Dodaj do ulubionych

Coś mi się wydaje, że januszko kowalski wróci

IP: 217.96.51.* 16.11.06, 17:40
bo gdzieżby chłopczyk oddał komuś kasę, zamiast samemu zarabiać. A może jego
koledzy mają juz jakiś układ. Nie daj boże żeby został wiceprezydentem, wtedy
kupuję dom na wsi i wyprowadzam się z Opola i nie zagłosuję więcej na Rysia
Z. (imię i nazwisko januszka celowo z małej litery - maluczki on człowieczek)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kalhoty Januszko wrócił!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 17:00
      Miałeś recht, Hose. Januszko wrócił. Jego "drużyna" właśnie rozpieprza nowo
      wybraną Radę Miasta Opola. Pierwszy krok do zatopienia opolskiej Platformy. Ojcu
      Rydzykowi serce rośnie.
      • Gość: fanfan_tulipan Re: Januszko wrócił!!! IP: *.centrum.punkt.pl 30.11.06, 22:52
        Drużyna nie"rozpieprza", tylko prowadzi strategicznie przemyślaną i dynamiczną
        grę polityczną.
        Ktoś może
        zarzucić, że czas noszenia granatów się skończył i teraz należy zabrać się do
        pracy dla
        dobra miasta Opola i jego mieszkańców.
        Problem jednak w tym, że nasze samorządy zostały upolitycznione na maxa
        i radni różnego autoramentu zamiast tworzyć mądre prawo lokalne i pracować na
        rzecz lokalnych społeczność zostali uwikłani w permanentną grę polityczną.
        Ot, taki chocholi taniec. Wiecie co mam na myśli?
      • Gość: megafix Re: Januszko wrócił!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 09:07
        mnie też rośnie - czym gorzej dla platformy tym mnie się polepsza
        • Gość: młody opolanin Re: Januszko wrócił!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 09:17
          Brawo Janusz i jego drużyna! Tak trzymać! Psy szczekają ale karawana idzie
          dalej. Kowalowcy naprzód! Jarmuziewicz na drzewo banany prostować!
    • Gość: kasownik Re: Coś mi się wydaje, że januszko kowalski wróci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 10:05
      A czy Kowalski rozliczył się za banery i piasek?
    • Gość: Mgła Re: Coś mi się wydaje, że januszko kowalski wróci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 10:15
      Jasne... To wszystko dzieje się za sprawą agentury i ciemnej strony mocy.
      NIestety Jaśku jesteś taki sam, jak miłościwie nam panujący LEch i Jarek.
      Faktycznie Ty i Twoje zaplecze wpisuje się w obraz PIS-u. Atmosfera wzajemnych
      oskarżeń i podejrzliwości wpływa na destabilizację polskiej sceny politycznej.
      W Opolu też...
    • Gość: :) Re: Coś mi się wydaje, że januszko kowalski wróci IP: 217.173.202.* 05.12.06, 23:39
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka