Dodaj do ulubionych

Kowalski, Kwiatek i Jaki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:14
Zróbcie coś dla nas - Opolan!!! ZAKOPOCIE SIE W ZIEMI!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tyka Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:14
      A co w nich jest nie tak ??
      • Gość: Seba Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.centrum.punkt.pl 27.12.06, 23:18
        Nie rozumiem, co ma z tymi panami wspólnego Patryk Jaki???
        I co on takiego zrobił, żeby aż dać się zakopać dla dobra publicznego?
        • Gość: Stefan Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:21
          Jak to co zrobił podaje rękę Kwitakowi - i to jest wystarczający powód! - do
          piachu !
          • Gość: Jolka Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:21
          • Gość: Zyta Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:22
            Nie tylko podaje mu rękę - ale razem pracują!!!
            • Gość: Seba Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.centrum.punkt.pl 27.12.06, 23:30
              Podobno tego Kwiatka w szeregach partyjnych PO trzymają tylko na wypadek,
              gdyby któryś z kolegów potrzebował nerki... Czy to prawda?
              • Gość: refa Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:33
                hyhyyhyh - Seba jest dobry :)
                • Gość: bohemont Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:35
                  NO właśnie! Wszycy mowią ze Jaki to inteligentny gość - a trzyma z Kwiatkiem i
                  Kowalskim! - przykro mi - kompletne zero!!!
                  • Gość: Behememłot Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:43
                    To ja jestem ty, ty, ty ... uzurpatorze jeden !!!!
                    • Gość: bohemont Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:48
                      tzn kto??
                • Gość: Seba Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.centrum.punkt.pl 27.12.06, 23:50
                  Dzienks ;-)
                  • Gość: Seba Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.centrum.punkt.pl 27.12.06, 23:53
                    Behemot - użyj broni jądrowej na tego uzurpatora! W jaja go!
              • Gość: chirurg Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:52
                Zgadza się. Jest tolerowany jako Potencjalny dawca Organów (PdO dla PO). Na
                najbliższym konsylium lekarskim zastanowimy się jednak, czy nie lepiej będzie
                potraktować go jako wrzód na dupie (WnD) i wyciąć w cholerę.
                • Gość: TJ Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:04
                  zapomniałeś dopisać - Tadeuesz Jarmuśmiewicz. - wytne go - bo jest lepszy od
                  moich nieudaczników.
    • Gość: bozia Re: Kowalski, Kwiatek i Jaki IP: *.chello.pl 28.12.06, 00:36
      Ja tam lubię Kwiatka<i>.Szczególnie dostawać.To był żart.Pozdrowionka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka