Dodaj do ulubionych

bee all black

22.04.13, 17:56
Ma i ja swojego all black,a zeby bylo weselej to juz drugi all black,pierwszy to aprica presto.A teraz mam pytanie do mam 3latkow.Mieszcza sie Wasze dzieci w tym wozku? bo moja ledwie,buda doslownie 2cm nad glowa,za to w aprica ma bardzo duzo miejsca do daszku.Czy to bee takie male czy aprica taka duza.Dobrze ze wozek docelowo dla syna a on ma duuzo miejsca i dopiero 15miesiecy.
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: bee all black 22.04.13, 19:27
      Moja 3-latka ma miejsce w bee i jest jej super wygodniesmile Nawet szelki w tym egzemplarzu są długiesmile Swoją drogą to faktycznie aprica jest spora - miałam ochotę ją kupić, ale nie odważyłam się na ściąganie z USA.

Ostatecznie bardzo się cieszę, bo jestem bee zachwyconasmile
    • sylki Re: bee all black 22.04.13, 19:32
      wyciągnęłaś siedzisko do końca?
      Moja córka mając 104 cm się w nim mieściła, ale to już rąk na styk bym powiedziała.
      • pysia.78 Re: bee all black 22.04.13, 22:13
        Bo moja to z tych przerosnietych,106cm i 12.5-13kg.A aprica sprzedaje wlasnie bo sie koszmarnnie podbija a raczej wcale.I lepsza dla wysokich a ja tylko 166cm mam,ale wozek jest ogromny,pewnie i 6 latek by siedzial wygodnie.
        • afroddytta Re: bee all black 22.04.13, 22:21
          A możesz jakieś szczegóły dot. sprzedaży podesłać, bo koleżanka szuka czegoś takiego chyba.
          • pysia.78 Re: bee all black 23.04.13, 02:29
            Ja ten wozek sprzedaje w usa,w PL bede tylko bugaboo cam sprzedawala,bo po wizycie w PL ze mna nie wraca,mam zamiar kupic joolz bo u mnie nie ma tych wozkow.
            • tygisek Re: bee all black 23.04.13, 07:30
              moj 3i pol latek ma jeszcze mnostwo miejsca w bee i jest mu bardzo wygodnie, pasy tez nam sie trafily dlugie chyba, bo musze je jeszcze skracac po zimie....no ale moj mlody jest z tych szczupaczkow wink
              • didis Re: bee all black 23.04.13, 09:14
                Mój 3 latek ma mało miejsca, ale się mieścismile Oglądałam jeszcze stokke scoota, fatalny i chyba zostaję przy bee.
                • pysia.78 Re: bee all black 23.04.13, 15:11
                  U nas z pasami nie ma problemu,tylko nad glowa prawie miejsca brak,ale maly ma baaardzo duzo miejsca wiec ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka