Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:14 Zróbcie coś dla nas - Opolan!!! ZAKOPOCIE SIE W ZIEMI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tyka Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:14 A co w nich jest nie tak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.centrum.punkt.pl 27.12.06, 23:18 Nie rozumiem, co ma z tymi panami wspólnego Patryk Jaki??? I co on takiego zrobił, żeby aż dać się zakopać dla dobra publicznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:21 Jak to co zrobił podaje rękę Kwitakowi - i to jest wystarczający powód! - do piachu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:22 Nie tylko podaje mu rękę - ale razem pracują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.centrum.punkt.pl 27.12.06, 23:30 Podobno tego Kwiatka w szeregach partyjnych PO trzymają tylko na wypadek, gdyby któryś z kolegów potrzebował nerki... Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: refa Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:33 hyhyyhyh - Seba jest dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohemont Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:35 NO właśnie! Wszycy mowią ze Jaki to inteligentny gość - a trzyma z Kwiatkiem i Kowalskim! - przykro mi - kompletne zero!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behememłot Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:43 To ja jestem ty, ty, ty ... uzurpatorze jeden !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohemont Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:48 tzn kto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.centrum.punkt.pl 27.12.06, 23:50 Dzienks ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.centrum.punkt.pl 27.12.06, 23:53 Behemot - użyj broni jądrowej na tego uzurpatora! W jaja go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chirurg Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:52 Zgadza się. Jest tolerowany jako Potencjalny dawca Organów (PdO dla PO). Na najbliższym konsylium lekarskim zastanowimy się jednak, czy nie lepiej będzie potraktować go jako wrzód na dupie (WnD) i wyciąć w cholerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJ Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:04 zapomniałeś dopisać - Tadeuesz Jarmuśmiewicz. - wytne go - bo jest lepszy od moich nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.chello.pl 28.12.06, 00:36 Ja tam lubię Kwiatka<i>.Szczególnie dostawać.To był żart.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś