Dodaj do ulubionych

Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strzelec O

IP: *.net81.citysat.com.pl 04.10.06, 10:26
Obserwuj wątek
    • Gość: Strzelczanin Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.06, 20:43
      Nie Pan Waldek, nie Pani Ewa
      • wp2007 Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze 05.10.06, 12:39
        Pytałam kogo widzisz w strzeleckim ratuszu, a nie kogo nie widzisz . WANDA
        • Gość: hanysek Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.06, 17:13
          Erica Steinbach
          • Gość: Wanda Re: do hanyska IP: *.net81.citysat.com.pl 05.10.06, 18:35
            Starzy ludzie gadali - Jak Masz głupio gadać to lepiej nic nie gadaj . Wanda
            • Gość: Strzelczanin Re: do Wandy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.06, 23:30
              Piszę kogo nie widzę, bo znam nazwiska chętnych do kandydowania na ten
              urząd.Wolę zastosować tu metodę eliminacji kandydatów niż wyboru. Pozdrawiam. A
              może napiszesz, kogo Ty widzisz?
              • Gość: Wanda Re: do Strzlczanina IP: *.net81.citysat.com.pl 06.10.06, 11:45
                Ponać ma startować Pan Tadeusz GOC - aktualny prezes Spółdzielni
                Mieszkaniowej . Z tych wszystkich nazwisk pojawiających się w strzeleckim
                totalizatorze kandydatów - jedynie to nazwisko oczywiście według mnie jest do
                przyjęcia. Wanda
                • Gość: Piotr Re: do Strzlczanina IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 18:12
                  Goc Kocieniewski, Rurynkiewicz- wszyscy z sld. czy Strzelce nie zasługują na
                  nic lepszego?
                  • Gość: Wanda Re: do Piotra IP: *.net81.citysat.com.pl 06.10.06, 18:46
                    Pytanie brzmiało - kto jest Twoim kandydatam a nie antykandydatem . No to kto ?
                    Wanda
                    • Gość: Piotr Re: do Piotra IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:05
                      Czyżbyś Wando był/ła jednym z kandydatów i badasz swoje szanse na forum? Na
                      kogo zagłosuję-jeszcze nie wiem, ale nie przyłożę ręki do zrobienia ze Strzelec
                      folwarku sld-owa
                      • Gość: gosc Re: do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:10
                        Pejter, mosz racja

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0bb7316be3034000.html
                        • Gość: Piotr Re: do Piotra IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.06, 16:44
                          Mom!
                      • Gość: Wanda Re: do Piotra IP: *.net81.citysat.com.pl 07.10.06, 19:28
                        Fucha burmistrza mi nie pasuje/ za duzo roboty ,za mały zarobek./.Szkoda że
                        zrezygnował Pan Cebula -też SLD .Dlatego sklaniałbym sie za kandydaurą Pana
                        Goca ponieważ niby lweicowiec a jednak z TRZEŹWYM spojrzeniem na rzeczywistość.
                        Wanda
                  • Gość: gosc Re: do Strzlczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 18:21
                    Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Goc Kocieniewski, Rurynkiewicz- wszyscy z sld. czy Strzelce nie zasługują na
                    > nic lepszego?

aleś Ty chopie gupi, partia z warszawy rządzic bedzie czy facet któremu leza na
                    sercu strzelce? Partia Ci złatwi drogi, chodniki, infrastrukture, miejsce pracy,
                    bezpieczeństwoitd. i co tam kazdemu mieszkańcowi strzelec potrzeba. Pomyslunek
                    czlowieka i chęc działania, zaangazowanie sie liczy a nie politykowanie, ale Ty
                    pamietasz hasło "zawsze z partią" che che..
      • Gość: kokoszko Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:39
        moim kandydatem jest Tata Marcina
        • Gość: Wanda Re: do kokoszka IP: *.net81.citysat.com.pl 25.10.06, 21:34
          A jak Marcin ma na nazwisko ? . Wanda
    • Gość: Wanda Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.net81.citysat.com.pl 09.10.06, 11:17
      A moze Pan GAIDA -wice starosta strzelecki - jedną z jego glównych zalet to
      MLODOŚC .Wanda
      • am55 Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze 09.10.06, 11:45
        a dlaczego piszecie na forum Opole a nie Strzelce Opolskie,może więcej osób by
        się wypowiedziało?
        • Gość: Wanda Re: do am55 IP: *.net81.citysat.com.pl 09.10.06, 19:27
          A jak trafić na forum Strzelce Opolskie.Wanda
          • Gość: am55 Re: do am55 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:16
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16759
            • Gość: Wanda Re: do am55 IP: *.net81.citysat.com.pl 09.10.06, 20:23
              Wielkie dzieki - ale tam nikt nie zagląda. Wanda
              • Gość: Kris kto na burgemejstra IP: *.chello.pl 10.10.06, 09:29
                Cebula - łomatko, dobrze, że zrezygnował... Przeświadczenie o nieomylności nie
                świadczy o nieomylności.
                Pani Ewa - ehhh... Nieumiejętność w doborze ludzi. Wystarczy spojrzec, kto jej
                jej kierowcą na spotkaniach wyborczych, oczywiście za publiczną kaske.
                Kocieniewski - heheheheheheheheheheheheh, to ma być dowcip?
                Goc - hm, może... Ma doświadczenie. Tylko nie wiem, czy przy Fabianowskim nie
                rozwinął skrzydeł czy poprostu ich nie miał...
                Gaida - nie nie nie nie nie. Klapki na oczach. Brak elastyxczności. To typ
                urzędnika a nie menedżera.
                Chyba najlepszy byłby import z zewnątrz, kogoś, spoza układów, koterii, zawiści,
                zawistyjek.
                • Gość: Wanda Re: do Kris IP: *.net81.citysat.com.pl 10.10.06, 10:09
                  w strzeleckim totalizatorze pojawiaja sie jeszcze nazwiska - Pana Berdzika -
                  nauczyciela gimnazjum , Pani Foryt - sołtysa Nowej Wsi, Pana Pawłowskiego -
                  redaktora Strzelca Opolskiego - co TY na to . Pozdrawiam Wanda
                  • Gość: am55 Re: do Kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:44
                    Pani Foryt heheheheheheheheheheheheheheh,Pan Berdzik tu by trzeba było się
                    zastanowić,wg.mnie niezły kandydat.
                    • Gość: Wyborca Kandydat na burmistrza Strzelec IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.06, 20:43
                      Na giełdzie kandydatów pojawiają się również nazwiska: Pawłowskiego popieranego
                      przez Cebulę i Chabraszewskiego kandydata PiS.Co wy na to?
                      • Gość: Wanda Re: do wyborcy IP: *.net81.citysat.com.pl 11.10.06, 12:33
                        Nazwisko Chabaszewski - pierwszy raz słyszę , natomiast Pawłowski to ten z
                        PZPR ?. Wanda
                        • Gość: wyborca Re: do Wandy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.06, 00:43
                          To ten Pawłowski. Ale teraz jest kandydatem Cebuli. Natomiast Chabraszewski to
                          aktualny dyrektor gabinetu wojewody opolskiego.
                          • Gość: Wanda Re: do wyborcy IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 11:39
                            No to kto jest Twoim kandydatem - bo liste potencjalnych ,chyba
                            wyczerpaliśmy . Wanda
    • Gość: Wanda Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 13:30
      Czytam w NTO że Pani Foryt - zrezygnowała . Wanda
      • Gość: wyborca Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.uni.opole.pl 16.10.06, 16:21
        do Wandy - Przegladając listę zastosowałem selekcje negatywną (czyli na kogo
        nie powinnienem głosować) i został mi Chabraszewski.
        • Gość: Wanda Re: do wybarcy IP: *.net81.citysat.com.pl 16.10.06, 20:15
          Innymi slowy w 30 TYS miescie nie ma kandydata na Burmistrza , tylko trzeba
          przywieść gostka w teczce , który moze wie jak wygląda strzelecki ratusz ,ale
          do remizy strazackiej to zapewne by nie trafił . Sas
          • achim1 ReZalerzy od MN 17.10.06, 10:44
            Kto wygra zalerzy od MN ,na kogo karze glosowac i czas by podala swego
            kandydata ludzie czekaja
            • Gość: Wanda Re: do achim1 IP: *.net81.citysat.com.pl 17.10.06, 18:32
              MN zgłosiła Pana Waldemara GAIDĘ . Tylko nie rozumie , dlaczego wybór
              burmistrza ma zalezeć od MN, jezeli wybory sa bezpośrednie. Wanda
              • Gość: Polak Re: do achim1 IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.06, 23:51
                Waldemar Gaida - na samą myśl, że on mógłby być Burmistrzem Strzelec żal d...
                ściska.
                • Gość: Gośka Re: do achim1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 09:57
                  a gdzie jest lista osób kandydujących bo jakoś do tej pory jeszcze nie
                  widziałam;-((
                • Gość: Wanda Re: do Polak IP: *.net81.citysat.com.pl 18.10.06, 18:52
                  Może znasz człowieka? Trudno wyrokować . Swoją drogą z tego co słyszałam to
                  Pan Gaida nic WIELKIEGI nie spaprał .Wskoczył na fotekik wicka po tym jak temu
                  gostkowi z Mniejszości Niemieckiej nie podabał się ORZEŁ POLSKI na
                  Starostwie.No ale widzę ,że go skreśliłeś . Jeżeli nie on to kto ?. Wanda
                  • Gość: do Wandy Re: do Polak IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.06, 19:30
                    Najpierw wskoczył do Zarządu Starostwa, gdy przegrał wybory do gminy startując
                    z listy AWS. Szybko się przemalował na Niemca. Ale nie chodzi o to, że nic nie
                    spaprał ale o to, że tak naprawdę nic nie zrobił.
                    • Gość: Wanda Re: do Gość IP: *.net81.citysat.com.pl 18.10.06, 20:27
                      Tego nie wiedziałam ,że Pan Gaida to CHORĄGIEWKA. a co do jego zasług -to
                      prawda ,że jego menażerskie osiągnięcia nie są imponujące.Jak nie Pan Gaida to
                      twoim zdaniem -kto ? Wanda
    • grubaska2002 Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze 18.10.06, 23:23
      Pojawia sie nazwisko pani Rurynkiewicz - TO SKANDAL
      Pani Rurenkiewicz to najpierw niech sie ze swoich dziwnych afer i interesow
      wytlumaczy ktore prowadzila ze swoim synem-alkoholikiem( oficjalnie to z jego
      firma)kiedy jeszcze miala pod soba spoldzielnie mieszkaniowa
      Uwazam ze osoba z taka przeszloscia nie ma prawa startowac na takie stanowiska
      Co do pani Foryt , to juz zal mi strzelczan jezeli ona by przeszla.
      Chodzilam z nia do szkoly i wiem ze jedynym jej osiagnieciem na stolku
      burmistrza bylo by powiekszenie jej wlasnego domu i konta. Nie ma w strzelcach
      drugiej tak id..tki.
      Czyli strzelce nie ma zadnego kandydata ??????
      • Gość: Gośka Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:19
        czy pani Foryt kandyduje?????????????????????spraw Boże zeby to nie była prawda.
        • Gość: Wanda Re: do Gośka IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 18:08
          Kandydawać może każdy - nawet ja. Gdybyś ZRUJNOWAŁA sie - 1zł 20 gr na
          dziesiejsze wydanie NTO ,to nie była by potrzebna Boza Prawda. A może napiszesz
          dlaczego nie .Wanda
        • Gość: gosc Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.06, 18:08
          no niestety Foryt miala taki zamiar,ale ktos pisze ze zrezygnowala.
          CHWALA BOGU-bylo by straszne jakby taki kandydat jak ona mial jakiekolwiek szanse
          • Gość: Wanda Re: do Gość IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 18:38
            Każdy KANDYDAT ma szansę . Pisz i czytaj ZE ZROZUMIENIEM . Wanda
      • Gość: Wanda Re: do grubaska 2002 IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 18:03
        Widzę że z Ciebie FAJNY wyborca . Pani Ryrynkiewicz -nie ,bo ma synka
        alkoholika , Pani Foryt - nie bo LUBi i UMIE zarabiać pieniądze.Co do AFER Pani
        Rurynkiewicz to jeśli masz sprawdzone wiadomości to Powinnaś jako WZOROWA
        OBYWATELKA I WYBORCA złożyć zawiadomienie do prokuratury , a nie anonimowo
        oplówać kogoś na forum . Co do Pani Foryt - to mam dla Ciebie rewelacyjne
        wiadomości .Dzisejsza NTO podała listę kandydatów - bez Pani Foryt.A co do
        komentarza ,że Pani Foryt jest be bo ma dom i konto - a co to ma do rzeczy .
        Wolała bys , żeby kandydatem na burmistrza był bezdomny , który pobiera zasiłek
        z opieki społecznej . A moze poprost żal Ci d..ę ś....a , że chodziłyście do
        jednej klasy i taraz Pani Foryt żyje jak zyje a Ty być moze mieszkasz pod
        mostem. Nie podoba sie to nie głosuj , ale Gdybaś Miała odrobinę taktu to nie
        Prałabyś wyimaginowanych brudów na forum . Wanda
        • Gość: gosc Re: do wandy IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.06, 18:16
          Co sie tak strasznie rzucasz , cos mi sie wydaje ze ty tu jakas swoja polityke
          prowadzisz wanda.
          O aferach pani rurynkiewicz pisano swego czasu w gazetych , tylko jakos dziwne
          ze sprawa nagle umilkla( napewno nie mieli z tym nic wspolnego opolscy koledzy z
          sld!!!!!)
          Co do foryt to ma grubaska sto procent racji !!!! nie moze osoba tak "plytka" i
          chciwa jak ona startowac na tak powazne stanowisko.
          Ja nie mieszkam pod mostem i tez nikomu niczego nie zazdroszcze ale mieszkalam w
          sasiedztwie foryt 20 i lat i to prawda ze nie ma drugiej tak stuknietej osoby w
          okolicy
          • Gość: Sas Re: do Gość IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 18:41
            Pozamykali prawie całe opolskie SLD ,
          • Gość: Wanda Re: do gość IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 18:59
            Pozamykali prawie całe opolskie SLD , A Panią Rurynkiewicz nie ruszyli a
            przydało by sie parę dodatkowych punktów ziobrowej prokuraturze . Gdyby mieli
            HAKA to wykorzystali by to w mgnieniu oka.Tak ,ze nie pisz głupot i nie wierz w
            to co piszą gazety .. Co do Pani Foryt nie wiem czy jest płytka i chciwa , a
            nawet jakby to prawo takim nie zabrania startu w wyborach . Nie dokońca kapuję
            co oznacza płytka i chciwa - czy kiedykolwiek Ciebie lub Twoich znajomych -
            oszukala ? Jezeli Jesteś sąsiadką Pani Foryt od 20 lat to czy za jej
            sołtysowskiej kadencji widzisz wokół Siebie jakieś zmiany . To ze ktoś jest
            STUKNIĘTY to mozesz powiedzieć o kazdym . Tylko co Twoim zdaniem oznacza że
            ktoś jest stuknięty .Wanda
        • Gość: a moze wanda to da Re: do grubaska 2002 IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.06, 18:18
          a moze wanda to nei wanda tylko danka , to wiele by tlumaczylo
          • Gość: Wanda Re: do gość IP: *.net81.citysat.com.pl 19.10.06, 19:05
            Wanda to Wanda a Pani Foryt to niby Danka. Wanda to Pani Foryt ,a Danka to
            Wanda . Prosze przetłumacz na polskie. Wanda niby Danka.
        • Gość: gosc wanda to chyba danka IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.06, 18:19
          a moze wanda to nei wanda tylko danka , to wiele by tlumaczylo
          • Gość: też Strzelczanka Re: wanda to chyba danka IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.06, 19:39
            Aleście sobie dziewczyny dały po razie. Może już starczy. To forum zapowiadało
            się na merytoryczne. Co do wyborów - przyjrzyjmy się kandydatom i ich
            kampaniom. Jedno wiem na pewno- będę namawiać każdego do pójścia do urny.
      • Gość: jest super jest su Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: 64.92.167.* 04.11.06, 01:54
        to komuna i do tego w teczce.
    • Gość: Wanda Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.net81.citysat.com.pl 20.10.06, 18:29
      Z wątku ,który załozyłam wynika .że mikt nie ma SWOJEGO kandydata na
      burmistrza Strzelec Opolskich . Wszyscy wypowiadający sie stosuja POLITYKĘ
      NEGACJI . Czy w Strzelcach nikt nie ma kandydata na którego oddałby swój głos z
      czystym sercem ? . Wanda
      • grubaska2002 wadna nie osmieszaj sie 21.10.06, 00:06
        niewiem dla kogo zalozylas to forum ale od poczatku bylo widac ze testujesz
        szanse jednego z kandydatow( moze swoje)
        zakladasz forum dotyczace kandydata strzelec na forum opole <???? juz ten fakt
        byl dziwny i takie twoje na sile naciskanie i wymuszanie kto na kogo bedzie
        glosowal ???
        niech ludze glosuja jak chca i tak ci tu nikt prawdy nie powie,a moze wydaje ci
        sie ze ktos ci tu napisze szczerze ze pojdzie glosowac na MN???
        Co do twoje wypowiedzi za zazdroszcze "pani foryt" to sie mylisz , nie mieszkam
        pod mostem i nikomu nie zazdroszcze i moj dom napewno nie jest mniejszy od haty
        "pani foryt". Ktos tu pisal ze to pusta osoba . Huraaaaaaaaaaa nareszcie ktos
        powiedzial w tym calym forum cos madrego ( chociaz delikatnie to nazwal)
        • Gość: Wanda Re: grubaska2002 IP: *.net81.citysat.com.pl 21.10.06, 15:07
          Założyłam to forum nie dla siebie tylko dla tych , którzy chcż sie na
          przewodni temat wypowiedzieć .W jednym z postów napisałam ,że fucha burmistrza
          mnie nie interesuje bo za duzo roboty i za mało płacą. Nigdy nikogo do niczego
          nie zmuszałam .A dlaczego ktoś komu odpowiada MN nie nógłby sie tym pochwalić ?
          Czy to wstyd?.GRATULUJĘ - inwektywy w stosunku do pani foryt. , ktore
          pojawiają sie na tym forum i z których sie tak cieszysz odczytałaś jako JEDYNĄ
          MĄDRĄ WYPOWIEDŹ forowiczów biorących udział w dyskusji. Gratuluję w imieniu
          forowiczów i swoim. . Czytając Twoje posty , a nie znając pani foryt można
          odnieść wrazenie ,że PRAWDZIWYM PUSTAKIEM TO JESTEŚ TY . Zamiast pisac na
          przewodni temat wątku skupiasz sie na obrzucaniu ludzi błotem . Moim kandydatem
          na burmistrza jest Pan Tadeusz GOC. A Twoim / tylko bez inwektyw/ . Wanda
          • Gość: am55 Re: grubaska2002 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 15:52
            "fucha burmistrza mnie nie interesuje" Wanda=Danka bo Danka wybiera się na
            radną hehehe
            • Gość: Sas Re: am55 IP: *.net81.citysat.com.pl 21.10.06, 15:59
              A czy fuch radnego jest lepiej płatna . W którym z poprzednich postow am55
              napisał/a/, że Pani Foryt wybiera sie na burmistrza . Czy przypadkowo nie
              dopasowujesz POGLĄDÓW do SYTUACJI ?. wANDA
              • Gość: am55 do SAS albo wANDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:22
                wANDA czy Sas???? ale dla ścisłości nigdzie nie napisałam,że P.Foryt wybiera
                się na burmistrza,czytaj ze zrozumieniem!
                • Gość: Wanda Re: do am55 IP: *.net81.citysat.com.pl 22.10.06, 15:05
                  Przeczytaj raz jeszcze temat tego wątku. Czepiłaś sie jakiejś forytowej ,a nie
                  odpowiadasz na temat. Chcesz pogadać o forytowej -umów sie na kawę albo załuż
                  osobny wątek. CZYTAJ / temat wątku / ZA ZROZUMIENIEM . Wanda
                  • Gość: am55 do Wandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 21:42
                    Kobieto, czego Ty właśćiwie chcesz?
                    • Gość: gosc Re: do am55 IP: *.pools.arcor-ip.net 22.10.06, 22:12
                      Nie przejmuj sie am55, ta wanda -danka -sas testuje dla kogos jego szanse . sama
                      robi rozna wpisy tylko po to zeby forum utrzymywalo sie na gorze. jak widac nikt
                      tu nic ciekawego na ten temat nie odpowiada wiec niech sobie sama z soba pisze
                      • Gość: Wanda Re: IP: *.net81.citysat.com.pl 23.10.06, 17:31
                        Macie rację nie ma co dalej ciągnąć za uszy tego wątku. Pytając forowiczów kto
                        jest ich kandydatem na burmistrza Strzelec dowiedziałam sie tylko kto nie jest
                        ich kandydatem . Jedynie ja potrafiłam postawić na kogoś i napisać o nim z
                        imienia i nazwiska. Wanda
                        • Gość: Zainteresowany Re: IP: *.uni.opole.pl 24.10.06, 18:12
                          Moim kandydatem jest Jan Chabraszewski. Po wysłuchaniu debaty w Radio Opole
                          tylko on mnie przekonał.
                          • Gość: Wanda Re:Zainteresowany IP: *.net81.citysat.com.pl 24.10.06, 18:27
                            Pisałam juz o tym nie mam nic przeciwko Panu Chabraszewskiemu / moze
                            dlatego ,że kompletnie czlowieka nie znam /, być moze ,że czlowiek wie gdzie
                            jest w Strzelcach ratusz , ale czt trafi do strazy pozarnej . Osobiście debaty
                            nie słyszałam , może przytoczysz argumenty którymi zdobył Twój glos . To Twój
                            kandydat i szanuję Twój wybór . Wanda
                            • Gość: Zainteresowany Re:Zainteresowany IP: *.uni.opole.pl 25.10.06, 16:03
                              Jestem pewny, że Chabraszewski wie, gdzie jest Ratusz i Straż Pożarna, a nawet
                              gdzie była kiedyś.
                              • Gość: Sas Re: do Zainteresowany IP: *.net81.citysat.com.pl 25.10.06, 18:02
                                O ratuszu i strazy powiedziałam oczywiscie w przenosni . Chodził mi o to ,że
                                człowiek z zewnątrz przyniesiony w teczce prze rok będzie UCZYL SIE STRZELEC ,
                                zamiast natychmiast zacząć rozwiązywac problemy tego upadajacego miasta. Czy w
                                ok. 30 tys społecznosci nie można znaleźć JEDNEGO SPRAWIEDLIWEGO . Wanda
                                • Gość: aha Re: do sas IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.06, 23:04
                                  Ci co już byli są be - stworzyli swoje koterie, obrośli tłuszczykiem (uwaga p.
                                  Waldek G.-trzeba popracować nie tylko głową w swoim gabinecie), założyli kółka
                                  wzajemnej adoracji; Ci co mogą przewietrzyć korytarze też niedobrzy! To na kogo
                                  wy ludzie czekacie? Ja stawiam na nowe - ten Chabraszewski wygląda na czarnego
                                  konia tych wyborów
                                • Gość: do Wandy Re: do Zainteresowany IP: *.uni.opole.pl 27.10.06, 12:11
                                  Chabraszewski zna Strzelce, gdyż mieszka 20 lat w Gminie Strzelce Opolskie -
                                  konkretnie w Kadłubie. Np. wielokrotnie z Gminą i Powiatem negocjował
                                  regulaminy wynagrodzeń w oświacie, działa w Stowarzyszeniu (prezes), które
                                  wybudowało z Gminą salę gimnastyczną w Kadłubie, bierze udził w gminie w wielu
                                  innych działaniach społecznych i politycznych.Zna doskonale problemy Strzelec i
                                  całej gminy, i napewno nie będzie się uczył tej gminy rok. A poniewaz jest
                                  człowiekiem spoza układu strzeleckiego ma nowe spojrzenie na miasto i gminę.
                                  Zaś praca w administracji rządowej (Dyrektor Gabinetu Wojewody opolskiego)dała
                                  mu szerokie doswiadczenie w bolączkach samorządów, gdyż to UW nadzoruje prace
                                  samorządów. To najlepszy kandydat na to, aby Strzelce zmienić na lepsze.
                                  • Gość: Krzyś Re: do Zainteresowany IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.06, 20:06
                                    Będę głosował na Chabraszewskiego. Inni już brali udział we władzy w
                                    Strzelcach. Efekty ich pracy widać. Czas na zmianę.
                                    • Gość: Wanda Re: do Krzyś IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 18:32
                                      To prawda ,ze Strzelce przez ostatnie lata okropnie podupadły , to prawda ,ze
                                      wiekszosc kandydatów to zgrane karty . Moze tez przychyliłabym się do
                                      kandydatury Pana Chabraszewskiego , ale gościa wogóle nie znam i praktycznie
                                      nie wiem kto to jest . No chyba ,zeby przyjąć , że ta anonimowosc jest jego
                                      największym atutem . Wanda
    • Gość: opolanin Re: Kto jest Twoim kandydatem na burmistrza Strze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:59
      Na forum Strzelce Opolskie szwargocą. Also, Herzlichen Glueckwunsch! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka