.06, 21:34 A jak Marcin ma na nazwisko ? . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.net81.citysat.com.pl 09.10.06, 11:17 A moze Pan GAIDA -wice starosta strzelecki - jedną z jego glównych zalet to MLODOŚC .Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
am55 Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze 09.10.06, 11:45 a dlaczego piszecie na forum Opole a nie Strzelce Opolskie,może więcej osób by się wypowiedziało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do am55 IP: *.net81.citysat.com.pl 09.10.06, 19:27 A jak trafić na forum Strzelce Opolskie.Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am55 Re: do am55 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:16 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16759 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do am55 IP: *.net81.citysat.com.pl 09.10.06, 20:23 Wielkie dzieki - ale tam nikt nie zagląda. Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris kto na burgemejstra IP: *.chello.pl 10.10.06, 09:29 Cebula - łomatko, dobrze, że zrezygnował... Przeświadczenie o nieomylności nie świadczy o nieomylności. Pani Ewa - ehhh... Nieumiejętność w doborze ludzi. Wystarczy spojrzec, kto jej jej kierowcą na spotkaniach wyborczych, oczywiście za publiczną kaske. Kocieniewski - heheheheheheheheheheheheh, to ma być dowcip? Goc - hm, może... Ma doświadczenie. Tylko nie wiem, czy przy Fabianowskim nie rozwinął skrzydeł czy poprostu ich nie miał... Gaida - nie nie nie nie nie. Klapki na oczach. Brak elastyxczności. To typ urzędnika a nie menedżera. Chyba najlepszy byłby import z zewnątrz, kogoś, spoza układów, koterii, zawiści, zawistyjek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do Kris IP: *.net81.citysat.com.pl 10.10.06, 10:09 w strzeleckim totalizatorze pojawiaja sie jeszcze nazwiska - Pana Berdzika - nauczyciela gimnazjum , Pani Foryt - sołtysa Nowej Wsi, Pana Pawłowskiego - redaktora Strzelca Opolskiego - co TY na to . Pozdrawiam Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am55 Re: do Kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:44 Pani Foryt heheheheheheheheheheheheheheh,Pan Berdzik tu by trzeba było się zastanowić,wg.mnie niezły kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Kandydat na burmistrza Strzelec IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.06, 20:43 Na giełdzie kandydatów pojawiają się również nazwiska: Pawłowskiego popieranego przez Cebulę i Chabraszewskiego kandydata PiS.Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do wyborcy IP: *.net81.citysat.com.pl 11.10.06, 12:33 Nazwisko Chabaszewski - pierwszy raz słyszę , natomiast Pawłowski to ten z PZPR ?. Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: do Wandy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.06, 00:43 To ten Pawłowski. Ale teraz jest kandydatem Cebuli. Natomiast Chabraszewski to aktualny dyrektor gabinetu wojewody opolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do wyborcy IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 11:39 No to kto jest Twoim kandydatem - bo liste potencjalnych ,chyba wyczerpaliśmy . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 13:30 Czytam w NTO że Pani Foryt - zrezygnowała . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.uni.opole.pl 16.10.06, 16:21 do Wandy - Przegladając listę zastosowałem selekcje negatywną (czyli na kogo nie powinnienem głosować) i został mi Chabraszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do wybarcy IP: *.net81.citysat.com.pl 16.10.06, 20:15 Innymi slowy w 30 TYS miescie nie ma kandydata na Burmistrza , tylko trzeba przywieść gostka w teczce , który moze wie jak wygląda strzelecki ratusz ,ale do remizy strazackiej to zapewne by nie trafił . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
achim1 ReZalerzy od MN 17.10.06, 10:44 Kto wygra zalerzy od MN ,na kogo karze glosowac i czas by podala swego kandydata ludzie czekaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do achim1 IP: *.net81.citysat.com.pl 17.10.06, 18:32 MN zgłosiła Pana Waldemara GAIDĘ . Tylko nie rozumie , dlaczego wybór burmistrza ma zalezeć od MN, jezeli wybory sa bezpośrednie. Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: do achim1 IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.06, 23:51 Waldemar Gaida - na samą myśl, że on mógłby być Burmistrzem Strzelec żal d... ściska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: do achim1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 09:57 a gdzie jest lista osób kandydujących bo jakoś do tej pory jeszcze nie widziałam;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do Polak IP: *.net81.citysat.com.pl 18.10.06, 18:52 Może znasz człowieka? Trudno wyrokować . Swoją drogą z tego co słyszałam to Pan Gaida nic WIELKIEGI nie spaprał .Wskoczył na fotekik wicka po tym jak temu gostkowi z Mniejszości Niemieckiej nie podabał się ORZEŁ POLSKI na Starostwie.No ale widzę ,że go skreśliłeś . Jeżeli nie on to kto ?. Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Wandy Re: do Polak IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.06, 19:30 Najpierw wskoczył do Zarządu Starostwa, gdy przegrał wybory do gminy startując z listy AWS. Szybko się przemalował na Niemca. Ale nie chodzi o to, że nic nie spaprał ale o to, że tak naprawdę nic nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do Gość IP: *.net81.citysat.com.pl 18.10.06, 20:27 Tego nie wiedziałam ,że Pan Gaida to CHORĄGIEWKA. a co do jego zasług -to prawda ,że jego menażerskie osiągnięcia nie są imponujące.Jak nie Pan Gaida to twoim zdaniem -kto ? Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska2002 Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze 18.10.06, 23:23 Pojawia sie nazwisko pani Rurynkiewicz - TO SKANDAL Pani Rurenkiewicz to najpierw niech sie ze swoich dziwnych afer i interesow wytlumaczy ktore prowadzila ze swoim synem-alkoholikiem( oficjalnie to z jego firma)kiedy jeszcze miala pod soba spoldzielnie mieszkaniowa Uwazam ze osoba z taka przeszloscia nie ma prawa startowac na takie stanowiska Co do pani Foryt , to juz zal mi strzelczan jezeli ona by przeszla. Chodzilam z nia do szkoly i wiem ze jedynym jej osiagnieciem na stolku burmistrza bylo by powiekszenie jej wlasnego domu i konta. Nie ma w strzelcach drugiej tak id..tki. Czyli strzelce nie ma zadnego kandydata ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:19 czy pani Foryt kandyduje?????????????????????spraw Boże zeby to nie była prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do Gośka IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 18:08 Kandydawać może każdy - nawet ja. Gdybyś ZRUJNOWAŁA sie - 1zł 20 gr na dziesiejsze wydanie NTO ,to nie była by potrzebna Boza Prawda. A może napiszesz dlaczego nie .Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.06, 18:08 no niestety Foryt miala taki zamiar,ale ktos pisze ze zrezygnowala. CHWALA BOGU-bylo by straszne jakby taki kandydat jak ona mial jakiekolwiek szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do Gość IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 18:38 Każdy KANDYDAT ma szansę . Pisz i czytaj ZE ZROZUMIENIEM . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do grubaska 2002 IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 18:03 Widzę że z Ciebie FAJNY wyborca . Pani Ryrynkiewicz -nie ,bo ma synka alkoholika , Pani Foryt - nie bo LUBi i UMIE zarabiać pieniądze.Co do AFER Pani Rurynkiewicz to jeśli masz sprawdzone wiadomości to Powinnaś jako WZOROWA OBYWATELKA I WYBORCA złożyć zawiadomienie do prokuratury , a nie anonimowo oplówać kogoś na forum . Co do Pani Foryt - to mam dla Ciebie rewelacyjne wiadomości .Dzisejsza NTO podała listę kandydatów - bez Pani Foryt.A co do komentarza ,że Pani Foryt jest be bo ma dom i konto - a co to ma do rzeczy . Wolała bys , żeby kandydatem na burmistrza był bezdomny , który pobiera zasiłek z opieki społecznej . A moze poprost żal Ci d..ę ś....a , że chodziłyście do jednej klasy i taraz Pani Foryt żyje jak zyje a Ty być moze mieszkasz pod mostem. Nie podoba sie to nie głosuj , ale Gdybaś Miała odrobinę taktu to nie Prałabyś wyimaginowanych brudów na forum . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do wandy IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.06, 18:16 Co sie tak strasznie rzucasz , cos mi sie wydaje ze ty tu jakas swoja polityke prowadzisz wanda. O aferach pani rurynkiewicz pisano swego czasu w gazetych , tylko jakos dziwne ze sprawa nagle umilkla( napewno nie mieli z tym nic wspolnego opolscy koledzy z sld!!!!!) Co do foryt to ma grubaska sto procent racji !!!! nie moze osoba tak "plytka" i chciwa jak ona startowac na tak powazne stanowisko. Ja nie mieszkam pod mostem i tez nikomu niczego nie zazdroszcze ale mieszkalam w sasiedztwie foryt 20 i lat i to prawda ze nie ma drugiej tak stuknietej osoby w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do Gość IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 18:41 Pozamykali prawie całe opolskie SLD , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do gość IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 18:59 Pozamykali prawie całe opolskie SLD , A Panią Rurynkiewicz nie ruszyli a przydało by sie parę dodatkowych punktów ziobrowej prokuraturze . Gdyby mieli HAKA to wykorzystali by to w mgnieniu oka.Tak ,ze nie pisz głupot i nie wierz w to co piszą gazety .. Co do Pani Foryt nie wiem czy jest płytka i chciwa , a nawet jakby to prawo takim nie zabrania startu w wyborach . Nie dokońca kapuję co oznacza płytka i chciwa - czy kiedykolwiek Ciebie lub Twoich znajomych - oszukala ? Jezeli Jesteś sąsiadką Pani Foryt od 20 lat to czy za jej sołtysowskiej kadencji widzisz wokół Siebie jakieś zmiany . To ze ktoś jest STUKNIĘTY to mozesz powiedzieć o kazdym . Tylko co Twoim zdaniem oznacza że ktoś jest stuknięty .Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a moze wanda to da Re: do grubaska 2002 IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.06, 18:18 a moze wanda to nei wanda tylko danka , to wiele by tlumaczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do gość IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 19:05 Wanda to Wanda a Pani Foryt to niby Danka. Wanda to Pani Foryt ,a Danka to Wanda . Prosze przetłumacz na polskie. Wanda niby Danka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc wanda to chyba danka IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.06, 18:19 a moze wanda to nei wanda tylko danka , to wiele by tlumaczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Strzelczanka Re: wanda to chyba danka IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.06, 19:39 Aleście sobie dziewczyny dały po razie. Może już starczy. To forum zapowiadało się na merytoryczne. Co do wyborów - przyjrzyjmy się kandydatom i ich kampaniom. Jedno wiem na pewno- będę namawiać każdego do pójścia do urny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest super jest su Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: 64.92.167.* 04.11.06, 01:54 to komuna i do tego w teczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.net81.citysat.com.pl 20.10.06, 18:29 Z wątku ,który załozyłam wynika .że mikt nie ma SWOJEGO kandydata na burmistrza Strzelec Opolskich . Wszyscy wypowiadający sie stosuja POLITYKĘ NEGACJI . Czy w Strzelcach nikt nie ma kandydata na którego oddałby swój głos z czystym sercem ? . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska2002 wadna nie osmieszaj sie 21.10.06, 00:06 niewiem dla kogo zalozylas to forum ale od poczatku bylo widac ze testujesz szanse jednego z kandydatow( moze swoje) zakladasz forum dotyczace kandydata strzelec na forum opole <???? juz ten fakt byl dziwny i takie twoje na sile naciskanie i wymuszanie kto na kogo bedzie glosowal ??? niech ludze glosuja jak chca i tak ci tu nikt prawdy nie powie,a moze wydaje ci sie ze ktos ci tu napisze szczerze ze pojdzie glosowac na MN??? Co do twoje wypowiedzi za zazdroszcze "pani foryt" to sie mylisz , nie mieszkam pod mostem i nikomu nie zazdroszcze i moj dom napewno nie jest mniejszy od haty "pani foryt". Ktos tu pisal ze to pusta osoba . Huraaaaaaaaaaa nareszcie ktos powiedzial w tym calym forum cos madrego ( chociaz delikatnie to nazwal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: grubaska2002 IP: *.net81.citysat.com.pl 21.10.06, 15:07 Założyłam to forum nie dla siebie tylko dla tych , którzy chcż sie na przewodni temat wypowiedzieć .W jednym z postów napisałam ,że fucha burmistrza mnie nie interesuje bo za duzo roboty i za mało płacą. Nigdy nikogo do niczego nie zmuszałam .A dlaczego ktoś komu odpowiada MN nie nógłby sie tym pochwalić ? Czy to wstyd?.GRATULUJĘ - inwektywy w stosunku do pani foryt. , ktore pojawiają sie na tym forum i z których sie tak cieszysz odczytałaś jako JEDYNĄ MĄDRĄ WYPOWIEDŹ forowiczów biorących udział w dyskusji. Gratuluję w imieniu forowiczów i swoim. . Czytając Twoje posty , a nie znając pani foryt można odnieść wrazenie ,że PRAWDZIWYM PUSTAKIEM TO JESTEŚ TY . Zamiast pisac na przewodni temat wątku skupiasz sie na obrzucaniu ludzi błotem . Moim kandydatem na burmistrza jest Pan Tadeusz GOC. A Twoim / tylko bez inwektyw/ . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am55 Re: grubaska2002 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 15:52 "fucha burmistrza mnie nie interesuje" Wanda=Danka bo Danka wybiera się na radną hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: am55 IP: *.net81.citysat.com.pl 21.10.06, 15:59 A czy fuch radnego jest lepiej płatna . W którym z poprzednich postow am55 napisał/a/, że Pani Foryt wybiera sie na burmistrza . Czy przypadkowo nie dopasowujesz POGLĄDÓW do SYTUACJI ?. wANDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am55 do SAS albo wANDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:22 wANDA czy Sas???? ale dla ścisłości nigdzie nie napisałam,że P.Foryt wybiera się na burmistrza,czytaj ze zrozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do am55 IP: *.net81.citysat.com.pl 22.10.06, 15:05 Przeczytaj raz jeszcze temat tego wątku. Czepiłaś sie jakiejś forytowej ,a nie odpowiadasz na temat. Chcesz pogadać o forytowej -umów sie na kawę albo załuż osobny wątek. CZYTAJ / temat wątku / ZA ZROZUMIENIEM . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am55 do Wandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 21:42 Kobieto, czego Ty właśćiwie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do am55 IP: *.pools.arcor-ip.net 22.10.06, 22:12 Nie przejmuj sie am55, ta wanda -danka -sas testuje dla kogos jego szanse . sama robi rozna wpisy tylko po to zeby forum utrzymywalo sie na gorze. jak widac nikt tu nic ciekawego na ten temat nie odpowiada wiec niech sobie sama z soba pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: IP: *.net81.citysat.com.pl 23.10.06, 17:31 Macie rację nie ma co dalej ciągnąć za uszy tego wątku. Pytając forowiczów kto jest ich kandydatem na burmistrza Strzelec dowiedziałam sie tylko kto nie jest ich kandydatem . Jedynie ja potrafiłam postawić na kogoś i napisać o nim z imienia i nazwiska. Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: IP: *.uni.opole.pl 24.10.06, 18:12 Moim kandydatem jest Jan Chabraszewski. Po wysłuchaniu debaty w Radio Opole tylko on mnie przekonał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re:Zainteresowany IP: *.net81.citysat.com.pl 24.10.06, 18:27 Pisałam juz o tym nie mam nic przeciwko Panu Chabraszewskiemu / moze dlatego ,że kompletnie czlowieka nie znam /, być moze ,że czlowiek wie gdzie jest w Strzelcach ratusz , ale czt trafi do strazy pozarnej . Osobiście debaty nie słyszałam , może przytoczysz argumenty którymi zdobył Twój glos . To Twój kandydat i szanuję Twój wybór . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re:Zainteresowany IP: *.uni.opole.pl 25.10.06, 16:03 Jestem pewny, że Chabraszewski wie, gdzie jest Ratusz i Straż Pożarna, a nawet gdzie była kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do Zainteresowany IP: *.net81.citysat.com.pl 25.10.06, 18:02 O ratuszu i strazy powiedziałam oczywiscie w przenosni . Chodził mi o to ,że człowiek z zewnątrz przyniesiony w teczce prze rok będzie UCZYL SIE STRZELEC , zamiast natychmiast zacząć rozwiązywac problemy tego upadajacego miasta. Czy w ok. 30 tys społecznosci nie można znaleźć JEDNEGO SPRAWIEDLIWEGO . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: do sas IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.06, 23:04 Ci co już byli są be - stworzyli swoje koterie, obrośli tłuszczykiem (uwaga p. Waldek G.-trzeba popracować nie tylko głową w swoim gabinecie), założyli kółka wzajemnej adoracji; Ci co mogą przewietrzyć korytarze też niedobrzy! To na kogo wy ludzie czekacie? Ja stawiam na nowe - ten Chabraszewski wygląda na czarnego konia tych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Wandy Re: do Zainteresowany IP: *.uni.opole.pl 27.10.06, 12:11 Chabraszewski zna Strzelce, gdyż mieszka 20 lat w Gminie Strzelce Opolskie - konkretnie w Kadłubie. Np. wielokrotnie z Gminą i Powiatem negocjował regulaminy wynagrodzeń w oświacie, działa w Stowarzyszeniu (prezes), które wybudowało z Gminą salę gimnastyczną w Kadłubie, bierze udził w gminie w wielu innych działaniach społecznych i politycznych.Zna doskonale problemy Strzelec i całej gminy, i napewno nie będzie się uczył tej gminy rok. A poniewaz jest człowiekiem spoza układu strzeleckiego ma nowe spojrzenie na miasto i gminę. Zaś praca w administracji rządowej (Dyrektor Gabinetu Wojewody opolskiego)dała mu szerokie doswiadczenie w bolączkach samorządów, gdyż to UW nadzoruje prace samorządów. To najlepszy kandydat na to, aby Strzelce zmienić na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: do Zainteresowany IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.06, 20:06 Będę głosował na Chabraszewskiego. Inni już brali udział we władzy w Strzelcach. Efekty ich pracy widać. Czas na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do Krzyś IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 18:32 To prawda ,ze Strzelce przez ostatnie lata okropnie podupadły , to prawda ,ze wiekszosc kandydatów to zgrane karty . Moze tez przychyliłabym się do kandydatury Pana Chabraszewskiego , ale gościa wogóle nie znam i praktycznie nie wiem kto to jest . No chyba ,zeby przyjąć , że ta anonimowosc jest jego największym atutem . Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:59 Na forum Strzelce Opolskie szwargocą. Also, Herzlichen Glueckwunsch! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś